Gå til innhold

Loeb

Medlemmer
  • Innlegg

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Loeb

  1. Hentet min 226BW hos Mamoz i forrige uke.

    Jeg fikk S-panel :dribble:

    Både S bakpå skjermen og panel infoen stemmer i servicemenyen.

    Hadde egentlig gitt opp håpet om å få S-panel, trodde ikke det var flere igjen av dem. Anbefaler alle andre som ønsker S-panel om å få bekreftet fra butikken hva slags panel de har før du bestiller, det gjorde jeg.

    Men ble litt skeptisk da jeg skulle hente pakken da jeg så det stod at den var sendt fra Norek, hadde nemlig lest i tråden her for en stund siden at Komplett hadde A-panel og komplett bruker jo Norek som leverandør ( det gjør vell forsåvidt veldig mange:P)

  2. Må jeg sende inn vitnemålet mitt på nytt sammen med årets omslagsarket dersom jeg sendte inn vitnemålet i fjor. Studerer nå, men har søkt på et nytt studium. Jeg har ikke gjort noen forbedringer på VGS vitnemålet mitt i løpet av året.

  3. My Name Is Earl er en kjempeartig serie.

    Randy er favoritten. Glemmer aldri den episode hvor han sang til Cindy Lauper's "Time after time" :D

     

    Hvilken episode av My name is Earl er det som blir sendt på torsdag på tv3?

    8464515[/snapback]

    Det er episode 12 av sesong 2 (Our 'Cops' Is On) som blir sendt på TV3 26.04

    Som nevnt tidligere her er dette altså episode nr. 36 totalt, men episode 12 i sesong 2.

    Episodeworld har en fin oversikt over episodene som er sendt i USA fram til nå.

     

    My Name Is Earl er en genial serie. Noen som vet om de skal lage en episode for hvert punkt på listen hans?

    Ifølge Wikipedia har Earl pr. episode 14 gjennomført 48 av punktene og har 209 igjen. Men han har jo en lei tendens til å føre opp flere punkter på lista etterhvert som han prøver å gjøre ting godt igjen. Er bekreftet at det kommer en tredje sesong, men de må jo holde på i en del sesonger til dersom de ønsker at Earl skal bli ferdig med lista.

  4. Man kan oppgradere SW selv på de fleste nyere Nokia-telefoner. Last net PC Suite og trykk på Software-oppdatering.

     

    Det er ulik praksis hos de forskjellige verkstedene. Noen tar betalt, andre ikke. Spør først.

     

    -snubbel

    7989862[/snapback]

     

    Ja, skjønner at serviceverkstedene kan oppdatere FW og at noen tar betalt og andre ikke. Men det jeg egentlig lurte på var om man er nødt til å gå gjennom butikken man kjøpte telefonen i, dersom man må ha telefonen på service. Grunnen til at jeg lurer er at jeg vurderer å kjøpe ny mobil på en nettbutikk. Har lenge vært skeptisk til det pga. alt styret som blir, og tiden det tar med sending fram og tilbake ved evt. service.

    Men dersom det er slik at man bare kan dra til nærmeste autoriserte nokia-verksted og levere mobilen der, og alle garantier og slikt er der samme uavhengig om man leverer telefonen selv eller går gjennom butikken man kjøpte den i, er jeg ikke like skeptisk til å handle mobil på nettet lenger. Litt mer arbeid blir det vell muligens for meg som kunde, som må kontakte forskjellige verksteder og levere telefonen selv, men det er jo prisen man må betale for å få telefonen litt billigere på nettet. Ser også for meg at det vil gå raskere å levere telefonen selv, i forhold til å sende den til nettbutikken som igjen må sende den til et service-verkstede og så tilbake igjen.

  5. Bumper denne i håp på få bekreftet det trådstarer spør etter i forrige post.

     

    Er det slik at dersom man har kjøpt feks. en nokia-telefon i en nettbutikk, er det da bare å dra til et autorisert Nokia-serviceverksted og levere telefonen å få det på garantien (selvsagt hvis garantien gjelder for feilen) dersom man har alle papirene og kjøpskvitteringene i orden.

  6. Jeg selv var i samme situasjon som trådstarter for et par år siden. Tenkte på en økonomiutdanning etter VGS, og vurderte hvilke studierettningsfag jeg skulle ta.

    Jeg er nå snart ferdig med VGS og har hatt Matte (MZ), Markedsføring og IT som studieretningsdag over 2 år. Jeg valgte også adm. øk. retning i VK1 og hadde dermed Bedriftsøkonomi istedenfor Geografi og Historie. Jeg er godt fornøyd med valgene mine, og jeg tror jeg vil nyte godt av å hatt bedriftsøkonomi, og spesielt markedsføring over 2 år, når jeg skal studere økonomi senere.

