Gå til innhold

alkitab97

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alkitab97

  1. 007hala skrev (12 timer siden):

    Slik jeg har forstått det vil det være 20 nye plasser til høsten og 20 nye til våren. Regner med at de blir fordelt likt på førstegangssøkere og ordinærsøkere (altså at det vil være 10 nye plasser til førstegangs og 10 nye plasser til ordinærsøkere for høsten, og det samme til våren).

    Hvis du leser den lenka jeg la ved, står det kun 20 plasser oppført i oversikten. Eventuelt kunne det vært 10 plasser til høsten og 10 til våren, men ser ut som det uansett er oppretta 20 nye plasser totalt.

  2. Hei. Spørsmål som dette dukker vel opp en gang i blant, men da tenker jeg dette er riktig tråd å diskutere det på. Jeg har et friår etter vgs nå, men planlegger å ta opp fag neste år for å komme inn i Oslo. Har litt over 5 i snitt med realfagskombinasjonen jeg trenger. Burde jeg bare satse på å ta makspris på Sonans og ta så mange fag som mulig som jeg kan få 6 i, alle de "lette fagene"? Jeg tenkte også å søke meg inn på odontologi først, for deretter å søke meg inn på medisin etter et år for da har jeg forhåpentligvis snittet jeg trenger. Noen som har noe å si om det, søke seg inn via odontologi?

     

    Takk på forhånd:):)

×
×
  • Opprett ny...