Gå til innhold

Motstandpolitiker

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Motstandpolitiker

  1.  

     

    Eller så kan vi velge å ikke gi nazistene en sjanse til og heller følge lovene våre til punkt og prikke så vi får håndtert faenskapet før eventuell spredning og rekruttering.

     

    § 185. Hatefulle ytringer

    Med bot eller fengsel inntil 3 år straffes den som forsettlig eller grovt uaktsomt offentlig setter frem en diskriminerende eller hatefull ytring. Som ytring regnes også bruk av symboler. Den som i andres nærvær forsettlig eller grovt uaktsomt fremsetter en slik ytring overfor en som rammes av denne, jf. annet ledd, straffes med bot eller fengsel inntil 1 år.

    Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres

    a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, b) religion eller livssyn, c) homofile orientering, eller d) nedsatte funksjonsevne. 0 Tilføyd ved lov 7 mars 2008 nr. 4, endret ved lov 19 juni 2009 nr. 74.
    § 186. Diskriminering

    Med bot eller fengsel inntil 6 måneder straffes den som i ervervsmessig eller liknende virksomhet nekter en person varer eller tjenester på grunn av personens

    a) hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, b) religion og livssyn, c) homofile orientering, eller d) nedsatte funksjonsevne, såfremt nektelsen ikke skyldes manglende fysisk tilrettelegging.

    På samme måte straffes den som av en slik grunn nekter en person adgang til en offentlig forestilling, oppvisning eller annen sammenkomst på de vilkår som gjelder for andre.

    0 Tilføyd ved lov 7 mars 2008 nr. 4.

     

    Tror denne jævlige ideologien klarer å treffe på samtlige punkter av rasismeparagrafen så la oss ikke gjøre dem noen tjenester her.

     

     

    Det er ikke slik at politiet arresterer oss, anmelder oss og setter oss i fengsel. Det er ikke slik lovene fungerer i praksis. Når nasjonalsosialister demonstrere i Norge. Så får vi kun en advarsel av politiet når de viser oss bort fra gatene. Vi er hyggelig mot politiet og politiet respekterer oss og våre ytringer. Det jeg skriver er 100% fakta. Norsk politi respekterer nasjonalsosialister fordi vi respekterer også politiet. Vi bruker aldri vold i våre demonstrasjoner. Vi er veldig fredelige. Alle våre nyere demonstrasjoner er alltid filmet og dokumentert på video. Vi møter politiet til daglig når vi demonstrere i norske gater. 

     

    https://www.youtube.com/watch?v=1T-nIEXKiqQ

  2. Borgerlønn og NAV kan kun finansieres gjennom kapitalismen. Dette er fakta som alle kommunister i Norge hater.

    Særlig kommunisten Bjørnar Moxnes hater kapitalismen.

     

    Kapitalisme er ikke demokrati. Derfor trenger vi et sosialistisk alternativ.

     

    Bjørnar Moxnes

     

    https://www.nrk.no/ytring/frihet-i-fellesskap-1.11177825

     

     

     

    Vi nasjonalsosialister er ikke like dumme som kommunistene. Nasjonalsosialister i Norge vet at velferd kun kan finansieres gjennom kapitalismen. Dette skrev Adolf Hitler i sine notater. 

  3. Du forstår virkelig ikke begrepet inflasjon.

     

    Inflasjon er når for eks: "En 100 lapp er verdt 1 krone". Alle kommunist økonomier ender i inflasjon. 

    Bare å henvende seg til Venezuela. Kina har kapitalistisk økonomi og Norge har kapitalistisk økonomi.

    Venezuela har sosialistisk/kommunist økonomi og dette ender alltid med inflasjon.

    I Venezuela printet de penger og delte det ut gratis til alle fattige. Resultatet var inflasjon.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=kA8wO5wj5_s

  4. For mange småpartier i miksen ender bare opp i masse kranglel og uenighet, som igjen ender med lite oppfylte valgløfter over hele fjøla.

     

    Viktig at partiene ikke blir for stort. Da får Norge en Erdogan eller Putin. Mange småpartier er bra. Makten til kommunismen skal svekkes. 

  5. Det jeg reagerer mest på. Er at usiviliserte flyktninger har demonstrasjons rettigheter uten å sende inn søknader.

    Vi nasjonalsosialister følger loven og har aldri brutt loven noensinne. Vi har hatt tilsammen over 1000 demonstrasjoner i Norden fra Island, Sverige, Danmark og Finland. Norge er den eneste nasjonen som forbyr oss demonstrasjons rettigheter.

     

     

     

    Vi har levd underground siden 1990 tallet. Selv om dere forbyr oss i det offentlige. Så betyr det ikke at vi forsvinner. Vi går bare underground og blir sterkere for hvert år. I 1990 tallet hadde vi 90 medlemmer. I 2017 har vi 79000 medlemmer tilsammen fra Danmark, Island, Sverige og Finland. Vi bare vokser og vokser. I Norge har vi kun 1000 medlemmer, men internasjonalt har vi 79000 medlemmer. 

