Gå til innhold

goooser

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av goooser

  1. 6. Kontakter: Svært upraktisk å ha samtlige facebook venner i kontaktlisten da kun et mindretall av disse er personer jeg kontakter til daglig. Fikk et tips om å lage en gruppe og gjorde da dette, men maks antall i en gruppe var jo 25 personer så da ble heller ikke dette gunstig løsning. Er det eneste jeg kan gjøre å ikke synkronisere opp mot Facebook og heller legge inn alle ønskede kontakter via hotmailkonto?

     

    Måten jeg har gjort dette på er å filtrere kontaktlisten, slik at ikke facebook kontakter er synlig.

    Så har jeg heller linket hotmail/google kontakter med facebook profilene til de jeg ønsker å ha.

  2. Stinker lang vei av hele saken, uavhengig om det faktisk er er begått overtramp fra Megaupload.
    Alle vet at Megaupload baserte seg hovedsakelig på at folk piratkopierte.De samarbeidet imidlertid ved at de fjernet linker de fikk besjed om å fjerne.Et av ankepunktene var at om samme fil var lastet opp av flere stykker så ble bare linken fjernet ikke fila.Her går det på finjuss, lovverket vil også være ulikt mellom ulike land. Enda værre, la oss si at Megaupload blir dømt i New Zealand men kun for mindre forhold, si en milion i bot og pålegg om å endre praksis, de kan da fort snu seg runt og saksøke staten for 100 mill for å ha ødelagt virksomheten.

     

    Det jeg mente er at måten saken har blitt håndtert av rettsapparatet på stinker.

     

    Det virker for meg som at de har gått etter det enkleste målet i bransjen, den som skiller seg ut, for å statuere et eksempel.

    Alle vet at det florerer med piratkopierte filer i alle online backup/lagring/deling tjenester. Men her har man gått Svært hardt til verks mot 1 av mange tilbydere.

     

    Det virker også for meg ut som at Megaupload har faktisk godt aktivt inn for å holde seg lovlig, bla. ved å tilby muligheter for industrien til å slette eget innhold med egne kontoer.

     

    Det er også viktig å understreke at selv om store deler av dataen lagret hos Megaupload var ulovlig, så var det enormt mye lovlig materiale som kundene brått mistet tilgang til pga et politiraid som nå viser seg å være ulovlig.

    • Liker 5
  3. Er det noen som vet hvor/hvordan anslaget om hvor stor del av befolkningen som lider av dette kommer fra? Virker for meg veldig søkt å si at mellom 75 000 og 500 000 mennesker lider av noe som ikke kan bevises annet en at det trolig er det psykisk fenomenet noceboeffekt.

     

     

    http://www.forskning.no/artikler/2008/august/191701

    Artikkelen begynner å bli noen år gammel men skal fortsatt være relevant.

    • Liker 1
  4. Jeg har det inntrykket at en del av de større internasjonale bedriftene ser på kundene som fiender, som helst skal utnyttes og misbrukes så langt det går - så lenge de kan presse ut noen krone ekstra.

     

    Det som er trist med disse er at de ofte sitter med så mye makt med sine kontakter i forskjellige lands regjeringer at de sitter trygt uavhengig av hva de gjør.

    Eksempler på dette ser vi jo særlig innen film og musikk bransjen.

  5. Jeg synes dette blir helt feil.

     

    IE er en del av produktet Windows. På samme måte som Apple bruker MacOS til å selge maskinvare bruker Microsoft IE til å selge OS...

     

    Det er ingenting som hindrer brukere å installere en valgfri nettleser, og nå som Microsoft i tillegg har lagt til muligheten for å disable IE - hvorfor klage?

     

    -

    Jeg mener at grunnen til Microsoft markedsdominans er at de har gjort den beste jobben totalt. De har et godt produkt, i tillegg til at de har vært dyktige til å markedsføre og skaffe seg kontrakter med store maskinvare produsenter. Konkurrentene burde i stedenfor å bruke så mye ressurser på å prøve å rive ned Microsoft fokusere seg på å lage et bedre produkt, bedre markedsføringen sin og servicen.

    Jeg tror veldig mange undervurderer betydningen av Markedsføring og Service i denne bransjen. Se på apple, det er her de har scoret veldig høyt de senere årene - hvertfall på markedsføringsbiten...

