Gå til innhold

Miidra

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Miidra

  1. prøv å spam enten F8 eller DELETE på tastaturet før dette kommer. Dersom jeg kjenner Windows rett, skal dette ta deg inn i oppstartsalternativer menyen, der du kan velge å tilbakestille PCen

     

    Har prøvd det og kommer meg inn på de forskjellige menyene der... men vet ikke om jeg bare gjør feil eller at den bare ikke lar meg tilbakestille. Har vært å prøvd å trykke på det meste egentlig... hehe jeg er ikke det største datageniet. Har også prøvd med cd disk som fulgte med pcen. Eneste at den er til Windows 7 og jeg har nå 10, vet ikke om det har noe og si, men den funket hvertfall ikke. Virker som at maskinen ikke klare å tilbakestille seg engang... vet ikke om det er mulig.

  2. ​Hei.

     

    ​Har en maskin som ikke vil slå seg helt på mer. Man starter den opp, den normale teksten og greier kommer... men så kommer en blå skjerm opp med beskjed om at noe er galt og så er det over på svart skjerm der den blir stående med beskjed om at den "Forsøker å reparere".

     

    ​Dette er windows 10.

     

    ​Ville gjerne omså bare fått kjørt den tilbake til fabrikkny, men får ikke til det. Vet ikke om det er jeg som gjør galt eller at den bare ikke vil.

    ​Så tar gjerne imot steg og for steg hvordan det kan gjøres når man ikke har tilgang inn på pcen.

     

    ​Såh... ja.... hjelp please!

     

  3. ​Hei. Sitter her i samtale med min søster (skype)... eller prøver, men opplever at jeg hører henne lavt og hører alt jeg sier gjentas i headsettet.

    ​Vi har funnet ut såpass at problemet er på hennes kant.

    ​På menyen avspilling/innspillingsenheter når hun prøver å endre på noe der så får hun opp at enheten brukes av ett annet program.

     

    ​Alt annet lyd fungerer fint, er bare når hun prøver å prate med noen via skype eller andre programmer som det.

     

    ​Noen råd?

     

    ​Hun har nettopp kjøpt nytt headsett pga man sluttet å høre henne i samtaler... er etter det at dette begynte å skje.

     

    (windows 7)

×
×
  • Opprett ny...