    • Liker 1
  6. Husk at politiet vil også avhøre deg i 1-2 timer for å få begge sider av saken. Det holder ikke bare med anmeldelse. Politiet kommer til å avhøre begge parter. 

  7.  

    Hvis IS supportere hadde demonstrert hadde jeg forventet lignende respons som hvis nasjonalsosialister demonstrerer. De burde havne på en liste hos PST for overvåkning, da terror liksom ikke er lovlig. Og en del politi for å passe på å arrestere IS folk om de angriper noen, og arrestere folk om de angriper nasjonalsosialister. Uansett er nasjonalsosialister og IS også forskjellige, og synes ikke det er rett å sammenligne.

     

    0:32 - 0:41 Isis flagg i demonstrasjon.
    2:02 - 2:17 Isis flagg i demonstrasjon.
    2:35 - 2:55 Isis flagg i demonstrasjon.
    3:33 - 3:37 Isis flagg i demonstrasjon.
    4:10 - 4:44 Isis flagg i demonstrasjon.
    5:16 - 5:19 ISIS flagg i demonstrasjon.
    8:05 - 9:39 Ingen reagerer på ISIS flagg i demonstrasjon.
     
    • Liker 1
  8. Så sosialister er ikke for utjevning?

     

    Bare kommunister. Nasjonalsosialister har et annet syn på saken. Målet til kommunisme er økonomisk likhet. Det betyr at alle må være like økonomisk.

     

    Det finnes flere typer sosialister.

    1. Kommunist sosialist

    2. Nasjonalsosialist

  9. Rikdom kan aldri fjernes. Rikdom er et tegn på suksess i byttehandel. Å si at rike mennesker er onde. Dette er ren galskap. Hele økonomien er basert på byttehandel. Å være rik er et tegn på at du er en god byttehandler.

     

    Det ingen som tvinger dere til å kjøpe Xbox eller playstation. Bare fordi USA eller Japanesere selger masse Xbox og playstation betyr ikke at de er onde. De er bare flinke til skape produkter til byttehandel.

  10.  

     

    Å øke straffene for gjengvold endrer ikke årsakene til at gjengvold oppstår i utgangspunktet. Det handler om gruppepress, intifisering av æres- og machokultur, arbeidsledighet, etc.

     

    Muslimer driver med kjønnsegrering i Norge. En video fra 2016 i Oslo viser shia islamsk makt og ren bevis på kjønnsegrering. Husk at Sunni og Shia muslimer hater hverandre.
     
  11.  

     

    Du skriver f.eks i en annen tråd her at du vil henrette alle pedofile. Det vil isåfall gi fedre landet over god grunn til å avstå fra å sette "ariske barn" til verden og gi begrepet "redd barna" ny betydning:

     

    Også deler dere opp menneskeheten i raser som om vi var melkekyr.

     

     

    For det første så ønsker vi å beskytte barn. Enten det er barn med svart, brun eller hvit hudfarge spiller ingen rolle. Barn er barn og barn må beskyttes. Det finnes pedofile kvinner og menn i denne verden. Pedofili er ikke begrenset til hankjønn. Vi straffer både kvinner og menn som utnytter barn. Mange norske kvinner utnytter smågutter i utlandet også. Pedofili er ikke begrenset til hankjønn.

     

     
    Vi anerkjenner at den sør Koreanske, Japanske, Singaporske og Kinesiske rase er overlegent hvite mennesker. Hva er galt med dette? Nasjonalsosialister anerkjenner disse rases overlegent, sivilisasjon og er villig til å lære fra dem. Nasjonalsosialister har stor respekt for disse rasene. De er hardt arbeidende mennesker.
     
     
    Som sagt en veldig intelligent og hardt arbeidende rase.
    Nasjonalsosialister har veldig stor respekt for disse mennesker.
     
     
    Buddhismen var statsreligion i Kina. Vi nasjonalsosialister håper en gang i framtiden å fjerne kommunistene fra makten for å overføre dette tilbake til buddhistene i Kina. Vi er sterkt imot at Kinesiske kommunister hele tiden henretter uskyldige følgere av Falun Gong religion. Under buddhismen levde forskjellige religioner i fred i Kina. Vi håper å gjenopprette denne balansen. Vi har stor respekt for kinesere, men vi liker ikke at kinesere følger kommunismen. 
  12. Så de skal voldta alle i Libanon analt? Får de gratis kondomer de stakkars soldatene som får ansvaret for det?

