Gå til innhold

indienboy

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av indienboy

  1. Jeg har fått vite av en som jobber i huawei at P1 vil bli lansert i rundt månedskiftet juni/juli og vil koste litt over 3200. Jeg har fått testet ut telefonen selv og jeg ble veldig imponert, den er utrolig lett men alikevel solid bygd.

  2.  

    Hei! Takk for svar! Jeg kom meg en del videre med stikkordene lockpicker og Touchdown. Får google litt og se hva hva som finnes. Men Touchdown er å anbefalle???

     

    Jeg anbefaler Touchdown, ja. Men det er altså 20$ å betale. For min del er det verdt det for funksjonaliteten OG ikke minst å slippe keylock.

     

    Merk: Touchdown har også en sikkerhetsfunksjon i form av pinkode, men bare når du går inn i programmet, ikke hver gang du plukker opp telefonen. Synes det er bare irriterende på et akkurat passe nivå. :)

     

    Ja det er vel til å leve med :roll:

  3. Hei jeg har et problem som jeg håper dere kan hjelpe meg med. Jeg oppgraderte til Froyo JPP igår og det gikk helt fint, men i etterkant har det dukket opp et lite problem som jeg sliter med... Problemet består av at jeg må aktivere enhetsadministrator for å kunne motta jobbmail gjennom e-post programmet på telefonen. For å kunne aktivere enhetsadministrator for e-post så må jeg ha autolås med pinkode. For meg så er dette veldig slitsomt siden jeg må taste inn en pinkode hver gang skjermen låser seg. Når jeg prover å fjerne skjermlåsing under instillinger->Plassering og sikkerhet->Angi skjermlåsning så har jeg ingen mulighet for å deaktivere innstillinger for skjermlåsning. Det står at denne funksjonen er deaktivert av administrator... Jeg skjønner at dette er en sikkerhet som jobben ønsker med er det noen måte å komme meg unna dette problemet på? Takk for svar!

     

     

     

    Visstnok kan man forsøke å prøve programmet "lockpicker", men vet ikke om det trenger root.

     

    Jeg fant ikke noen annen løsning enn å bruke et annet mail-program.

     

    Gratis-programmet maildroid krever ikke keylock i det hele tatt, men mangler endel funksjonalitet utover det å lese mail.

     

    Nå bruker jeg Touchdown, som er et betal-program (dog med 30 dagers prøvetid) og ser veldig bra ut så langt. Jeg synes det er bedre enn det standard mailprogrammet.

     

    Lykke til.

     

    Hei! Takk for svar! Jeg kom meg en del videre med stikkordene lockpicker og Touchdown. Får google litt og se hva hva som finnes. Men Touchdown er å anbefalle???

  4. Hei jeg har et problem som jeg håper dere kan hjelpe meg med. Jeg oppgraderte til Froyo JPP igår og det gikk helt fint, men i etterkant har det dukket opp et lite problem som jeg sliter med... Problemet består av at jeg må aktivere enhetsadministrator for å kunne motta jobbmail gjennom e-post programmet på telefonen. For å kunne aktivere enhetsadministrator for e-post så må jeg ha autolås med pinkode. For meg så er dette veldig slitsomt siden jeg må taste inn en pinkode hver gang skjermen låser seg. Når jeg prover å fjerne skjermlåsing under instillinger->Plassering og sikkerhet->Angi skjermlåsning så har jeg ingen mulighet for å deaktivere innstillinger for skjermlåsning. Det står at denne funksjonen er deaktivert av administrator... Jeg skjønner at dette er en sikkerhet som jobben ønsker med er det noen måte å komme meg unna dette problemet på? Takk for svar!

  5. Jeg har noen spørsmål som jeg håper dere kan svare på. Jeg har telio medium med 2 linjer. Jeg lurer på om det finnes en funskjon som gjør at hvis noen ringer på mitt telefon nummer 1 mens jeg er i telefon på sammen linjen så vil det ringe på telefon number 2 istedet for at man får samtale venter på telefonnummer 1? Dvs at dersom jeg har 2 tlf apparat koblet til hvert sitt telefon uttak på routeren (TEL1 og TEL2) er det da at det ringer på TEL2 når man egentlig ringer til TEL1, hvis jeg er i telefon på TEL1? Altså noe av det samme som skjer på ISDN. Jeg håper noen kan svare meg på dette?

  6. Har akkurat sett gjennom 417 bilder tatt av datteren min på 15. De er tatt uten noen tanker på "riktig" fotografering, hun har bare tatt bilder.

     

    I tillegg har jeg har tatt noen få bilder av kjente motiv som jeg bruker for å teste optikk eller innstillinger på andre kameraer, og det ser bra ut.

     

    Så, ut i fra min uhøytidelige test syntes jeg S500 er veldig bra.

     

    Dette er et kamera jeg kjøpte til datteren min, skulle det vært til meg selv hadde det blitt en vurdering mellom P5000 og S500 når prisdifferansen ikke er større.

