Gå til innhold

Superstig

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Superstig

  1. Er mange veldig lovende telefoner som forhåpentligvis kommer på markede om ikke så lenge. SE K700, SE S700(q4), N 6230 (mnd skiftet mars/april), S65. Jeg ville definnetivt ventet på en av disse.

     

    Personlig har jeg bestillt en N6230, dette fordi det er den av de overnevnte modellene som kommer på markede først, og den har mp3-spiller, minnekort, vga kamera, bluetooth, ir osv....

  2. Ville valgt n6230 fordi:

    den har bedre kamera, mp3 spiller, støtter minnekort, radio. Dette er funksjoner som t630 ikke har. Ellers har begge bluetooth, ir og er omtrent like i størrelse. Så totalt sett synes jeg n6230 er en mye mer komplett telefon enn t630.

  3. Tror ikke det er så dumt å bestille den nå. Jeg bestillte i februar. Den 19 for å være nøyaktig. Fikk mail fra de om at de skulle sende meg telefonen 19 mars, som er i morgen :thumbs:

     

    Vet ikke om dette er helt til å stole på, men jeg håper iallefall. Uannsett, så var jeg i kontakt med de (Hwb) og de sa at de kun kom til å få inn små parti i begynnelsen, fordi nokia hadde problemer med å dekke etterspørselen. Det at jeg bestillte så tidelig, gjorde at jeg var blant de første i køen, men at de som bestillte nå måtte belage seg på å vente en stund lenger...

  4. Ikke? Jeg opplever store, stygge, traumatiske hendelser. Ærlig talt, jeg skjønner at du tuller, jeg skjønner at du er overtrøtt, men det får være grenser. Den spøken var ikke god.

     

    Uansett, du skal ikke holde en leksjon for meg om å gå uten mobil. Jeg ble fraranet min 6600 i november, og måtte bruke min 3310 inntil jeg fikk tilbake på forsikringen. Nå er jeg helt ærlig, jeg greide ikke bruke 3310'en. Bedre uten mobil, enn 3310, sier nå jeg...

    Kan godt hende du er sinsykt god på mobiltelefoner, men rent fysiologiske funksjoner har du tydeligvis ikke greie på:

     

    Traumatisk lidelse er en psykisk påkjenning (kommer av det tyske ordet traum, som betyr drøm); altså noe som skapes i hjernen din, den kan i værste fall gi noe som kalles psykosomatiske lidelser. Dvs at den kan skape en mangeltilstand som er så stor at du får somatiske(kroppslige)lidelsen, men tviler på du dør. En kroppslig, eller fysiologisk lidelse er når noe er galt med den mekanikken som "driver" kroppen din. Dvs muskler, skjelett, indre organ osv..

     

    Uannsett. Det var egentlig ikke meningen å rakke ned på deg på noen som helst måte, men ble bare litt provosert av folk som generaliserer alt som ikke er "topp of the line" og kaller det drit.

     

    Det er et faktum at flertallet av folk som kjøper seg mobiltelefoner ikke har bruk for alle funksjonene som de klarer å putte inn i de. Mine foreldre som såvidt har lært seg å skrive meldinger for eksempel har ikke bruk for all verdens teknologi i telefonene sine. De ville bare blitt forvirret. Altså det jeg prøvde å få frem at telefoner blir produsert for dekke det behovet folk som kjøper de har. Dermed lages det veldig mange forskjellige telefoner for å dekke flest mulig av desse behovene. Det gjør ikke nødvendigvis at det derfor er dårlig......

     

    Men for all del meningene dine må du få lov å ha, men da må jeg og få ha mine :)

  5. Jeg støtter på ingen måte andre Nokia modeller enn de med Symbian. Resten er, i likhet med andre ikke-Symbian mobiler, kjedelige. Jeg ville ikke overlevd uten mobilen min. Eller, en annen Symbian telefon...

    Hav er det med telfonen din som gjør at den holder pumpa di i gang da? Jeg ble frastjålet min forrige telefon og gikk da i flere dager uten mobil, før jeg fikk sparket liv i en eldegammel n3210, men jeg kan ikke si jeg merket noen rent kroppslige uregelmessigheter av den grunn :)

  6. Har alltid hatt et dårlig forhold til Nokia, no offense, folkens. Jeg synes Nokia lager for mye dritt! For all del, 3310, 3330, 3410 og 3510(i) er(var) billige telefoner, men du får det du betaler for! (Det kan jo hende at det bare jeg som tar feil, kanskje? Jeg vet ikke?)

