Gå til innhold

podtop

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av podtop

  1. Hei, det er MANGE år siden jeg har vært i butikken å kjøpt ny PC. Så er snart på tide. Og her trenger jeg hjelp til å sette opp min nye "fremtids" rettet PC.

     

    Jeg bruker pc-en min til å se filmer på TV-en, og leser nyheter + facebook. Men jeg ønsker ikke en slik liten HTPC.

     

    Jeg har funnet kabinettet, Corsair Obsidian Series 800D. og har sett på Corsair HX750W og Corsair HX1000W.

     

    Lengre enn det har ikke jeg kommet, for her lurer jeg på om jeg bør velge Intel Core i5 eller i7? Hvilke type skjermkort, med HDMI output, lydkort blir nok noe med TrueHD og DTS-HD MA.

     

    Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, ønsker en "fremtids" rettet PC. Takk for all hjelp.

  2. sant nok det Øivind Dahle, men du er enig at 12ms responstid er mer behaglig å se på enn 16ms, med tanke på etterslep i bildet. eller?

    nei.

     

    De 12 ms jeg har sett har ofte mer etterslep på rødt enn 16 ms skjermene ;)

     

    Og rødt er en meget synlig farge. Men dette er ihvertfall min mening.

     

    Uansett så er evnen til å reagere på etterslep noe som varierer fra person til person. Noen er drit happy i sin 25 ms skjerm. Men en ting er sikkert og det er at etterslep er noe du blir vant til.

    K, nå har jo du sett på flere LCD skjermer enn meg.

     

    Men hvorfor blir fargen rød så mye tregere på en 12ms skjerm enn på en 16ms skjer, etter hva specsa sier burde det jo være motsatt.

  3. artificial...du kunne ikke ha redigert det første innlegget istedet for å skrive 3 innlegg rett etter hverandre.

     

    uansett. whitebox er det mest useriøse selskapet jeg har hørt om. det er alltid noe tull med dem. altfor lang leveringstid, osv osv. ja gode og billige maskiner, men når kundeservicen suger, hva hjelper så det.

    Dette her er da hips om haps, er ikke alle som får elendig service, hvis du kjenner noen som jobber der går det bra. iallefall etter hvordan jeg har oppfattet det, er bare dumt at det ikke er andre enn WhiteBox som har infomasjon om Clevo D900 maskinen(ake EuroCom D900T).

  4. Men det er forsatt ikke beregnet at sluttbrukeren av produket skal kunne skifte skjermkort, og dette håper jeg MXM grensesnittet vil gjøre noe med, håper virkelig dette blir en standard som produsenter kommer til å benytte. Som medfører i et bra utvalg av MXM skjermkort i netbutikker.

  5. hadde den laderen klart å gi ut 19VDC så hadde det nok funket å lade opp batteriet mens laptopen er slått av, men jeg er ikke sikker på om den orginale laderen har noen smarte funksjoner med noen pulser for å lade batteriet på best mulig måte, så jeg anbefaler deg på det STERKESTE å anskaffe en orginal lader.

  6. http://www.netshop.no/aspx/cart/konfig.aspx?plid=3142

     

    1x Intel Pentium M 725 1,6GHz FSB400 2MB CACHE BOXED "Dothan"

    2x Standard 512MB 333 MHz (PC2700) SODIMM DDR Non-ECC SODIM

    1x Hitachi Travelstar ATA/100 60GB 7200RPM 7K60 8MB cache

    1x ATI RADEON Mobility 9700 128MB

     

    + WLAN 802.11g kort

    + 4x DVD+/-RW

     

    for: 14832,53kr.

     

    eller så har de andre ferdige notebooks der også, se denne linken: http://www.netshop.no/aspx/produkter.aspx?...25&g1=34&g2=103

  7. Ja, jeg snakket med en der i går (jeg oppgir inne navn, så jeg sier mr. X), han mr. X jeg skulle snakke med var veldig hjelpsom med det jeg hadde som spørsmål til han. For jeg skulle forhøre meg om en laptop som de får siste presse melding på i dag. og så var det snakk på litt priser. men så sa jeg som det var, at jeg var skeptisk til å bestille fra de, og han Mr. X forstod hvorfor. og beklaget problemene de har hatt. og sa at de skal flytte til større lokaler og få orden på ting om ikke så lenge. Jeg håper virkelig dette er sant og at WhiteBox kan få ett bedre rykte på servicen, og laptopene i seg selv skal vist være bra etter det jeg har hørt, er jo servicen de har slitt med å få til på alle, siden de hadde altformange kunder.

  8. Ja, er på jakt etter noen som selger clevo maskiner i norge, jeg vet om whitebox, men der må jeg fikse opp kontrakten før jeg tørr å bestille. Den Clevo maskinen jeg er ute etter er ikke helt ute enda, Og det sises at Clevo skal komme ut med siste pressemelding om maskinen i dag. Men hvem andre en WhiteBox er det som tar inn clevo maskiner?

  9. huff og huff...den whitebox den whitebox...

     

    Man kan jaggu begynne å lure på om de i det hele tatt har lyst å selge sine produkter...

     

    Har mest lyst til sende tilbake begge pcène jeg har kjøpt hos dem..

    Virkelig skremmende å lese om alle klagene de får...

    Nå er det jo ikke whitebox som lager notebook'ene, er vel mere Clevo det. men Servicen har jeg lest er elendig, men ikke noe stort på notebook'ene

×
×
  • Opprett ny...