Gå til innhold

armatua

Medlemmer
  • Innlegg

    93
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av armatua

  1. Hehe, jeg må innrømme at mine kode-kunnskaper har sitt utspring i IT-pensum fra videregående, dvs. år 2000 (pensumet er sikkert fra 90-tallet) + småting som jeg har plukket opp under surfing på nettet. Jeg får fikse på konkrete design-ting først, så får jeg ta en extreme makeover på kodekunnskapen til neste år, tenker jeg (Siden funker jo i IE og Opera). :D

  2. Hoi, her var det litt i ta tak i. Anti-aliasen skal jeg prøve å tone ned litt. Hmmm...

    noen ønsker en diskrè mouseover, mens andre vil ha en mer flashy en. Jeg skal foreta en vurdering her. Footer skal jeg se nærmere på, i tillegg til tegneseriesiden.

     

    Men skal jeg være ærlig, så aner jeg ikke hvordan problemet i FireFox skal løses..! :ermm:

     

    Hyggelig at så mange synes siden er pen, da! :w00t:

  3. Jeg skal rydde litt opp i tullball-rotet, og ønsker noen synspunkter på et nytt design-prosjekt.

     

    Link

     

    OBS :scared: : Ingen linker fungerer på siden, men det er mouseover i menyen. Har ikke lagt til preload av bilder eller angitt høyde og bredde på bildene. Mulig det blir litt kluss med Mozilla (siden er håndkodet).

     

    Er det en forbedring fra dette ?

  4. Fungerer hos meg. Ble ganske fint, pen og enkel mouseover. Det eneste jeg ville forandret, og som jeg har nevnt tidligere, er bakgrunnsfargen (mer rødlig brunfarge ville jeg foretrukket) - og skillelinjen under header; jeg ville ikke brukt svart skygge rund de japanske tegnene, heller den brunfargen du bruker ellers på siden. Jeg ville heller ikke brukt så mye blur i skyggen - litt skarpere, kanskje.

     

    Men det er stort sett fint. :)

  5. - Jeg snur på flisa, og synes faktisk de runde symbolene bør vises mer, og ikke være så fadet i bakgrunnen - hadde du gjort brunfargen på siden varmere - mer rødlig - , så tror jeg begge symbolene hadde kommet til sin rett. :yes:

     

    - Må si jeg likte spydene bedre da de lå horisontalt med 45 graders stripete filter (brunfisk1.jpg). Den skillelinjen du har under header nå, bryter med harmonien på siden (dojofisk3.jpg).

  6. ok... nå har jeg flyttet litt på skriften. og gjort den større.... Er ikke så mye jeg kan gjøre med de symbolene i header, skal se hva jeg får til. Men tror de må være med... om ikke i header, så ialefall på siden, men forslag til hvor jeg kan putte dem?

    -Som sagt Fargene, er jeg ikke sikkre på. Har ikke greid å bestemme meg for farge, så hvis noen har forslag så er det bare til å komme med dem.

    Bedre fontstørrelse nå, men den ligger litt for tett opp under nunchakuen. Headeren er muligens litt for stor, men ikke forstyrrende stor. Når det gjelder farger har du flere alternativer.

     

    - Du kan beholde gråfargen, men gjøre den lysere

    - Blå eller rød kan være farger som passer inn

    - Du trenger strengt tatt ikke ha samme farge i header og på resten av siden

     

    Ellers kan så du kanskje plassere et av symbolene i menyen kanskje? Prøv deg litt frem. :thumbup:

  7. Hmmm, ikke helt min smak dette. :dontgetit:

     

    - Bakgrunnsfargen er grumsete og passer ikke inn.

    - Syntes det var noe som skurret med symbolene i headeren, spesielt den røde.

    - Jeg ville flyttet bildet ved "This is Tenshin Dojo" ned til selve teksten (går utifra at det skal være en sammenheng her), og latt teksten få fortsette under bildet.

    - Fonten er litt liten.

     

    Siden har potensiale, bare du skifter ut header og bakgrunnsfarge, så kan det bli bra dette. ;)

×
×
  • Opprett ny...