    Tror ikke akkurat du tar feil, men Nokia er den største mobilprodusenten. Derfor har de og flest telefoner på markede. De er de som dekker flest brukeres behov, derfor vil en del personer synes mye av det de lager er drit. Men det er som du sier: Du får som regel det du betaler for, og for mange er billig modellene til nokia veldig bra. De tåler en støyt (eller 1000), har enkle menyer og duger veldig bra til å ringe og skrive meldinger med.

     

    I tillegg har de flere profftelefoner som n6600 og den nye n6230 som dekker det meste av det en trenger i en tlf. N6230 dekker iallefall mitt behov. Jeg har forholdsvis godt syn og trenger defor ikke all verdens stor skjerm. DEt jeg vil ha på telefonen er mp3 spiller og plass til å lagre musikk, radio og et ok kamera (for å være mobil) DEt dekker denne. DErmed er jeg kjempe fornøyd :thumbs:

  7. Har aldrig hatt noe imot nokia. Hadde en 3330 i uendelig lang tid, som fikk utrolig mye juling; datt ned x antall trappetrinn, gikk i bakken støtt og stadig, samt den fikk en liten tur i vaskemaskinen, men den fungerte helt fint helt til den ble liggende igjen på roskilde i sommer, men kjenner jeg den rett, fungerer den enda. Skal lete etter den neste år :yes:

     

    Etter dette hadde jeg en n 6610, som jeg var veldig fornøyd med, men den ble desverre sjålet, så no venter jeg på en n6230, som jeg har VELDIG stor forventninger til :thumbup:

  8. Siden du ikke vil ha en flipp mobil, og synes n6600, sx1 og p800/900 blir for store, mener jeg personlig du bør vurdere n6230.

    Den har:

    bluetooth, ir, mp3, radio, støtte for mmc minnekort, kamera med 640x480 oppløsning, osv..........

     

    Minuset med den er at det er liten skjem. Men ifølge de kriteriene du stiller og av de telefonene som er ventet på markede i aller nærmeste fremtid trur jeg det er et meget godt valg :thumbup:

  9. den er komt på bystasjonen i bergen.

    tror den er komt på bergen stor senter også!

    Bystasjonen i bergen og bergen storsenter er samme kjøpesenter, bare for å nevne det. Hvilken butikk er det som har den da foressten og er du sikker på det ikke bare er en dummy? Var innom telebutikken på galleriet i Bergen og de hadde en dummy av 6230, men de visste ikke når den skikkelige telefonen skulle komme. De regnet med i mnd skiftet mars-april.

     

    Men tilbake til topicen. Jeg fikk mail fra de jeg bestillten den av om at de skulle sende meg den på fredag 19 mars, så jeg regner med den er like rundt hjørnet.

     

    leste forresten en test av den på en russisk side. Der fikk den god kritikk, så jeg tror vi har noe å glede oss til :thumbs:

  10. Vanskelig å gi noe konkret svar på dette. K700 og n6230 har mye av de samme funksjonene. K700 har en betydelig bedre sjerm, men jeg vet ikke om den har støtte for minnekort, noe som nokia`en har. S65 er det ikke kommet så mye info om enda, bortsett fra 1,3 mp kamera og 32 mb minne, noe som kan tyde på at den ikke har støtte for minnekort.

     

    Foreløbig har jeg mest tro på n6230 da det er denne som kommer først, men det blir veldig spennende å se de tekniske spesifikasjonene på de to andre når de blir lansert :)

  11. Sony Ericssons beste mobil noensinne må jo være T68i...

    Må si meg veldig uenig med deg der. T-610 var da den kom på markede en mye større revolusjon både i forhold til design og utstyr enn de fleste andre telefonene som var tigjengelig. Det var nok derfor den ble så vanvittig populær som den ble og fortsatt er. Den er ifølge SE fortsatt en av de mestselgende mobilene på markede.

