Gå til innhold

MrWalker

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MrWalker

  1. Ja, det var den første og billegaste eg fann, så kan forstå at kameraet ikkje er noko særleg. Korleis sjekker eg om mobiltelefonen har IR? Trur nok ikkje eg kjem til å investera i nokre kablar til 300 kroner, nei. Berre dumt eg ikkje har noko digitalt kamera heller.

    6770266[/snapback]

     

    I henhold til BenQ-Siemens sine nettsider har C72 infrarød (IrDA). Tipper at den sitter på venstre side av telefonen (har i hvert fall gjort det på alle 5 Siemens'ene vi har hatt i husholdningen!). Et lite svart vindu. :)

     

    Lykke til! Ellers har siste innlegget ovenfor helt rett: Du kan bruke en USB-kabel til mer snadder enn bare overføre bilder. Du kan også laste opp og ned ringetoner, bakgrunner, spill, osv. Der er Siemens helt suverene, og lar deg få full kontroll over hele filsystemet. Der er det mange som ikke kan konkurrere!

     

    Jeg har en sånn datakabel selv, (har brukt den til alle mine telefoner) og den funker helt supert. :thumbup:

  2. Datakabelen er nok det beste tipset. Det er mulig at det er IR (infrarød) på denne telefonen, og i så fall kan du kanskje bruke det (forutsatt at PCen din har det, da?!).

     

    Men ellers er jeg enig i det forrige innlegget: Kameraet er for dårlig til å egentlig være noe særlig nyttig. Det er bedre å bruke et enkelt digitalkamera. Der følger det også med alt du trenger for å koble opp.

  3. Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med en bilforhandler å høre på pris for å bytte holderen til nok6230 slik at den passer din nye mobil. Pris på dette er ca 2000,- men da kan du benytte deg av allerede eksisterende kabeler ol.

    6768855[/snapback]

    Det er bare det at jeg ikke har noen handsfree-løsning i bilen pr. idag. :) Tror ikke det er noe ferdiginstallert løsning i bilen, heller, så dette blir en nyinstallasjon fra bunnen av. :)

     

    Men ellers er jo dette selvsagt den beste løsningen for de som har et system og bare bytter telefon.

     

    Når jeg sier "ledningskrøll" mente jeg egentlig å slippe å bruke en ørepropp med ledning. :)

  4. Jeg må få fastmontert telefonen (Nokia 6230i) i bilen min (Ford Focus 2001) og trenger noen råd til hva som funker bra og er kostndaseffektive løsninger!

     

    Har kikket litt rundt, men det er ikke lett å bli klok på alle de forskjellige løsningene... særlig er Nokia sine løsninger rett og slett elendig dokumentert på web-sidene deres, så jeg skjønner ikke bæret. :roll:

     

    Hva bruker dere andre, og hva anbefaler dere? Rimelig er OK, men det bør selvsagt være praktisk, også. M.a.o. er Bluetooth kvalifisert utifra brukervennlighet og at man slipper ledningskrøll, selv om det selvsagt er et ørlite hakk dyrere.

     

    Så... anbefalinger?

    Er f.eks. Supertooth II en grei løsning?

  5. Jeg ville gått for ME75. Fordelen dens er selvfølgelig at den er stltsikker. Men i motsetning til mange andre støtsikre telefoner, er at den fortsatt er liten og ser bra ut.

     

    Klarer du deg uten blåtann, ville jeg gått for ME75!

     

    Lykke til!

    5537069[/snapback]

     

    Takk for inputen! :)

     

    Det ble ME75! Klarer meg uten blåtann (klarer meg med tråd-handsfree som i alle år). Fristelsen med batterilevetid og soliditet ble avgjørende.

     

    Samt at jeg leste reviewen på mobique.com. Den refererte til litt dårlig byggekvalitetet, og da fant jeg ut at ME75 var et tryggere alternativ.

     

    Takker for hjelpen!!

  6. Da disse er to ulike telefoner for ulikt bruk er det ikke så rett frem desverre:

     

    Trenger du en solid telefon som tåler en trøkk eller to så er det liten tvil: ME75.

    Ønsker du en klapp (med de for og ulempene det medbringer): Z520.

     

    Ellers så velger du ME75 IMO. Jeg mener iallefall at det totalt selv er en bedre telefon. Men som bevist ovenfor: Alt avhenger av dine behov.

    5535661[/snapback]

     

    Vel... grunnen til at jeg bytter telefon er jo at datteren min sølte brus på S55en min, så kanskje jeg trenger en som tåler en trøkk... :D

     

    På den andre siden har jeg aldri hatt behov for det tidligere (innser jo at EN gang er mer enn nok, selvsagt...), og jeg bruker telefonen stort sett i bilen, på kontoret, eller her hjemme. Så noen utendørstelefon trenger jeg vel egentlig ikke.

     

    Tenker litt høyt her. :)

     

    Blåtann... har brukt BT på S55en 10 ganger, kanskje. Har også datakabelen til disse telefonene, så sånn sett trenger jeg det ikke egentlig for å synkronisere telefonen (de få gangene man gjør det).

     

    Og batteritiden er jo et stort pluss for ME75en, definitivt.

