Gå til innhold

ACIDxL

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ACIDxL

  1. E e ikke sikker på om e har helt skjønt d...

    men du bruker et "dusj hode" i toppen ikke sant?

    For me denne løsningen skal du jo kunne oppnå en alvere temp på vannet enn romtemperatur....

    Helle påenget er jo at man skal "forstøve" vannet mest mulig slik at det gi fra seg mest mulig varme..... men,men kan jo være at e har misforstått d helt da....

     

     

    AS5 inneholder ikke silikon. Væsken som sølvpartiklene er blandet i består av en spesiell blanding polysyntetiske oljer som sammen gjør at pastaen gjennomgår 3 forskjellige faser.

     

    Fase 1: Når pastaen klemmes ut fra tuben har den en konsistens som gjør den lett å spre ut i et jevnt og tynt lag.

     

    Fase 2: Under "innkjøringsperioden" blir pastaen mer tyntflytende slik at den lettere fyller ut de mikroskopiske ujevnhetene mellom prosessor og kjøler.

     

    Fase 3: I den tredje og siste fasen, som vil vare fra 50 til 200 timer, blir pastaen gradvis mer tyktflytende inntil den inntar sin endelige konsistens som gir pastaen sin langtidsstabilitet. Prosessortemperaturen vil falle 2°C-5°C under denne "innkjøringsperioden".

    :yes:

  2. minne du brukken du bruker er ikke av beste kvalitet å kan være den som setter en stopper for å komme høyere, men det som er litt spes med xp2500+ er at den kjører fbs på166... å som gjør at den er vanskelig å få over 200 på fbs'en leste en plass for en stund siden at man skulle kutte noen av broene på cpu'en slik at den fikk en lavere fbs, å så klokke den opp over....

    Men e husker ikke helt alt men viss man letter litt rund finner man en del om xp2500+ cpuen.... :laugh:

  3. Hei har ikke logget meg på på vell ett år eller noe sånt men er litt enig i det som blir sakt og uenig... Er ikke litt av poenget at det skal være til hjelp for de som ikke kan en ting om overklokking såvel som de som har erfaringene??

     

    Men jeg ser også problemet med at det kommer for mange dumme spørsmål på helt banale ting som burde være grunlegende for en som skal overkklokke noe som helst.

    Sån som jeg ser det er forumet litt for stort å tar for seg for mange ting! hadde også litt problemer med å søke meg fram til ting her men det gikk etter et par forsøk å det er vell to forsøk for mye til at en "fjortis" gidder?!

  4. Har hele to 120mm. den ene er plasert nederst i fronten på kabinettet den andre (innsug) den andre er plasert rett over CPU´en (utsug)begge kjører på 7v har en Alpha PAL8045 men en 80 mm på. Kan klokke min lille AMD 1200 til 1540 å da har den en temp på max 50.... :smile:

  5. Quote:


    On 2002-04-10 19:21, maxmhz skrev:

    Hmm...eg kan ikkje huske at eg nevnte at eg hadde 70 grader på CPU, eg lurte kun om prosessoren tok skade etter det...

    Hmm...et annet spørsmål, kan en prosessor plutselig brenne opp med 70 grader etter 2 måneder (ikkje det engang).

    I tillegg er det/var det ingen tegn på ustabilitet...

    Er det sannsynlig?

    Pare plutselig en dag, så startet ikkje maskina opp og prosessoren var svidd...


    <font class=editedby>[ endret av maxmhz den 2002-04-10 19:21 ]</font>


     

    Det kan ha vært at kjøleren ikke tok helt nedig på cpu'en har vært borte i det før...

    men det med tmp'en har ikke noe å si egentlig.... så lenge den var stabil... :smile:

  6. enkelt og greit grunnen til at du ikke greier å kjøre fbs´en høyere kan være en rekke ting.

    Det som skjer nor du øker fbs'en er at ALT øker pci spor, AGP-utgangen,HD utganger osv. det det sikkert er, er at det er en av tingene som er koblet på som ikke takler den høye frekvensen og da kresjer maskina chipsettet også har mye med det å gjøre....... få deg mer kjøling på alt.... skjermkort,chipsett osv. :smile: håper du finner ut av det hvis du har flere spørsmål mail meg på [email protected]

  7. HEI e det nokken som vet hvor jeg kan få tak i et fin program til å overklokke et ASUS GeForce2GTS kort? :smile:

     

    Vill klokke men det programet jeg har går ikke så høyt bare: GPU 225mhz og ram 364mhz og dette går som det koster men e vill høyere

     

    dere kan også sende dem til megt på mail

    [email protected]

     

    [ Denne Melding var redigert av: ACIDxL på 2002-01-20 20:11 ]

  8. E tror du kan bruke Heptan men er ikke sikker det jeg har gjort e par ganger er å vaske CPU en med varmt vann og salo :smile: men da må du tørke den VELDIG godt etter på.

    Du kan også bruke isopropanol men er ikke sikker på hvor du kan få kjøpt det.

    Eller så kan du bruke sprit(helst 96% eller teknisk sprit) dette vil fjerne det meste :smile:

  9. eller hvorfor ikke en strømforsyning til peltier ellemen som kan justeres + et par ekstra uttak til vifter som oxo kan reguleres + temperatur sensorer som kan regulere RPM'en på viftene (alt med et pent lite LCD display, som i forgrun som viser all informasjom( om hastighet,temp,spening på peltieret+++++))

    (må ha med en ting til, det hele burde ta så liten plass som mulig )

    :smile: det hadde vert KONGE det så kan du selge det hele til meg eller legge ut tegningene og hvor man får dellene :smile:

    :smile:

  10. Det er mulig å ha idletemp på 32-35 jeg sjøl kjører en xp 1900+(1600mhz) som er overklokket til 1700mhz og har idletemp på 39-40 :smile:(og dette med kun luft). tempen i kassa ligger på 21-22. har 2 120mm i bunnen til inntak og 1 120mm i toppen til utsug(men det bråker som f......) jeg bruker en slik måler som du får kjøpt på 3dfxcool :smile:

     

    så det er bare å prøve....:smile:

  11. bygger bare en liten box rundt det hel... eller bare rundt pumpen :smile: og så legger e en musmatte eller to under.... :smile: da blir det vell vannkjøling på meg å da ser det ut til...

     

    Er det noen som har noen tips på å lage en egen strømforsyning til et peltier ellement?

  12. Har et hx08 kabinet der tempen er ca 20-22 og cpu´en på 34 (atlon 1200@1400)har en 120mm i bunnen og en tilsvarene i toppen :smile: det rådet jeg har til deg er å se om du kan plasere en 80mm vifte på kjøleren istedenfor den 60mm enten det eller vannkjøling har ikke prøvd det enda men det skal nokk funke :smile:

×
×
  • Opprett ny...