     

    Men tilbake til topicen. Tror ikke det er SE som styrer markede, alle mobilprodusenter prøver å få teknologi, design og skape en brukervennlighet som appelerer til flest mulig personer. På dette området tror jeg nokia skapte seg et tidelig forsprang med brukervennlige menyer og "sms baserte telefoner", noe som appelerte veldig til den yngre garde. Samtidig var de tidelig ute med "profftelefoner" som appelerete til brukere som trengte telefon i forretningssammenheng. Nå synes jeg det virker som de fleste produsentene har mye å tilby på de fleste områder. Samtidig som enkelte er bedre på enkelte områder enn andre. Det er derfor de produsentene som klarer å deke flest mulig "behov" i en telefon som vil regjere markede til noen kommer med en som dekker flere. Helt personlig liker jeg Nokia og SE sine telefoner generellt best. De klarer å stappe veldig mange funksjoner inn i relativt små og stilige telefoner. Eksempler på dette er de kommende modellene Nokia 6230 og SE k700 / s700.

     

    :thumbs:

  12. Kommer helt ann på hvike behov du har. N3660 har en del flere funksjone, men er en større telefon, med et litt sært utseende. Helt pesonlig ville jeg ikke valgt noen av de du nevner, men ventet til N6230 eller se k700 kommer :thumbup:

     

    Disse telefonene er rimelig små og har alt du trenger av funksjoner og vel så det.

  13. Har vært i kontakt med en del nettbutikker ang. minnekort til N6230. De sier at en kan bruke minnekort opp til 256 mb og kansje også 512 mb, men de anbefaler ikke noe mer enn 128 mb. Dette fordi større minnekort enn dette kan føre til at en får trøbbel med softwaren på telefonen. Det kan bla føre til at telefonen henger seg opp og en kan få problemer med å kjøre enkelte programmer.

     

    Når en skal sette inn minnekortet, må en ta av dekselet og batteriet. Går dere inn på denne siden: http://www.nokia.com/nokia/0,8764,47665,00.html og trykker på phone demo, så ser dere hvordan en setter inn sim-kort og minnekort.

  14. Hvordan er det å legge inn musikk på n7600 da? Er det lettvint? Regner med det er omtrent likt på n6230 og de nettbutikkene ej har vært i kontakt med vil ikke anbefale noe større minnekort enn 128mb. Det vil si at det ikke er allverden med musikk en får plass til. Det vil føre til at iallefall ej kommer til å ha behov for å bytte ut musikken ganske ofte og da hadde det vært greit om det er en forholdsvis smertefri prosess :)

  15. mamoz har ubekreftet 15.

    Kontaktet Mamoz i Januar og da opplyste de meg ganske bombastisk att telefonen skulle komme 17 februar. Så ej ville ikke tatt alt de opplyser om for god fisk :mad:

     

    Men har vært i kontakt med en del andre nettbutikker og de sier hvis den kommer til Sverige i neste uke, kunne vi forvente at den var i Norge rundt den 20 Mars. Telefonen er forventet litt før til Sverige, da det er ett litt større marked der, men tror ikke det er noe nevneverdig mye tidligere de får den. Så i løpet av Mars tenker ej den er i salg :thumbs:

  16. Har vært i kontakt med en del ulike nettbutikker og de sier de og har fått litt varrierende informasjon om når telefonen skal komme til Norge, men de forventer den inn i løpet av mars. Så vi får bare håpe den dukker opp snart :)

  17. Hvis du er svak for mange finesser bør du velge N6230. Det er den av de telefonene du nevner som har flest av de. Den har bla:

     

    Nokia 6230 :

    Videoopptaker og videospiller

    Digitalt VGA-kamera

    Aktivt TFT-fargedisplay

    Trådløs Bluetooth-teknologi

    Direkteavspilt video og lyd

    Musikkspiller for MP3- og AAC-filer

     

    I tillegg kan du bruke mmc minnekort på inntill 256 mb. Dvs at bruker du f.eks telefonen som mp3-spiller kan du lagre en god del musikk på den.

  18. Det kommer helt an på hvilke behov du har. Synes personlig begge er kule telefoner (n6230 og Se t630), men liker selv 6230 helt klart best. Den har mer minne (støtter mmc kort opp til 256 mb), mp3 spiller, radio, høyere oppløsning på kamera og video opptaker funksjon.

     

    Til gjengjeld er den litt dyrere, koster per dags dato ca. 3600,- uten abb. Vanskelig å si noe om hva den vil koste med abb. da telefonen ikke har kommt i salg enda, men regner med den vil bli noe rimeligere med abb.

  19. Hvor fikk du den mailen i fra? Har meldt meg på en hel haug med ulike mailingslister for å få mail når telefonen er i salg, men har ikke hørt noe enda :( Vet du eventuellt hvem som selger den da?

×
×
  • Opprett ny...