     

    De kommer til å voldta Libanon oralt, analt og midt på skrittet. Jeg håper Assad og Russland vinner mot NATO i midtøsten. Kollapser Syria så vil Libanon også kollapse. Kollapser Libanon så har NATO terrorister fått en havn til å invadere Kypros. Fra Kypros kan de invadere Grekerne og skape masse kaos og helvete. Europa takler ikke flere millioner flyktninger.

    Syria --> Libanon --> Kypros --> Hellas --> Europa.

     

    Nasjonalister ønsker et stabilt og fredelig Europa. Europeiske politikere ønsker borgekrig i Europa. Jo flere flyktninger som kommer til Europa. Jo raskere kommer borgekrigen. Målet til nasjonalistene er å forhindre en borgekrig i Europa. Vi ønsker å få makt gjennom demokrati for å stenge grensene. Åpne grenser betyr borgekrig. Vi vil gjøre alt i vår makt for å forhindre et europeisk borgekrig. 

    Erna Solberg ønsker borgekrig i Norge. Dette prøver vi nasjonalsosialister å forhindre. Krig er ikke bra for europeiske barn. Mange barn kommer til å lide og derfor er det viktig at nasjonalsosialister får makten gjennom demokratiet. Målet vårt er å forhindre et fullskala borgekrig skapt av inkompetente politikere.

  13.  

    Dersom nasjonalsosialister får makt i Norge. Så vil vi melde Norge ut av NATO. Fordi vi mener NATO er en terror organisasjon som driver med å angripe islamske nasjoner.

    Haha, hva blir det neste, innføre sharia? Skal si dere har alliert dere med islamister og deres offerrolle!

     

    Fy faen...

     

     

    Sharia er allerede innført i Sverige og på god vei i Norge. Vi er anti muslimer. Så vi støtter ikke Islam.

     

  14. De voldsutøvende burde heller bli dømt til tvungen psykologisk behandling. Kameraer overalt så man fanger opp deres bevegelser og finner ut hvor dem bor.

     

    Fengsel hjelper ikke.

     

    Hjelper ikke det heller. De er fryktløs.

     

  15. Dersom nasjonalsosialister får makt i Norge. Så vil vi melde Norge ut av NATO. Fordi vi mener NATO er en terror organisasjon som driver med å angripe islamske nasjoner. Nato har angripet og ødelagt Yemen, Syria, Libya, Irak, Afghanistan og Somalia. Hvis Syria kollapser så synes jeg veldig synd på muslimer som bor i Libanon. Libanon er et stabilt Islamsk nasjon, men hvis Syria kollapser. Så vil USA voldta Libanon veldig hardt. Libanon vil rammes av NATO terror hver eneste dag og dette vil igjen skape millioner av flyktninger til Europa. Vi nasjonalsosialister satser på at Russland og Syria knuser dritten ut av NATO og holder stabilitet i Syria. Hvis NATO vinner i Syria så vil Libanon bli voldtatt av NATO. Libanon er et super stabilt nasjon som NATO ønsker å ødelegge. Merk mine ord. NATO Vil voldta dritten ut av Libanon hvis Syria kollapser.

     

     

    Vi nasjonalsosialister er også imot pedofili. Vi ønsker å henrette alle pedofile ved dom eller gi dem en fengselstraff på 50 - 60 år. Nasjonalsosialister ønsker også å betale en erstatsningsum på 200000 kroner til barn som har blitt voldtatt av etniske nordmenn. Etniske nordmenn voldtar barn i Vietnam, Filippinene, Indonesia, Malaysia, Kina, Thailand og Cambodia. Etniske nordmenn sprer aids mot småbarn og ødelegger framtiden til disse barna. Nasjonalsosialister vil slå hardt ned mot pedofili. Vi mener at ingen hvite mennesker har rett til å voldta fattige barn bare fordi hvitinger er rike. Nasjonalsosialister ønsker å forsvare barn mot etniske pedofili nordmenn. Alle barn som har blitt voldtatt av etniske nordmenn skal få en erstatningsum på 200000 kroner. 

     

    https://www.frihetskamp.net/med-fokus-pa-barnas-trygghet/

  16. Den største propagandaen som kommunistene i Norge fører mot nasjonalsosialister er følgende.

    1. De mener at vi hater alle innvandrer i Norge.

    2. Sannheten er at vi nasjonalsosialister kun er anti islam og anti jødisk.

     

    Grunnen til at vi nasjonalsosialister er anti Islam. Er fordi

    1. Abraham første jøde fikk en sønn som heter Ishmael/Ishmail.

    2. Profeten Muhammad stammer fra Ishmael og derfor er alle muslimer egentlig jøder.

     

     

    Vi nasjonalsosialister ønsker Japanesere, Thailendere og diverse buddhister velkommen til Norge som gjestearbeidere. I tillegg anerkjenner vi at Japanesere, Sør Korea og Kinesere er overlegent hvite mennesker når det gjelder IQ og teknologi utvikling. Vi har mye å lære fra sør-øst Asia. Vi har ingenting å lære fra jøder og muslimer. Jøder og muslimer skaper kun hat og krig. Nasjonalsosialister ønsker alle japanesere velkommen i Norge. Dersom japaneserne ønsker å bo i et nasjonalsosialistisk samfunn. Så må de utføre militær tjeneste og sverge troskap til Norge. Men ikke sluk propagandaen om at vi nasjonalsosialister hater alle innvandre. Vi er kun anti jøde og anti muslimer. Vi liker faktisk alle andre typer innvandrer i Norge. De bidrar til å bygge opp økonomien.

