Gå til innhold

OfficialTage

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OfficialTage

  1. Er det noen GPS'er som viser leias hovedretning? I for eks sjøkart. Har sett på norgeskart osv. men det ser ikke ut som de viser om jeg kjører båten i mot eller med leias hovedretning. Dette blir jo da et problem når jeg skal styre båten etter lateral merkene på sjøen?

    Har dere noen innspill?

  2. Heisann hvordan kan jeg gå frem med betaling fra utlandet?

    Har en arbeidsgiver fra en bedrift i Tyskland. (Betaling over paypal)

    Skal jeg sette meg opp som selvstendig næringsdrivende, og deretter sette opp regnskap, eller kan jeg gjøre det på noen lettere måter?

     

    Jeg bor i Norge, og er under 18.

    • Liker 1
  3. Hei, nå har jeg tenkt litt på Engelsk eksamenen som jeg skrev for noen dager siden. Jeg lurte på om jeg hadde gjort en stor feil når jeg satt opp kildene.

     

    Eksempel:

     

    “I will die today, and not tomorrow.”[1]

     

    [1]- står da i liten skrift over apostrofen. (I mente eller hva du enn vill kalle det)

     

    I slutten av oppgaven skrev jeg da i kildelisten:

    [1] Retrieved 29 May, 10.47 AM from foreksempel.com/ikkesant/bralink/6754

     

     

    Er dette feil?

    Kan man bruke slike tallreferanser i fortellinger også?

  4. Hei, jeg lurte på hvilke vr briller jeg burde kjøpe. Jeg har endel gavekort på et senter ved meg så fant jeg alt av dette utvalget! https://www.teknikmagasinet.no/sokeresultat?ProductGroups=159dde7a-3064-4870-bfd1-a89231aedc12&q=vr Det jeg så var at dem solgte bare brillene men ikke noe kontroller. Hvilken kontroller bør jeg ha. Legger til noen kontrollere jeg vil ha her, her. Funker disse med alle vr brillene? I så fall hva bør jeg kjøpe. Helst briller og kontrollere. Kan kjøpe kontrollere utenfor teknik også! Takk

  5. Hei, Jeg lurte på om det gjorde noe om du skippet VG3 og hoppet rett ut til lærling? Eller gjør dette noe med lønn eller lærling plass? Siden der jeg bor er det bare tilgang til VG1 og VG2en, dem har altså ikke Dataelektronikerfaget tilgjenglig i området jeg bor i. Jeg ønsker ikke å flytte.

    Linja jeg tenkte jeg skulle ta Elktrofag > Data og Elektronikk > Lærling.

×
×
  • Opprett ny...