Gå til innhold

Teo^-^

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Teo^-^

  1. Hei!

    Med de nye nvidia driverne greier jeg ikke få f.eks 100 hz i spill som wc3 og cs.

    Jeg kan heller ikke stille hz'en i de forskjellige oppløsningene som man kunne i de gamle driverne, men når jeg installer de gamle driverne så viser dem bare de tingene ifra de nye driverne.

    Noen som vet om noen triks sånn at jeg kan få litt mer hz i spillene?

  2. Mamma sin laptop har trådløst i.net, men det greier ikke pc'en til broren min av en merklig grunn. Den greier å komme seg inn på den trådløse routern, men den greier ikke å få i.nett. Det står "Begrenset eller ingen forbindelse" nede i høyre hjørnet på nettverks tilkoblingen. Når man skal reparere ip'en, så skjer det samme. Har prøvd denne guiden og winsockfix, men ingen av delene har funket. Routern er vell en i3 Vood 453 ifra tele 2 med og USB plugg (MSA 110 R1A eller MSA 110) Alltså, en kryptering trådløst nettverk. Har forresten de nyeste driverne til hovedkortet K9N SLI Platinum med de nyeste nettverks driverne osv...innstalert. Hvis noen vet hva problemet er, så setter jeg pris på det.

  3. Jeg og en kompis har LAN hos meg.

    Når TP kabelen er kobla dirkete til PC'en, så funker i.netten uten problemer, når den er kobla til routern, så funker ikke i.netten. Vi finner hverandre på LAN når begge er koblet til routern, men i.netten funker ikke.

    Routern heter Cisco Pix 501, hvis jeg ikke tar helt feil.

  4. Hei...

    Har ett LAN med noen kompiser her, så skal vi spille spillet WC3, det er da problemet kommer...

    Når jeg har åpna portene, så kommer bare 1 inn på battle.net, når jeg har ingen åpna, så kommer alle inn på battle.net, men vi kan ikke invite hverandre til arranged team...

    Så lurte på om noen viste om problemet, har en D-Link DI704P router.

×
×
  • Opprett ny...