Gå til innhold

SEC44

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SEC44

  1. Har lastet ned det jeg kan, men hjelper ikke. Dog er det blitt noen små endringer. Jeg kan holde på på-knappen en stund før maskinen slår seg av. Tidligere var det nok at jeg så på den.

     

    I tillegg blir det overhode ingen reaksjon ved bruk av tastaturet. Tidligere lyste det litt foran på maskinen da jeg trykket på enkelte knapper. Vanskelig å vite om endringene er til det bedre eller til det værre. :ph34r:

  2. Hvorfor er alle de eldre modellene av dell 20"+ WS skjermene borte fra prisguiden ?

     

     

    Mulighet for å få disse tilbake ?

    6581876[/snapback]

    De LCD-skjermene som nå fremgår under Dell i prisguiden, er de som fremgår på Dells egne sider. Mao de Dell selger nå. Disse skjermene er også oppdatert med ytterligere spesifikasjoner i forhold til tidligere. Skjermer som ikke lenger fremgår av Dells sider, kan heller ikke oppdateres med de nye spesifikasjonene, da de altså ikke er å finne lenger.

     

    Du har imidlertid en søkemulighet under avansert søk. Her kan du søke på utgåtte skjermer. Kanskje du finner de du leter etter her.

  3. Du sier lite om hva du får ut av turene faglig sett. Det må jo veies opp mot alt det andre. I tillegg oppstår spørsmålet om du kan få det samme faglige utbytte, nesten i alle fall, ved ikke å dra. Mao gjennom video, lesing osv.

     

    Hva med å bare delta på den delen som er av faglig art. Kanskje vanskelig hvis det innebærer at du kommer senere og/eller drar før de andre.

     

    Pressekonferanser uten noen forn for bevertning har en tendens til å bli lite folksomme. Noe synes man altså å måtte by på. Hovedproblemet er da at slike ting utvikler seg slik du skriver om. Viktig at noen setter foten ned, eller i alle fall stiller spørsmål.

×
×
  • Opprett ny...