     

    Z520 sank litt etter testen på mobique, mest på grunn av byggekvaliteten, tror jeg.

     

    Kanskje jeg begynner å nærme meg noe?? :cool:

     

    Om flere har innspill så la dem komme! Setter pris på momenter som kan få meg til å bestemme meg! :D

  7. :) Nei, jeg skjønte jo fort tegninga... ikke akkurat noe å støtte seg til!

     

    Er enig med dere i mobile-review.com. Det er ganske mye objektiv informasjon å finne, og det er det som interesserer meg mest. Noen klarer å balansere sine egne følelser og gi en objektiv konklusjon, men et terningkast vil alltid kunne diskuteres. Kalde fakta, på den andre siden, er vanskelig å motbevise. De beste testene får man derfor når man kan vise til objektive funn, skjermbilder, osv.

     

    Virker som om amobil klarer å balansere dette ganske bra, og kan i hvert fall bygge opp under sine konklusjoner med en del fakta.

     

    For min del er det jo selvsagt synd at det ikke ligger noen test her på en av de to mobilene jeg har funnet ut kniver om min gunst! :D

  8. Kanskje du bør liste opp hva som er viktig for deg? Om det er bra batteritid, bedre skjerm eller klapptelefon eller bluetooth.

    5532968[/snapback]

     

    Ja... det burde jeg nok sikker gjort. Men det er det jeg ikke klarer å bestemme meg helt for.

     

    Så tenkte jeg kanskje at noen hadde noen "objektive" vurderinger av de to som kanskje kunne tippe beslutningen den ene eller andre veien. :)

     

    Sånn av typen, "Z520 er mye raskere og har bedre kalender", eller "ME75 har mye bedre adressebok", el.l.

     

    Jeg kan nok leve uten Bluetooth, og skjermen på Z520 er vel ikke SÅ mye mindre... så det er litt vanskelig å bestemme seg.

     

    Men akkurat nå ligger Z520 et lite hode foran. Det som frister med ME75 er i første rekke at den er vanntett/støtsikret og har ekstrem batterilevetid, samt at jeg har hatt Siemens fra før og kjenner systemet (og har billader, osv.). Men samtidig gjør det jo at det blir litt kjedeligere... ;)

     

    Så jeg vet hva jeg får/mister med de to, men har noen testet begge og har en formening om hvilken som er "best" (med tanke på respons, brukervennlighet, osv).

     

    :) Mulig jeg ber om for mye...

  9. hehe, ja, jeg har sett den (russisk, ikke sant?).

     

    Joda, jeg leser stort sett amobil sine reviews, og de er jo kjempebra. Men det er ikke alle telefoner som er testet her. (Og det var ikke en klage!)

     

    Fant ikke tester på Siemens ME75 (den er vel for ny, og dessuten er den vel kanskje en C75?) eller Sony Ericsson Z520i, så derfor var jeg ute og jaktet litt. :)

     

    Amobil stoler jeg på, og mobile-review.com, også. Men ville bare advare mot .net-versjonen, for den var rimelig useriøs. ;)

  10. Er på jakt etter en telefon som skal erstatte min Siemens S55. Har kikket litt rundt, og lest bl.a. noen såkalte "reviews" på mobile-review.net.

     

    Her er konklusjonen på Sony Ericsson Z520i:

    SonyEricsson Z520 is a beautiful phone to hold and use, and it's quickly won our hearts. The typical SonyEricsson design flair is present in abundance, with all the requisite consumer features to back it up.But love doesn't notice such little flaws.

    :dribble:

     

    Her er konklusjonen på LG F2300:

    LG F2300 is a beautiful phone to hold and use, and it's quickly won our hearts. The typical LG design flair is present in abundance, with all the requisite consumer features to back it up.But love doesn't notice such little flaws.

    :hmm:

     

    Her er konklusjonen på Siemens ME75:

    Siemens ME75 is a beautiful phone to hold and use, and it's quickly won our hearts. The typical Siemens design flair is present in abundance, with all the requisite consumer features to back it up.But love doesn't notice such little flaws.

    :whistle:

     

    Her er konklusjonen på Siemens CF75:

    Siemens CF75 is a beautiful phone to hold and use, and it's quickly won our hearts. The typical Siemens design flair is present in abundance, with all the requisite consumer features to back it up.But love doesn't notice such little flaws.

    :roll:

     

    Troverdig?? :no:

  11. Hei. hvor mye vil du at mobilen skal koste da?

    hvis du går for en mobil til rundt 3k ville jeg kjøpt en SonyEricsson K750i. Denne er veldig bra og har masse funksjoner som er kjekke å ha. Har denne selv. Har hatt den i litt over en måned og er kjempe fornøyd.

    5510712[/snapback]

     

    Pris, ja... det burde jeg kanskje være litt mer presis på.

     

    I utgangspunktet ikke mer enn 1000-1600 uten abonnement. Derfor utvalget ovenfor (har Chess abonnement og regner med å kjøpe på www.gsm.no, de nevnte telefonene over er litt subsidiert der, og ligger i nevnte pris-område).

     

    Så K750i er for dyr, må vel i så fall bli K700i eller K500i.

