Gå til innhold

gnomdoom

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gnomdoom

  1. Det synes vel på datoen eksamen er avgitt på, men ikke utenom det. Tror de færreste legger merke til det.

    Jeg tror i mitt tilfellet kan det lett bli lagt merke til, hvis eksamensdatoene kommer opp på vitnemålet, siden jeg tok 3 konte eksamener i samme måned.

    Det som bekymrer meg er at du blir sett på som en som ikke klarte å beherske faget i løpet av en ordinær semester periode og trengte ekstra tid for å få en god karakter.

    Det blir litt kjipt hvis det er sånn siden vanskelighetsgraden er nøyaktig det samme og du må arbeidet mye i sommer, så du får ikke noe gratis akkurat ved å ta en kont eksamen. 

  2.  

    I de 2-3 første årene av datateknikk, hvilket fag er det viktigst å ha en god karakter på? Jeg har hørt noe om at i enkelte fag kan du slippe unna med en dårlig karakter mens i andre fag er det særdeles viktig å minst ha en C.  

    Algoritmer og datastrukturer, Objektorientert programmering og Programvareutvikling er de jeg opplever at blir nevnt oftest i jobbannonser og påfølgende intervjuer. Det er neppe noen fasit her, men både erfaringsmessig og basert på pensum er det din prestasjon i disse emnene som sier mest om deg som utvikler.

     

    Skjønner at det ikke er fasit svar til slikt men hvilket generelle krav ville du sagt stilles til disse 3 fagene?

  3. Kan en skifte ut et valgfag fra 3. året? Jeg har et fag fra høst semesteret 3.året som jeg har tatt to ganger. Første gang strøk jeg, så fikk jeg en D, men jeg vil helst ikke ha den D'en på vitnemålet så jeg vurderer å ta en aksjon på det.
    Det jeg lurer på er om jeg kan valge et annet fag for å ta opp istedet og erstatte dette faget på studieplanen min?

    Jeg synes det er et ganske tungt og kjipt fag og jeg vet ikke om jeg gidder å ta det igjen for 3. gang, kunne heller tenkte meg å gå for noe annet, som jeg forhåpentligvis vil finne mer interessant. 

  4.  

    Er det noen som vet om en kan være oppmeldt til to eksamener som kolliderer i en lengre periode. Jeg har nå to beståtte fag som jeg gjerne skulle tatt opp men de havner på samme dato. På studweb får du en advarsel når du melder deg opp til begge. 

    Jeg har ikke helt bestemt meg hvilken jeg vil ta, men siden fristen for å melde seg til et fag er 1. februrar, er det mulig å stå oppmeldt til begge og i etterkant melde seg ut av den andre?

    Eller blir begge slettet etter fristen?

    Ingen blir slettet (i alle fall var det ikke sånn i 2015). Det er verdt å nevne at du kan kontakte Eksamenskontoret og få tilgang til konten i det ene emnet hvis du vil.

     

    Kan en få tilgang til konten i et emne en har bestått flere år tilbake?

  5. Er det noen som vet om en kan være oppmeldt til to eksamener som kolliderer i en lengre periode. Jeg har nå to beståtte fag som jeg gjerne skulle tatt opp men de havner på samme dato. På studweb får du en advarsel når du melder deg opp til begge. 
    Jeg har ikke helt bestemt meg hvilken jeg vil ta, men siden fristen for å melde seg til et fag er 1. februrar, er det mulig å stå oppmeldt til begge og i etterkant melde seg ut av den andre?
    Eller blir begge slettet etter fristen?

×
×
  • Opprett ny...