  6. Vet om begrensningen i windows på 4GB

     

    Men det skal vel være mulig og gjøre slik at 1 Applikasjon kan bruke mer en 1,6GB mine (+200-400mb som Windows bruker)?

     

    Vet at det skal være en 3GB svitsj i boot.ini men det virker ikke som det har noen virkning overhode.

     

    Men sånn som det er nå så henger alle applikasjoner seg hvis de bruker mere en 1,6gb - 1,8gb...

  7. Hallo

     

    Har et problem med at applicasjoner krasjer når de når ca. 1.83GB minne bruk, dette problemet har jeg på alle de 3 forskjellige maskinene jeg har testet.

     

     

    Maskinene jeg har testet på er følgene:

     

    Dell GX 280 med 2 Gb minne. 4GB virituelt minne/swap-minne

    Blir kastet ut av AutoCad etter 1,83 Gb

    Ulead Photoimpact 11 kommer med minne feil meldinger ved 1,82 Gb. Blir ikke kastet ut, men kan ikke laste inn flere filer.

     

    Dell GX620 med 2 Gb minne. 4GB virituelt minne/swap-minne

    Blir kastet ut av AutoCad etter 1,83 Gb

     

    Dell Precision 380 med 3 Gb minne. 4GB virituelt minne/swap-minne

    Ble kastet ut etter ca. 1,93 Gb forbruk med lastet flere prosjekter i autocad. Denne PC-en er en Workstation og er godkjent til tunge arbeidsoppgaver.

    ikke testet mer en ca. 1.8GB av gangen.

     

    Har testet med Rigthmark memory test, og dette har samme problemet, det får applicasjonene med opptill 1.8GB.

     

    Det er fult mulig og bruke 100% av minnet men ikke i en applicasjon, noe som er nødvendig når man skal kjøre store prosjekter i 3D inn i autocad (profesjonelt tegneprogram for byggtegning o.l)

     

     

    Noen som har hatt noen lignende problemer eller vet om en måte det kan løses på?

     

    Personlig tror jeg det er noe som ligger enten i Windows eller Bios-en men kan ikke finne noe som sees galt ut.

  8. Det er faktisk tilfelle, og har også lest på forumet til dell at dette fint kan være tilfelle, cd-en som er brent ut fungerer 100%, og driverene ligger innpå den nye cd-en som programmet brente ut. Det fulgte heller ikke med en driver-cd.......

     

    Windows er installert, det er også alle driverene... Men det er ikke det som er problemmet...

     

    Problemet er det at noen sider ikke fungerer (microsofts egne nett sider, samt noen andre. Også msn får ikke koblet seg på... jeg tror dette bare er noen instillinger men greier ikke og finne noen som er feil...

     

    Noen som tror de vet hva som kan være feil?

  9. Hallo

     

    Driver og fikser litegrand på en pc som tilhører en venn av meg, han hadde hatt masse virus og trojanere osv. og vi bestemte oss derfor for og formatere den.

     

    Det første problemet jeg støtte på var at han ikke hadde fått med en Windows CD, etter litt leting rundt på nettet fant jeg ut at dell pc-en var utstyrt med et program som lagde en Windows cd. Da Windows-en på pc-en hans var rimlig ødelagt tvilte jeg på at dette overhode var mulig, men jeg prøvde alikevel, CD-en den fungerte og jeg brukte den til og formatere PC-en.

     

    så skal jeg komme til poenget, når jeg så var ferdig med og installere Windows, prøvde jeg og komme på nett. fant så ut at det var Umulig og komme inn på Masse internett sider, inkludert Microsoft.com, Msn.com. prøvde også med andre nettlesere enn exsplorer men får fortsatt ikke kommet inn på disse. får heller ikke koblet meg på msn eller Guild Wars (som er et mmorpg spill).

     

    Er koblet til samme ruter som en annen pc og alt fungerer fint på den, har ikke installert noen brannmur enda så tror ikke det har noe med det og gjøre.

     

    Noen som kan hjelpe meg?

     

     

    (ps. viste ikke hvor jeg skulle poste den så postet den her)

×
×
  • Opprett ny...