Gå til innhold

way_up_north

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av way_up_north

  1. var dette en artikkel om at roses sin nye plate har lekket og den antatt skyldige tatt, eller en artikkel tatt fra tono sin hjemme side? maken til dårlig journalistikk har eg ikkje sett på lenge. e som man har tatt en kort notis og limt inn en noen lunde relatert artikkel, tynnslitt vinkling.

     

    artikkelens språk e ladet og lener godt mot platebransjens posisjon, hvor e representanter for oss pirater? masse påstander uten underbygging.

     

     

     

    dere skulle vel ikkje ha slagordet "fair and balanced" på denne siden her?

  2. Høres ut som overoppheting av enkelte komponenter på skjermkort siden den klager på vgs, men det kan også være overoppheting av andre ting. Det kan også være ustabile spenninger fra strømforsyning.

    9323498[/snapback]

     

    har artic cooling kjøler på skjermkortet så eg tror ikke det nødvendigvis e problemet.

     

    noen måte å teste ustabile spenninger?

  3. pc'en min:

    amd 3000+ s939

    gainward 6800

    1024 mb ram

    4 300 gb hd

    windows xp pro

    asus A8V Deluxe

    psu: 400watt northq

     

    i en stund no har eg opplevd at maskinen min har rebootet tilfeldig når eg spiller spill med 3d. skjermen slår seg av, maskinen rebooter og "voice"-greier sier vga-error. Eg har i lengre stund forsøk å prøve med forskjellig software og hardware for å bli kritt problemet, dette inkluderer ny psu, minne, os(win 2k og vista), skjermkort(x800) og masser av forskjellige drivere. itilegg har eg forsøkt alt av innstillinger på bios.

     

    håper noen kan komme med noen nye innspill, på forhånd takk.

  4. Du kan kansellere et kjøp dersom butikken ikke holder leveringsdato - men når du har blitt overtalt til å få kjøpe et gavekort istedenfor en reservasjon på en vare, så blir detjo litt vanskeligere.

     

    jeg vil si at om du har måttet vente 1 måned over antatt leveringsdato så burde butikken gi deg den kundebehandlingen man fortjener, og la deg få pengene igjen.

    5525191[/snapback]

     

     

    ja, de bør det. men skulle har litt juridisk backing. Det å kjipt å kanskje måte krangle med kjipte apple-brukere. Apple ikkje akuratt kjent for god kundebehandling. Kjøp av gavekort ble gjort sammen med en reservasjon av en spiller

  5. hei, til jul fikk jeg et gavekort fra eplehuset. Fikk gavekort istedet for en ipod siden butikken var utsolgt. Gavekortet ble altså kjøpe sammen med reservasjon av en ipod. Det har no gått en måned over avtalt leveringstid. Butikken lovet levering rett etter jul. Butikken sier på sin side at de ikke får inn før langt ut i februar, ifølge butikken har ikke apple noe produksjon i januar. samtidig ser jeg at norek og andre distrodutører har en del hundre ipod på lager. Mitt spørsmål, har jeg rett til å få returnert gavekortet slik at jeg kan bruke dem på kjøpe fra en butikk som kan levere varen?

  6. max payne har helt klart fått frem mest følelser i meg, enten om det var sinne, redsel, depresjon eller hat. Et helt perfekt spill. Sesielt for en "Film Noir" og "cyber-punk" fan som meg. Max Payne bygger opp en helt ekstrem medfølese for Max P. Mareritt sekvensene er flotte. Det at alt av bilder/tv/reklame boards relateres til max bygger opp hams paranoide og schisofene vesen.

     

    ellers er The Dig en av de mest engasjerende spillene.

  7. hei, lurer på hva slags planer man har for hw-nettverket fremover?

    det går løse rykter(, men dog sikre) om at det blir blir lansert endel nye ting sånn ca om to uker. ser disse ryktene i sammenheng med eierskiftet, endel tekniske problemer og det at det virker som hw.no har tatt det litt med ro(omrokkert resurser) i det siste. kan noen kommentere dette? eller e det strict "top-secret"?

  8. hei, tenkt å kjøpe en ekstra maskin som jeg kan brukes til lett internet bruk og lignende. har meget begrensede midler, noen tusen maks. på komplett får man en pc med amd 2400+,512mb ram, 80gig hd osv. for litt over 2000 kr. finnes det noen alternativer som er litt billigere? ytelse er ikke viktig, men ønsker ikke å kjøpe brukt

×
×
  • Opprett ny...