Gå til innhold

pdiddy

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pdiddy

  1. Jeg hadde en flott iPhone 1.gen 8GB som jeg elsket å bruke. Jeg kunne synce adresseboken, mail og kalender og hele tiden være oppdatert å ha alt jeg trengte for hånden. Dessverre ligger iPhonen igjen på Mallorca etter en sydenferie i fjor sommer. Ikke bare ble den funnet, men de snille folka som hadde funnet den klarte å ringe for 2500,- før jeg rakk å stenge SIM-kortet. I følge fakturaen var det til et nummer i Somalie. Jeg klarte å få pengene igjen via reiseforsikring, men dette krevde at jeg satt av en halv dag av ferien for å snakke med spansk politi som ikke kan engelsk. Der måtte jeg tegne og fortelle om hvem, hva og hvor.

     

    Planen var nå å bruke min fars gode gamle Nokia N73, men grunnet telefon sperre fra gamlejobben var det umulig å ta den i bruk. For tiden sitter jeg med en Nokia 2330 Classic som dessverre ikke er noe særlig å skryte av. Adresseboken kan til tider leve sitt eget liv, speiselt venner som begynner med bokstaven "Å" klarer den ikke hente opp, og jeg må lete i samtalelogger eller meldinger for å kunne ringe eller sende melding til disse. Adresseboken klarer heller ikke å scrolle noe lenger etter den er forbi bokstaven "P", da tar den heller å repeterer alle som begynner med "P" isteden for å fortsette.

    Etter å ha hatt en iPhone er savnet etter internett, mail og lydige adressebøker stort, derfor hater jeg mobilen min!

     

    Har jeg lyst på ny mobil? Ja, det har jeg!

  2. Meget bra! Søker rundt på ebay (usa, england og tyskland) etter en beercan nå og ser hva de går for. Er det noe spesielt jeg bør kikke etter i en annonse når det gjelder dette objektivet?

     

    Prøver også å få tak i en kamerabag og har falt litt for crumpler sine da jeg eier en crumpler sekk til mac'en fra før av. Noen som har god erfaring med disse? Har sett meg ut en Pretty Boy XL! :cool:

  3. Wee! Ville bare si at om noen få dager er jeg også lykkelig eier av et Sony A100! :!:

    Har lest og lest nå i mange uker for å kunne bestemme meg, og det ble Sony! Og ble overrasket da jeg så at MPX hadde kameraet som ukens tilbud! Passet meg enda bedre! :)

     

    Så nå må jeg vel også skaffe meg en 50mm og en bag så skulle jeg være klar til action!

  4. Har i det siste hatt litt problemer med mitt 2GB SanDisk minnekort til mobilen. Ca. 1-2 ganger i uken (har ikke funnet ut noe årsak til hendelsene) så detter minnekortet ut. Altså, det slutter å fungere. Det viser ikke, og jeg har null tilgang til sanger osv. Minnekortet "er ikke der" liksom.

     

    Første gang det skjedde forstod jeg ingenting og jeg tok minnekortet ut og inn. Da jeg prøvde å gå inn i musikkbiblioteket fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde tatt en "sikker fjerning av minnekortet".

    Jeg tok minnekortet ut og inn et par ganger men det virket fortsatt ikke. Til slutt tok jeg ut minnekortet, skrudde av mobilen, tok ut batteriet og satt alt på plass igjen. Da virket det.

     

    Men dette skjer 1-2 ganger i uken og jeg må hele tiden skru av mobilen og gjør prosessen om igjen for å få det til å virke. Jeg trodde gjerne det skjedde hver gang jeg ladet mobilen men her i dag skjedde det plutselig da jeg bladde i bildene.

     

    Noen som har opplevd dette og/eller har tips til å ordne opp i dette?

  5. Jeg har TalkMore og de fører selvsagt 3G (UMTS). Har prøvd videotelefoni (de har jo gratis ut året) og det funker helt fint det.

     

    Mobilen er av ypperste klasse og er den beste jeg har hatt. Selv synes jeg knappene er helt flotte å taste på, var ikke så mye forskjell fra min 6680. Den er også raskere enn 6680'en!

     

    Bare å kjøpe! :)

  6. Noen her som sitter på mac og syncer mobilen med iSync? Får til å synce men når jeg la inn alle kontaktene kom ikke gruppene med (Familie, Venner osv.). Har lite lyst å legge dem manuelt inn på telefonen.

     

    Og på min 6680 la iSync inn en egen iSync-klient og da synca de supert sammen, mens på N73 bruker den en innebygd PC Suite.

     

    SUPERJANNE: Fått din og testa dette du?

     

    Knall mobil uansett! :thumbup:

  7. SUPERJANNE: Konge at du går å venter på MacBook, Rød/Hvit står nok veldig bra til den! Vet jeg hadde veldig lyst på rød/hvit men silver/plum står nok mye bedre til min kommende MacBook Pro :)

     

    Fikk mail fra Amentio at de hadde byttet bestllingen til silver/plum fargen og at de skulle sende den i dag! Håper ikke det sykdomsgreiene ødelegger da!

     

    Jeg har også savnet nedtelling og stoppeklokke på 6680, noen som har slike programmer liggende på lur?

  8. Sorry MysticoN jeg sovna :D

     

    Har vurdert det nøye nå og sendt mail til Amentio at jeg heller vil ha Silver/Plum fargen, får være måte på hvor lenge en skal vente. Dessuten står den mye bedre til PowerBooken (Snart MacBook Pro) min :) Kanskje de blir sendt på likt da...

     

    Angående programmer så vet jeg ikke helt. I min 6680 har jeg ikke gidda å laste inn noe særlig med programmer, men jeg kjøpte Salling Clicker til å styre dataen min med. Det funker supert og kan høyst anbefales!

     

    Jeg er litt sugen på enten HS-20- eller HS-28-headsettet til Nokia, men vet ikke forskjellen på disse to. Noen som kan opplyse/anbefale rundt disse (eller anbefale noen andre)?

  9. Jeg har også fått status som Behandlet hos Amentio men har jo bestilt rød/hvit så jeg forventer ikke at det skjer noe før den er på lager. Best dem ikke har trukket penger.

     

    EDIT: Ser MPX.no har den bekreftet til 8.8, fy så lenge til...

  10. Hvor er den bekreftet til 8.8 frøken SUPER? Ser Amentio har skøvet den til frem til det, men står ubekreftet. Blæh, er jo bare venting på rød/hvit, skal det være så vanskelig å få inn to (tre om du vil) forskjellige farger av en mobil.

     

    UtenAbonnement.no har nå dukket opp i prisguiden enda en 100-lapp billigere enn Amentio. Er jeg virkelig så gnien at jeg skifter fra Amentio til UA? Da blir det tredje bestilling/avbestilling :!:

  11. Noen som vet hvor lenge MPX og slike butikker har åpent? Med tanke på hvor lenge de pakker varer og får inn nye varer?

     

    Kommer den ikke i dag avbestiller jeg og legger ny bestilling på Amentio bare for å spare litt :roll:

     

    Regner med det er slikt som SUPERJANNE sier at hvis Amentio forventer rød/hvit 5. august så er det nok rundt samme dato for de andre også...

×
×
  • Opprett ny...