Gå til innhold

JWathne

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JWathne

  1. takker for alle svar:) 

    har også vært innpå tanken som dere sier å gå videre innenfor automatiseringsteknikk. da helst tatt en bachelor grad og eventuelt bygd videre med kybernetikk eller mekatronikk master. 

     

    har noen info om studiet automatiseringsteknikk? har god erfaring i elektro, prosess, PLS osv. føler det praktiske ikke er noe problem dog heller ikke elektroteorien. 

    tror nok og som dere sier at med tanke på at jeg har gode interesser for automatisering og kanskje da kjøre videre på det. det vil jo ikke gå feil ihvertfall. 

     

    har noen erfaringer om automatiseringsteknikk bachelor? hvor bør en ta studiet? (ligger på rundt 54 studiepoeng med ekstrapoengene.) hva anbefales å gå videre som eventuelt på en master? 

  2. hei.

    skal snart søke videre utdanning, og har lenge vært veldig bestemt på at det er marin teknikk (5 årig) på NTNU jeg vil søke. har også vurdert maskiningeniør i det siste pga tverrfagligheten.

    jobbet i nesten 3 år som automatisjonlærling for NOV, før jeg ble oppsakt pga lite arbeid. jobber nå i en industrifabrikk som heter Elkem Carbon. selv så syntes jeg offshore og det marine er veldig intresant, både skip, oljebransjen, fiskeribransjen prosjektering osv. 

    jeg trives veldig godt med automatiseringsfaget, og regulering, og den kobinasjonen en får med mekanisk og elektrisk. 

    realfag er har ikke vært noe problem på skolen og jeg trives med faget. fikk 5 i R2, 5 i fysikk 1, og liggerm mellom 4 og 5 på fysikk 2.

     

    det jeg liker med maskiningeniør er at jeg kan bygge videre på mye kunnskaper fra tidliger yrkeserfaring, noe jeg sikkert også kan i marin teknikk, men ikke på samme måten. 

     

    kommer man inn på mye lignende reguleringsmetoder, automatisering osv på marin teknikk? eller blir dette som noe helt nytt? 

     

    hva anbefaler folk? marin teknikk eller maskiningeniør? 

    hva er mest sikkert framtidsrettet? den marine sektoren er jo det største arbeidsmarkedet i norge. 

     

    takker for alle svar:)

×
×
  • Opprett ny...