     

    Hovedgrunnen til at jeg valgte de fagene jeg gjorde var mine interesser, og at jeg visste at jeg ville få det enklere i disse fagene i og med at jeg er interessert i økonomi. Jeg hadde også tenkt å ta samfunnsøkonomi, men det passet ikke med resten av fagene (dermed valgte jeg IT). Grunnen til at jeg valgte MZ istedenfor MX, var rett og slett fordi man kun trenger 3MZ for å komme inn på NHH, og at MZ blir sett på som et litt "lettere" fag enn MX. 2MX og 3MZ er jo den samme kompetansen, så du kan si at man i MZ bruker 2 år på å få den samme kompetanse, som de i MX bruker 1 år på. Jeg tenkte at når jeg kun trenger 3MZ for å komme inn på NHH, hvorfor skal jeg da slite med MX, jeg vil jo sannsynligvis få bedre karakter i MZ enn MX. Det har hvertfall blitt slik jeg trodde for meg. Jeg har valgt de fagene jeg intersserer meg for, og derfor har jeg fått bedre karakterer enn hva jeg ville fått om jeg skulle tatt realfagene MX, fysikk og kjemi.

     

    Så mitt råd til deg er: Velg fag etter interesser, fag du liker og som du tror du kan gjøre det bra i. Dessuten er det lurt å ha de samme fagene over 2 år, da du får fordypningspoeng for de, noe som kommer godt. Hvis du er god i realfagene og føler du minst kan få 5 i dem så velger du selvsagt realfagene, i og med at du får ekstra poeng for dem. Men litt av vitsen med realfagspoengene blir borte hvis man ender opp med en 3'er i et realfag, og man kunne fått 5'er om man hadde valgt et annet fag.

     

    Lykke til med valgene :)

  7. Empire R401 2.1 Multimedia Høyttalere, 46W RMS, ledningkontroller, Trekasse

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=310725

    Noen som har erfaring med disse høytalerne?

     

    Hvor bra er disse høytalerne i forhold til andre i prisklassen rundt 600 kr?

    Har sett litt på dette 5.1 settet fra Logitech. Hvordan er dette i forhold til Empire R401 2.1?

    Tror egentlig ikke jeg trenger et 5.1 sett til PC-en, da jeg allerde har 5.1 høyttaler på anlegget mitt, som jeg bruker når jeg ser film. Bruksområdet for PC-høytalerne vil først og fremst være musikk og spill.

  8. Jeg har nå satt opp et trådløst nettverk, med et Linkysy WAP54G aksesspunkt. Når jeg satte opp akesesspunktet satte jeg innstillingene til WPA2 Mixed Mode med TKIP + AES som kryperingsmetoder. Jeg laget også da en nettverksnøkkel.

    Det gikk helt greit å få 2 av PC-ene på nett. Jeg fant det trådløse nettverket, tastet nettverksnøkkelen og kom meg inn på nettverket.

    Men like greit gikk det ikke da jeg skulle prøve med min egne stasjonære PC. Jeg fant nettverket jeg skulle koble til, og tastet inn den samme nettverksnøkkelen, men klarer ikke å koble meg til. Kommer bare opp en beskjed over ikoneyt trådløs nettverkstilbkobling om at det trådløse nettverkstilkobling er ikke tilgjengelig. Deretter blir jeg automatisk koblet til naboens trådløse nettverk. Jeg har satt mitt nettverk øverst som foretrukne nettverk under Egenskaper for Trådløs nettverkstilkobling.

     

    Det jeg stusser litt på er at på de 2 PC-ene som det fungerte bra på er det Windows XP Home, mens min PC som det ikke funker på, har Windows XP Pro. Har merket at det er litt forskjellig med hvordan skjermbildet er når man klikker på vis tilgjengelige trådløse nettverk i Home og Pro.

    Slik ser det ut i Home edition:

    tradlosthome3eu.th.jpg

    Mens slik ser det ut i Pro:

    tradlostpro3ye.th.jpg

     

    Jeg skjønner ikke helt hva som er problemet, men jeg synes det var så rart at det funket på begge Home maskinene uten noen problemer, men ikke på maskinen med Professional. Nettverkskortet er det nøyaktig samme som på min stasjonære som den stasjonære som har Home. Jeg får dessuten fint til å surfe på naboens nett, så det kan ikke være nettverkskortet det er noe galt med. Heller ikke signalkvaliteten, da den er mye bedre, enn det jeg får til naboens nett.

     

    Noen som kan hjelpe meg? Har veldig lite erfaring med trådløse nettverk.

  9. Holder på å jobbe med dennehttp://www.consultingub.com/ny/ siden. Bruker Dreamweaver 8, men får aldri siden til å bli midtstilt i nettleseren. Har lest gjennom mange forumposter om det lignende emnet, men har aldri fått siden min midtstil, etter å ha prøvd det jeg har lest.

    Har lagt inn dette i body

    body {
    margin: auto;

    Det med margin-left: 0px; osv som står under der, er det Dreamweaver som ha rlagt inn automatisk. Kan noen hjelpe meg med å få midtstilt siden? Har prøvd alt mulig føler jeg nå, men det er tydeligvis noe feil i koden. Vil helst at midtstillingen skal fungere i både Firefox og IE.

×
×
  • Opprett ny...