Gå til innhold

lha

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lha

  1. har browsa tråden uten å finne noe helt konkret - noen skal kan hjelpe med mms-opsett til tele2? ifg. tele2: Feil

     

    "Beklager, du får ikke brukt mobilt Internett (WAP) da din mobiltelefon ikke støtter tjenesten. På Tele2 web shop finner du gode tilbud på ny mobiltelefon slik at du får sendt MMS, lest nyheter, brukt mobilspill, osv!

    > Tele2 web shop"

     

    jeesh louize.

     

    Har hverken Tele2 eller Hero selv, men kanskje denne hjelper?

    http://www.mobilen.no/wip4/manuelt-oppsett.../d.epl?id=19258

     

    takker, men jeg hadde alt googla denne, samt andre alternativer uten at noen av de har funka :/ klarte til slutt å manuelt laste ned mms, men får ennå ikke sendt.

     

    Jeg har fått til MMS og delvis nett. Dvs nett via 2/3g fungerer på det meste unntatt i browseren. Der må jeg ha wifi for å få kontakt. :hmm:

  2. Har ikke fått min telefon enda, men det jeg har gjort som forbreding er å koble telefonen opp mot Nokia PC Suite. Deretter åpnet jeg kontakt delen i PC Suite og tok eksport til .csv.

    Deretter gikk jeg inn i Gmail på web og gikk til kontakter og valgte import.

    Da har jeg fått overført alle kontaktene mine med alt av nummer og mailadresser inn i Gmail.

    Det du må passe på er at du kun kan ha 1 stk notat felt pr person. Så hvis du har flere så må du legge alt inn i ett notat felt før eksport, siden Gmail kun tar med ett felt under importen.

    Så langt jeg har forstått så vil Heron da importere alle kontaktene inn på telefonen, når du kobler deg til Gmail kontoen din.

     

     

     

    Hvordan overfører man kontakter enklest mulig fra En Nokia S60 til Hero?

     

    Vil ikke sync S60 - Vista via Nokia PC suite og så sync Vista - Hero via HTC sync fungere?

  3. http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02722

     

    Noen som vet om det er noe norsk sted som selger tilsvarende?

     

    Beklaget men jeg vet ikke hvor du kan få kjøpt det, men dette skulle jeg hatt for lenge siden. Etter et halvt år i buskelommen og x antall ganger i bakken (inkl asfalt) så bærer telefonen tydelig preg av ha blitt brukt ihvertfall.

     

    Telefonen har enerett på venstre bukselomme, men alikevel så er displayet betydelig oppripet dessverre. Ikke hatt dette problemet på andre telefonen.

     

    Men telefonen fungerer knall og er uten tvil den beste telefonen jeg har hatt.

  4. Trenger et råd her.

    Hvordan går jeg videre med bare første del av et ord når jeg bruker ordforslag?

     

    Altså - jeg skriver 'hotell', ordforslaget 'hotellet' kommer opp, men jeg ønsker å gå videre kun med 'hotell'...

    Hvilken tast er det som muliggjør dette?

     

    Trykk pil opp for å få ordet du faktisk har skrevet. Trykk pil ned for andre forslag.

  5. Er det flere som opplever at gps'en bruker ufattelig lang tid på å finne signal? Jeg har nå slått på agps og innebygget gps mottaker.

    Lurer også på om det kan ha noe å si at jeg har sim fra tele2. Har nettopp byttet fra telenor til tele2 og før når jeg hadde telenor fant den signal med en gang. Kan det være at telenor har bedre støtte for bruk av agps?

     

     

    Har samme problem, og har også tele2 sim. Hadde 6110N før og den fant signaler på et blunk, mens E71 bruker til tider mange minutter. Selv om AGPS er slått på blir det ikke overført noe data når det søkes etter sattelitter.

  6. Noen andre som har hatt problemer med å bruke gmail på mobilen i det siste?

     

    Får ikke kontakt via java programmer eller via wap lengre... Har forsøkt m.gmail.com og bare gmail.com men finner ikke siden. Har fungert fint før og alle andre sider fungerer via wap. Bruker også Opera Mini daglig uten problemer.

     

    Har 6280, men har testa på fruen sin 6233 med samme resultat. Har Netcom som operatør.

    8366061[/snapback]

     

    Godt det er flere av oss. Jeg har en SE W810i og Chess-abonnement, og har også hatt problemer med Gmail både via innebygget wap og med Gmail-javaprogrammet. Men derimot fungerer det fint om jeg går til m.gmail.com (altså wap-siden) med Opera Mini.

    8372815[/snapback]

     

    Det løsnet seg i går. Plutselig fungerte alt igjen. Får håpe det varer.

  7. Noen andre som har hatt problemer med å bruke gmail på mobilen i det siste?

     

    Får ikke kontakt via java programmer eller via wap lengre... Har forsøkt m.gmail.com og bare gmail.com men finner ikke siden. Har fungert fint før og alle andre sider fungerer via wap. Bruker også Opera Mini daglig uten problemer.

     

    Har 6280, men har testa på fruen sin 6233 med samme resultat. Har Netcom som operatør.

  8. Har en Toshiba S-2450 som skjermen plutselig har blitt så slapp så. Når jeg åpner pcn må jeg sette skjermen mer eller mindre rett opp, hvis ikke faller den bare bak eller lukker seg. Nesten ingen ting som holder igjen lenger.

     

    Er litt usikker på hvordan jeg eventuelt skal får strammet det opp igjen.

     

    Noen som vet hvordan?

     

    Lasse.

  9. Har en 6233 som jeg bruker med handsfree (trådbasert). Telefonen har en slik funksjon at jeg kan holde inne en knapp på handsfreen og si et navn og så finner telefonen ut hvilken kontakt jeg vil ringe.

     

    Dette fungerer greit - utenom en ting...som et tegn på at jeg skal si et navn som den skal søke etter, så lager telefonen en pipelyd og denne er så høy at jeg får sjokk hver gang. Er det noen som vet hvordan jeg kan skru ned denne lyden? Det virker ikke som om det finnes noen valg for den.

    7038181[/snapback]

     

    Ikke et svar på spørsmålet ditt, men på min 6280 med Logitech Freedom headset så er problemet motsatt. Når jeg foretar en stemmestyrt samtale så skrur headsettet (eller telefonen for den del) lyden ned så mye at jeg ikke kan høre bekreftelsen på stemmeoppringingen når jeg kjører bil. Irriterende det og... Noen tips?

     

    Kanskje bedre at lyden blir litt lav enn at men blir døv av det... :hmm:

×
×
  • Opprett ny...