     

    Min erfaring med den nåværende telefonen (S55) er at jeg i realiteten ikke bruker de fancy funksjonene så mye (ikke at den har så veldig mye ekstra...). Det jeg bruker er telefondelen, SMS, adresseboka og kalenderen. Derfor vil jeg gjerne ha en telefon der disse er godt tatt hånd om.

     

    De andre ønskene er, som jeg nevner ovenfor, av litt underordnet kategori. De blir "sekundære" kriterier når de nødvendige er tatt hånd om. :)

  12. Jeg er i ferd med å erstatte min trofaste Siemens S55 som måtte legge inn årene etter at min datter på 2 testet ut graden av vanntetthet på den. Elektronikken stod det over, men i går knakk en av tastene (følgefeil, pga. taste-designet).

     

    Så nå må jeg kjøpe meg ny telefon på et litt begrenset budsjett. Regner med å kjøpe på gsm.no til "Chess-pris", og budsjettet er på ca. 1000 - 1600.

     

    Jeg har valgt meg ut modellene nevnt i headingen basert på pris og litt "grove" ønsker. Jeg kunne veldig godt tenke meg at telefonen har:

    * God kvalitet! (Dette er det viktigste!)

    * God kalenderfunksjon

    * Minst IrA (eller blåtann)

    * God på SMS (det er tross alt det jeg bruker mest)

    * God talekvalitet

    * Brukbar skjerm

     

    Av ting jeg kan tenke meg men som ikke er så viktig, er:

    * blåtann

    * Kamskjell-design (eller skyve-design)

    * Underholdningsverdi (ikke så mye brukt, men det er nå morro om det funker greit, da!)

     

    De modellene jeg vurderer på bakgrunn av pris, er følgende. Jeg har delt dem inn i to grupper, basert på hvor aktuelle jeg kanskje føler de er:

    Mest aktuelle:

    * SE Z520i

    * Siemens ME75

    * Samsung X640

    Andre aktuelle er:

    * Siemens CF75

    * SE K700i

    * Siemens CF110 (uten kamera)

    * Nokia 6060 (uten kamera)

     

    Er det noen åpenbare alternativer jeg har bommet på? Det er ikke tester for alle, så det er litt vanskelig å vite hvordan alle fungerer. Men hvis noen har en klar anbefaling er jeg lutter øre! :)

     

    Takk for hjelpen!

  13. Hei!

    Jeg lurer på om det finnes noen "pedagogiske" spill til Gameboy Advance? Jeg skjønner at det nok ikke finnes pedagogiske spill i samme grad som for PC, men det jeg er på jakt etter er et spill som ikke går så fort og der det er litt mer "pusle-muligheter" enn ren "action." Så at et spill som f.eks. Franklin virket å være litt mer i den gaten jeg leter etter, mer enn f.eks. Super Mario.

     

    Noen tips? Eller er dette noe som rett og slett ikke eksisterer for GBA?

     

    Takker for hjelpen!

  14. Det logitec headsettet har jeg testet og det er stort og klumpete og kan ikke måle seg med HBH 35.

     

    Retro.....

    Takk for info, retro!

     

    Når du sier at det ikke kan måle seg med HBH-35, tenker du da rent fysisk (altså å ha på, størrelse, osv.), eller mener du også rent teknisk (at bluetooth-sambandet er dårligere, osv.)?

  15. Takk for det, du bekrefter m.a.o. testen i amobil.no :)

     

    Jeg avventer nok litt til, valget står nå mellom Logitechen og HBH--35. Ikke så stor prisforskjell, egentlig. SE koster ca. 750, mens Logitechen er en hundrelapp rimeligere.

     

    Forresten, hva er batterilevetiden du får ut av HBH-35en?

  16. Hei, og takk for linken. :thumbup:

    Har lest den testen, men som du ser av de tre alternativene ovenfor er bare SE HBH-35 testet der, mens Chameleon og Logitech ikke er nevnt. Chameleon er vel testet separat og "tapte" mot HBH-35... Så litt vet jeg jo.

     

    Men Logitechen har en taletid på 7 timer og standbytid på 210, og koster mindre enn HBH-35... så setter pris på om noen har noen erfaringer/meninger å dele rundt dette. :)

  17. Hei!

     

    Jeg er på jakt etter et bluetooth headset, og ser at det er mange (og ikke minst delte) meninger rundt dette emnet på nettet. I Blåtanntesten her på amobil vant jo Sony Ericson HBH-35, men har lest blandede anmeldelser andre steder.

     

    Kandidatene er mange, og prisene relativt høye, men jeg har i hvert fall vurdert følgende alternativer (til min Siemens S55):

    * Logitech Mobile Bluetooth Headset

    * Netxlink Bluespoon Chameleon

    * Sony Ericson HBH-35

     

    Akkurat heller jeg litt i retning av Logitechen, pga. lang batterilevetid, lav(est) pris og gode tester.

     

    Er det noen som har formening om hva som er "best"? Eller er de så jevngode/-dårlige at man plukker det billigste og er glad til?

     

    Takk for hjelpen!

×
×
  • Opprett ny...