Gå til innhold

m-lyng

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av m-lyng

  1. Hmm. Har merket at telefonen min henger igjen av og til når jeg skal trykke på låseknappen for å låse opp skjermen. Og når jeg trykker igjen, skrur skjermen seg på, og så av igjen iløpet av et halvt sekund (siden jeg trykket to ganger)

     

    Veldig, veldig irriterende. Er dette en fysisk feil i form av at det er noe skitt med knappen? Begynner å bli veldig frustrerende.

     

    Hei

    jeg også har oppgradert min sensation til den siste android 4 og merker at den er noe treg med å vekke med på knappen.

    En ting som jeg også lurer på er hvorfor det står "Android oppgraderes" på skjermen og at den "optimaliserer applikasjoner" og starter applikasjoner hver gang jeg "starter på nytt" og ikke når jeg skruer helt av og starter der etter opp igjen.

    Er det noen som hvet hva som skjer ?

    Det skjer også med sensation ti en venn av meg også.

     

    Hhmm

  2. Hei, jeg er på jakt etter driver til Mustek ScanExpress 12000P scanner. Foreløpig har jeg ikke funnet noe på sidene til Mustek, men derimot på scanner-drivers.com:

     

    http://www.scanner-drivers.com/drivers/130/130921.htm

     

    Er det noen her som vet om denne siten er OK ? Man må registrere seg (gratis) for å laste ned. Eventuelt noen andre tips om hvor jeg finner driver for XP ?

     

    Hei

    Det er mange år side jeg brukte den scanneren,men det var da XP var ferskvare.Den eneste jeg kan huske er at du må bruke driveren til 2000 og måtte lure system på en måte jeg dessvere ikke kan husk nå for øyeblikket.Jeg sendte mail til mustek support den gang og fikk et svar med fremgangs måten.

     

    Du kan også forsøke du og.

  3. Hei og takk for svar.

    Problemmet tror jeg ikke er hard disken lenger da jeg har prøved med ny instalasjon av XP på 3 forskjellige harddisker hvor den ene var rett ut fra butikken.

    Jeg har også brukt HD Tune til å søke etter feil uten å finne feil og bruker Perfect Disk 8 for scanning og defregmentering.

    Det er hoppet fra top til bunn av transfer rate som bekymrer meg.

    Jeg er nå på jobb å prøver her på min HP work station og ser at den også varigere.

    Hva er det kan dra ytelsen ned på den måten.

  4. Jeg lurer på hvorfor når jeg kjører "Benhmark" med programmet HD Tune. at jeg får en merkelig resultat på min Boot disk "system disk".

    Transfer rate starter høyt og plutselig detter lang ned og så opp igjen feks starter på 50 mb transfer rate og detter ned ti 3mb og opp igjen som en jojo.Jeg har aldri opplevd at den rasser ned på denne måten på min andre pcer gjennom tidene.Jeg har byttet harddisker og til og med hovedkort til ingen nytte.Jeg har også prøved med helt fersk instalasjon av xp sp2.

    Har tatt ut alle 4 minne brikker på 1 gb hver og prøvd hver for seg uten forskjell.

    Kan cpuen fuske sånn eller psu gi for lite strømm.Jeg har til og med frakoblet all andre disker og dvd romer for å spåre på strømmen.

    Alt er på default settings (No Overclock)

    Pcen består av-

    Asus p5b hoved kort.

    OCZ ddr2 6400 1gb x 4

    creatve xfi gamer lydkort

    Diverse samsung hd

    Gainward 8800 gts 640 mb skjermkort

    Nec DVD brenner x 2

    E6600 cpu

    Lian-Li Miditower

    Thermaltake 550w psu

     

     

    Eller er dette helt normalt :hmm:

×
×
  • Opprett ny...