    8597098[/snapback]

     

     

    Dette skal være et kamera for kjæresten min som ikke akkurat er opptatt av optikk og ISO... Så jeg tror nok din "uhøytidelige test" treffer meg veldig bra. Kunne du gi meg noen tilbakemeldinger på hvordan "funksjon-hjulet" er å bruke... Har ikke sett et slik layout før og er litt skeptisk til hvor brukervennlig der. Hadde satt pris på en uhøytidelige test av dette også. :D

  7. Jeg er vel litt i samme båt som dere og vurderer også S500.

     

    Noen av dere som har sett på/vurdert Fujifilm F40?

    Hvilke butikker har fått inn S500? Bruker heller noen hundrelapper ekstra for å kunne tukle med kamera i butikk enn å kjøpe på nettet, så det hadde vært gøy å tukle litt med dem begge.. :p

    8348869[/snapback]

     

     

    For min del så synes jeg F40 blir litt for stor... Men jeg skjønner jo at det er mange fordeler med å øke størrelsen. Jeg har heller ikke funnet S500 i butikken enda, og de forhandlerene jeg har snakket med er heller ikke sikre på når de får den inn. Selv om alle sier at de burde ha fått den inn for lenge siden. Nikon S200 (lillebroren til S500) har jeg derimot tuklet med og den virket veldig solid.

  8. Er ute etter samme kamera. Har trålet nettet etter tester i flere uker, men uten resultat. Var lenge i tvil om jeg skulle gå for Canon IXUS eller Fujifilm, men synes spesifikasjonene til S500 var så bra at jeg nærmest har utelukket alternativene. Får håpe at testresultatene kommer tilbake positive

    8346313[/snapback]

     

     

    ja vi får gjøre det... Men det ser ikke ut som om noen har noe lurt å komme med.

  9. Mitt spørsmål er kort og godt om det finnes noen der ute med brukererfaringer med dette kameraet? Tenker på å kjøpe det, virket veldig bra ut i fra spesifikasjonene. Jeg har vært og tatt og følt på det, men siden dette kamera er såpass nytt så er det vanskelig å finne noen (forhandlere) med brukbar informasjon om kameraet.

     

    Håper noen der ute kan hjelpe meg....

  10. Sprutsikkert utendørs-/fritidskamera: Olympus Mju 725: http://www.dpreview.com/reviews/specs/Olym...stylus725sw.asp

     

    7109497[/snapback]

     

     

    Jeg har tenkt litt på dette kameraet, men en del venner av meg har Olympus Mju 720 og de er ikke så veldig fornøyde med det. De klager på bilde kvaliteten utendørs, dette har også kommet frem i tester. jeg regner ikke med at 725 er så mye bedre på dette punktet. De andre kameraene faller litt bort grunnen størrelsen. De blir rett å slett for tykke.

  11. Hei

     

    Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med noen spørsmål jeg har angående kompaktkameraer. Kjæresten min tenker på å kjøpe et "lite og fint" kamera men som i tillegg skal være bra... Jeg er fulstendig klar over at disse disse to kritteriene ikke alltid passer så godt sammen. Jeg personlig er en fan av Sony sine W-serie men dette blir altfor stort for henne. Så kameraene jeg har funnet som (som hun kan godta) er:

     

    Sony T50 eller T30

    Casio EX-Z750 eller EX-Z850

     

    Jeg har lest at T50 har fått en del gode kritikker, men jeg er litt usikker på hvor bra dette kamera egentlig er.

     

    Jeg lurer på om du kan anbefalle noen av disse og eller om du vet om noen andre kameraer som er verdt å se på. Jeg har lest litt om Casio EX-Z60 men kan du fortelle meg noe mer om dette i forhold til de andre. Jeg ser at Canon Ixus blir anbefalt rundt om på forumet, men canon kan jeg veldig lite om. Noen som har noen meninger om Digital IXUS 800IS og Digital IXUS 60.

     

    Prisen kan godt gå opp mot 4000-5000.

     

    Jeg setter pris på tilbake meldinger.

  12. Jeg har gått til innkjøp av WAP54G access point. Når jeg prøver å installere denne så får jeg problemer. Problemet er så enkelt som at jeg ikke får installert programvaren! Når jeg setter inn setup cd'en som medfølger så får jeg beskjed om å skrive in Default passord. Dette er oppgitt til å være: admin. Skriver jeg inn dette så får jeg følgende feil melding: "Access violation at address 004864BB in module 'Setup.exe'. Read of address FFFFFE1C" Er det noen som har opplevd dette eller som vet hva dette skyldes? Jeg har prøvd reset knappen uten at dette ser ut til å virke.

  13. Er det noen der ut som vet om noen bra skjermkort til 2000-2500 kr. Jeg vil ha et kort som har tv-ut. Jeg har planer om å koble dvd-spilleren til pc`n til tv`n. Så det må være et kort som er bra på dette.

  14. Hei

    Jeg har tenkt til å lage meg en data, ved å kjøpe deler/komponenter på internett. Er det noen der ut som vil hjelpe meg med dette? Skjermkort,lydkort, hovedkort, prossor og vifte er komponenter jeg er usikker på.

    Jeg er villig til å betale en pris på 8000-9000 kr. (dette er for en pc u/skjerm)

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: indienboy på 2001-09-27 17:51 ]

×
×
  • Opprett ny...