Gå til innhold

kentdevil

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kentdevil

  1. til de som mener at windows xp er stabilt: Greit nok at den er mer stabil enn windows 98 , men føler fortsatt at maskinen begynner å hakke og små feil oppstår , da er det eneste som hjelper en god gammeldags restart.Win xp er kanskje stabilt , men selv på min pc(xp 1600+ , 512 ram) så henger det av og til.Med det slack-folket vil kalle en "newbie-distro" nemlig red hat 8.0 , så har jeg hatt over 90 dagers oppetid på en celeron 700 med bare 128 ram.Windows xp klarte 3 uker med intensiv bruk , som med alt annet , stabilitet er relativt.Dessuten lagger ikke maskinen det spor , selv etter så lang oppetid.Onkel bill river seg nok i håret. :)

  2. har testet dette ut og når man kjørte over 12 spillere på windows-serveren , så begynte det å lagge en del.Med linux-server , som ikke var optimalisert på noen måte kunne vi kjøre 2 12'er servere uten at det hakket.Samtidig kjørte man en apache-server på denne og for å konkludere dette vil jeg si at linux er suverent som server. :smile:

  3. har testet linux og bruker windows samtidig.Har beholdt windows xp sånn at jeg kan spille spill o.l. , ser ikke helt den store vitsen med å knote med wine , når jeg får gjort akkurat det samme uten problemer i windows.Å si at windows kun er blåskjermer er riv ruskende galt.Har selv testet win 98 og kan si meg enig i at dette er ustabilt , men siden jeg begynte med xp , så kan jeg ha maskinen oppe i ukesvis.Greit nok at jeg har hatt linux oppe lengre , men for den vanlige brukeren , så vil nok stabiliteten i xp være meget god.Det er jo tross alt ikke alle som har pcen oppe døgnet rundt. :smile:

     

    Fikk cs til å funke i linux , men synes ikke det var verdt alt styret , selv om jeg fikk litt bedre framerate.Mener at det er fint med det beste fra 2 verdener.Når det gjelder server-oppgaver derimot er det ikke noe spørsmål , linux-boxen min var suveren som cs , ftp og apache-server , ble imponert over fleksibiliteten og stabiliteten til linux på dette området.Men for en vanlig bruker tror jeg fortsatt windows er greit nok , inntil man får bedre rutiner for installasjon , hardware-konfigurering etc.

  4. jeg har nextgentel adsl av typen bravo.Har visse problemer med f.eks. dcc-send og at andre ikke får kobla til min ftp eller andre servere.Jeg vet at man må åpne visse porter , men må ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønte hvor jeg skulle gjøre dette på netopia-routeren.Lurer på om det er noen andre som har gjort dette før som kan hjelpe meg.

    MVH kentdevil

  5. jeg sitter her og lurer litt på om jeg kanskje skal kjøpe meg ny mus etterhvert.Har en logitech wingman gaming nå og siden det virker som den ikke er å oppdrive for en rimelig pris(selges på enkelte webshopper , men der koster den ca 300 kroner), så tenkte jeg at når den tar kvelden må jeg nok kjøpe en annen mus.Har sett litt på logitech sin dual optical og ser av specs at den er 800 dpi.Har hatt litt dårlige erfaringer med optiske mus , de fleste jeg har prøvd henger etter i spill.Det jeg lurer på er om det er noen som har testet denne musa i spill og hva de synes om den?Jeg spiller spill som cs og quake 3 i hovedsak og da er det viktig at det ikke henger , særlig ikke i quake.

  6. håper for din skyld at du mener 45-50 grader og ikke 145-150.Har testet litt i dag , når jeg har 2 92 mm vifter som blåser inn på så synker temperaturen ned mot ca 44 grader , med "dekslet" på.Når jeg tar den av synker temperaturen ned mot 40.Men straks jeg tar på "dekslet" og skrur av kabinettviftene stiger temperaturen raskt opp mot 60 grader!Har montert vifta så den blåser inn mot prosessoren nå og har også smurt ny goop og dobbeltsjekket om det er dårlig kontakt mellom kjøleribbe og cpu , men fant ikke noe feil.Har også mine tvil om fanadapter og 80 mm vifte fungerer så bra.Har jo lest litt om dette og det virker som om ytelsen blir dårligere.Mener at dette har sammenheng med at vifta kommer for langt unna cpu + at "funnelen" blokkerer luftsrømmen.Tror også jeg kommer til å teste med en 60 mm vifte snart eventuellt får jeg kjøre kabinettviftene for full maskin. :)

  7. jeg har et system med et abit kg7raid hovedkort og en 1200 mhz cpu(266 mhz bus 1,75 vcore).Jeg har en mighty machine kjøler på denne(som blåser ut).Jeg har også brukt silver goop på cpu.Spørsmålet mitt er om det ikke er litt høy temperatur når cpuen blir 50 grader + under load?Har en del kabinettvifter i og selv når jeg skrur alle disse på ligger tempen på rundt 46 grader.Er ikke dette en unormalt høy temperatur?

×
×
  • Opprett ny...