Jump to content

Justin Credible

Medlemmer
 • Content Count

  5088
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Og når vi er inne på tilnavn - hvilken tittel har Bård Tufte Johansen på RR-skuta?
 2. Så i Fallout 3 var alle S.P.E.C.I.A.L.-ferdighetene i utgangspunktet satt til 5 og man kunne trekke fra og legge til som man ville. I Fallout 4 derimot er alle skillene satt til 1, og man har 21 poeng å distribuere. Hælle måne, merker dette kommer til å bli vanskelig, men heldigvis kan man begynne å planlegge her: http://vault111.com/?page_id=21samt se hvilke perks man får tilgang til fra byrjan.
 3. Navn: Christian Strand Link: https://soundcloud.com/christian_strand Musikk: Trance, techno, deep house, DJ-mixer, mm.
 4. Så du ser på testene som seriøse, og ment til å basere sitt valg av rusmiddel/snack mer enn ren underholdning? I aller laveste grad, men etter den dørgende kjedelige drops- og pastilltesten i fjor, hadde jeg håpet at de la hele testspalten(posten?) ligge en sesong.
 5. Nei det gjorde jeg ikke, men tør påstå at tester av alkohol- og sukkerholdige produkter når ut til litt flere. Syns forøvrig synd på Bjarte som må lide nikotinsjokk hver mandag.
 6. Hva syns dere om dagens sending? Litt kjedelig med snustest syns jeg, skjønner det er mange som snuser, men for oss som ikke gjør det, blir det bare dødtid. Er også skeptisk til Kontrafaktisk(?), men mulig det tar seg opp.
 7. Hørte akkurat den nye Gouryella låten Anahera (velkommen etter, I know). Litt vel lik The Sonnet eller? https://www.youtube.com/watch?v=7ZMZHbAKvGA https://www.youtube.com/watch?v=aaqE13n2MSI Anyways, beklager hvis jeg kommer med gammelt nytt, legger ved litt søndags-trance for å bøte på: https://www.youtube.com/watch?v=SGPNjcaWq74
 8. Jeg har en Snowball, og den er heilt grei den, men til opptak ville jeg heller gått for en Yeti eller kanskje til og med en SM58.
×
×
 • Create New...