Gå til innhold

Geir.E

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geir.E

  1. Har nylig fått lodda på en sånn alladdin64 brikke kjøpt på en webshop.

    men hvordan oppdatere bios ?(hvis jeg må det da) for på webshopen sto det at xboxen skal kunne spille av dvd filmer uten dvd-kit når man hadde fått montert alladdin 64 chipen.

     

    Er helt grønn på det der med xbox mod. men er villig til å lære.

     

    :ermm:

    PS.-Har kobla xboxen til mitt pc nettverk via en router (dlink 614+) xboxen får tildelt ip-adresse av dhcp på routeren.

  2. Begge korta må ha samme SSID-->trykk på egenskaper for det trådløse nettverkskortet(gjøres på begge pcer) oppe står der generelt/trådløsenettverk/godkjenning/avansert/--?

     

    trykk på trådløse nettverk-->>nederst til høyre står der avansert- trykk på den->

    der kan du velge ad-hoc

     

    hvis begge har den samme instilling der og samme SSID pluss at de er innenfor rekkevidde til hverandre så skal du få kontakt med de 2 pcer.

     

     

    Mvh Geir

  3. Det som er rart er at pc'en har konakt med routeren, men jeg får ikke konigurert den trådløst.Må bruke kabel. Har gått inn på de innstillingene og lagt inn telenor brukernavn og passord, men jeg kommer fortsatt ikke inn på internett

    har du aktivert dhcp på routeren, har selv en dlink 614 +, har selv satt opp mitt trådløse nettverkskort på en bærbar pc:

     

    gå inn i kontroll panel-> nettverk og internett tilkobling-> egenskaper på det trådløse nettverkskortet-> tcp/ip-egenskaper-> hvis du har aktivert dhcp så skal det stå motta ip adresse automatisk-> hvis ikke så må du angi ip adresse-> eks. 192.168.0.10--> så "bruk følgende DNS-serveradresse" der setter adressen til routeren (default er 192.168.0.1) hvis du har forandret den i oppsettet av routeren må du sette den adressen du har forandret til.

     

    prøv dette hvis du fremdeles ikke får det til så kan du sende meg en mail:

    [email protected]

×
×
  • Opprett ny...