Gå til innhold

JKUKL85W

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

Innlegg skrevet av JKUKL85W

  1. Svært mange som driver med føleri?

    Kall det hva du vil. Om et selskap jobber seg opp mot en tilnærmet monopoltilstand er det i mine øyne (og mange andres) mye det samme som et offentlig diktatur innenfor et samfunnsoperativt område.

    Det er min fordømte plikt som kunde å opprettholde en årvåkenhet. På samme måte som det er min fordømte plikt som borger å være årvåken overfor maktapparatets innebygde higen etter stadig mer makt.

    Jeg har bekjente som jobber i DnB. De skjønner ikke helt hvorfor ledelsen ønsker dette. Bruker selv Sbanken, og er inne på denne tråden for å se etter mulige alternativer.

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  2. Forsvarets forankring i den norske folkesjela har vært under angrep lenge.

    I 1991 fjernet man allmen verneplikt. Det er kanskje noe av det mest ødeleggende for en slik forankring.

    For det andre er det mindre og mindre et 'vi'. Etniske nordmenn dør ut (1,48 barn per etnisk norsk kvinne) og lander flommer over av 'nye landsmenn'. Ytringer i media av diverse mennesker fra de nye minoritetsgruppene viser tydelig at stadig færre er interessert i å kjempe for dette diffuse 'vi'.

    Hele landet står 'lagelig til for hugg'.

  3. "Den andre halvparten må være EKSTREMT forsiktige med hva de spiser for å ikke legge på seg.

    Så kanskje du skal dempe deg litt, og ikke fordømme folk fordi de ikke klarer å holde vekten sin nede. "

    Vel, går du fem tiår tilbake i dette landet, var det faktisk ganske lite fedme. Hva har skjedd? Eksplosjon av fedmegenet? Neppe. Genet er der jeg, men bruken av ordet 'EKSTREMT' blir bare oppblåst.

  4. Med så mye opparbeidet kunnskap om helse burde vi etter hvert kunne legge til rette for at vi ikke trenger all denne forskningen/overvåkingen fordi vi på naturlig vis og via naturlige metoder er blitt så friske med ditto godt immunforsvar?

    Dog, det er mulig det må bli en brist i denne opplagte logikken når noen skal tjene penger på de syke og nesten-syke....?

  5. "Greenpeace har sammen med mer enn 200 vitenskapsfolk protestert kraftig mot å gjøre gassen grønn ved å ta den inn i taksonomien."

    Hvis noen av disse har innetempereatur i sitt hjem over 18 grader om vinteren, tar jeg de ikke seriøst. Da er det bare alle andre som skal gjøre noe. Men er det 18 grader, så hører jeg på. De lever som de preiker.

    Har de derimot investert i Bitcoin, blir de bare latterlige.

    Eller for å være enda tøffere - kjøper de varer fra China, og de ikke har sjekket om fabrikken går på kullkraft (og i så fall ikke kjøpt produktet), lever de stort sett bare av å peke på andre.

  6. Tesla var kanskje det beste, i alle fall mest innovative, som har skjedd bilindustrien på flere årtier?

    Finner det urkomisk at TU ser på dette produktet og selskapet, som altså fullstendig snudde opp ned på bilindustrien med sin innovasjon, som en 'kjedelig' greie. Kommentarfeltet har også opp gjennom årene vært preget av mye lunkenhet.

    Kanskje er religion mer prevalent enn det vi tror?

    • Liker 6
    • Hjerte 2
  7. Hvis Norge som nasjon ønsker å beholde denne type kunnskap og produksjon så får vi det til. Det er en skam, synes jeg at vi for eksempel ikke er mye større innen skipskonstruksjon enn det vi er. Tradisjonene går tusen år tilbake i tid.

    Byggeplasser er nå fylt av øst-europeiske menn.

    Det er som om vi er blitt en nasjon av mennesker som knatrer på tastatur (som det jeg gjør her ;-)) med myk hud i hendene og blaute romper.

    Og selges Bergen Engines så forsvinner så veldig mye mer ut av landet enn bare aktiva og know-how.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...