Gå til innhold

Jostein-ZXWU6EOE

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jostein-ZXWU6EOE

  1. Det er tydelig at Tek.no har noe i mot Telenor. Alt Telenor lanserer er ræva og romerske tall for denne redaksjonen... Det er svært mange Ola og Kari Normann som har tatt i bruk swap. Sikkert mange som kommer til å ta i bruk Svitsj også. Nå i disse tider har Telenor hatt denne løsningen i ca 1 år, og det byttes telefoner i søkk og kav... Nå skal også Eøkjøp, Lefdal og Power begynner å selge Swap. Hva betyr dette... betyr det at en stor del av det norske folk er mindre smarte... nei! De som har swap er fornøyd med den. De fleste jeg kjenner bytter etter 12 mnd. Hvem andre tilbyr en forsikring som gjør det mulig å få en NY mobil dagen etter at den er blitt for eksempel stjelt på ferie i syden.... jeg vet ikke om noen andre som har ett så bra forsikringstilbud. Det beste av alt (til dere i Tek som er kun opptatt av pris), forsikringen koster kun 59 kroner i mnd! Det er en egen andel på 500 kroner om du trenger ny mobil dagen etter... om jeg ikke husker helt feil.

    Jeg vil si at dette er å ta vare på kundene og ikke flå de som dere så steike hardt prøver og få frem i artikkelen.

    Jeg har selv swap. Er strålende fornøyd med det. Straks er min mobil 12 mnd. Da tusler jeg til en forhandler og leverer inn den jeg har nå og får en peis ny til 0 kroner, mot at jeg selvfølgelig betaler 300-400 kroner i mnd.

  2.  

     



    Priser per i dag:
    Telia: 799.- 200 GB
    Ice: 599.- 100 GB
    Telenor: 899.- 200 GB

    Dette er igjen MBB og krever ett ekstra abo, det er heller ikke spesielt bra priser om du ser på Sverige eller Finland


    Dette ER MBB priser per mnd m/GB mengde inkl.
    Priser i andre land.... ja... hva koster en ny bil i Sverige? Hva koster den samme i Norge...
    Ingen vits å sammenligne med andre land, det blir bare tøv...
    • Liker 1
  3. Telenor Yng høres vel bra ut i teorien, men som @Dubious sier, musikk er oftest offline. Hva med å heller tilby gratis strømming av Youtube/Netflix? Trist at vi enda ikke har leverandører i Norge som kan levere nok data for privatkunder på landet/hytter som ønsker å bruke internett til strømming. Ja, du kan vel betale 600-800kr for 50GB data, men dette holder ikke til mange filmer/serier. Spesielt ikke hvis man er flere i huset.

     

    Priser per i dag:

    Telia: 799.- 200 GB

    Ice: 599.- 100 GB

    Telenor: 899.- 200 GB

×
×
  • Opprett ny...