     

     

     

    Her har du en kineser som bidrar skikkelig mye til Norge. Slike mennesker ønsker vi selvfølgelig velkommen.

    Yong Qing Zhu skiftet navn til Hege Dahl og assimilerte seg inn i den norske kulturen. Vi ønsker slike mennesker velkommen i Norge. Husk at under et nasjonalsosialistisk system. Så måtte Yong Qing Zhu ha måttet uført militærtjeneste og sverge lojalitet til Norge for norsk statsborgeskap.

     

    Norske Bunader som drives av det kinesiske samboerpartiet You Hong Bei og Yong Qing Zhu, nå John Helge Dahl, har ifølge Finansavisen solgt bunader for nær 250 millioner kroner siden 2006, og tjent 30 millioner kroner på det.

     

    https://www.moss-avis.no/nyheter/nyheter/nordmenn-elsker-kina-bunader/s/2-2.2643-1.8428555

     

     

  17. Rasistene holder sammen

     

    Nå har jo Norge sammen med USA invadert Irak, Afghanistan, Syria og Lybia for å skape hundretusenvis av flyktninger til Europa. I tillegg støtter Norge Palestinske terrorister i midtøsten. Norge har gitt 35 milliarder kroner til terrorist Palestina. 35 milliarder kroner ville vi nasjonalsosialister brukt til å forbedre velferd og infrastrukturen i Norge. Så hvorfor mener du at nasjonalsosialister er slemme? Vi ønsker ikke å invadere islamske nasjoner, men det gjør Stortinget. Stortinget invadere og dreper muslimer hver eneste dag. Så hvorfor er det nasjonalsosialister som får skylden? I tillegg er Norge alliert med Saudi Arabia som er verdens største terror nasjon.

     

     

    http://www.nettavisen.no/nyheter/norge-ker-bistanden-til-palestina-kraftig/8496702.html

    • Liker 1
  18. Sosial demokratiets kommunister spiller på økonomisk klasseskiller. Dette skaper hat, vold og diskriminering mellom forskjellige grupper.

    Rike vs fattig

    Rike vs middelklassen

    middelklassen vs fattig

     

    Hver gang kommunistene uttaler seg. Så handler det alltid om økonomien til rike, middelklassen og fattige. Kommunister oppnår utopia når de får samme samfunn som Nord Korea og Venezuela i Norge og Europa.

     

    Brannen utløser hissig debatt om fattige og rike. Labour-lederen krever luksusboliger til ofrene.
    Labour-leder Jeremy Corbyn krever beslaglegging av luksusboliger til de rammede.
     

     

     
     

    Jeremy Corbyn i god kommunistisk ånd. Oppfordrer til hat, vold og diskriminering mot de rike fra de fattige.
    Vi nasjonalsosialister mener at politikerens jobb er å forene nasjonen. Ikke splitte nasjonen ved å stille forskjellige grupper opp mot hverandre. Disse kommunistene splitter nasjonen ved å snakke stygt om folk med forskjellige økonomi. Nasjonalsosialister ønsker ikke at de rike skal sloss mot middelklassen og middelklassen skal ikke sloss mot de rike. Vår jobb er å forene nasjonen og ikke splitte nasjonen. Politikerne i Norge må slutte å sette folk opp mot hverandre.

     

    Østkanten vs vestkant og vestkanten vs østkanten. Slik fortsatter dagen i norsk media.

    Dersom jeg var politiker ville jeg forenet østkanten og vestkanten. Få dem til å respektere og anerkjenne hverandre.

    Ikke skape hat mot østkanten og vestkanten i Oslo. Norske politiker skaper hat i Oslo. Kommunister snakker stygt om vestkanten. Liberalistene snakker stygt om østkanten.

     

    Et argument jeg ofte hører fra libertarians er følgende. "De fattige er late fordi de ikke jobber". Jepp, men begge sider i politikken skaper masse hat. Dersom vi nasjonalsosialister hadde fått makt i Norge. Så ville vi forent nasjonen istedenfor å skape hat mellom mennesker med forskjellige bakgrunn.

×
×
  • Opprett ny...