Gå til innhold

TheOpiate

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheOpiate

  1.  

     

     

    Fikk dette før, men dette har nå forsvunnet. Har begynt å bruke gulesider som automatisk sjekker nummer jeg ikke har, men er litt usikker på om dette skjedde samtidig som jeg innstallerte appen deres...

     

    prøv å avinstaller gulesider, jeg føler vel at 1881 app'en er bedre enn gulesider uten at jeg har prøvd dette......1881 app'en ahr en egen anrop og sms liste som du i etterkant kan gå å sjekke i .

     

    Sjekket litt rundt og så at folk flest som hadde prøvd begge anbefalte 1881-appen. Så da har jeg byttet. Satser på at problemet nå vil løse seg. Takk for alle svar :new_woot:

  2. Sliter med ett lite problem på min Desire for øyeblikket. Hvis noen ringer meg og jeg ikke får tatt telefonen så logger den at jeg har tapt anrop, men hvis jeg ikke har den personen som ringer i telefonboken min så logger den det kun som ukjent, og jeg kan ikke finne nummeret til den som ringte. Noen som har en løsning på dette?

     

    Har en jobb hvor jeg ofte blir ringt opp av mennesker som jeg ikke har i telefonboken min, og dette er ofte viktige telefoner hvor jeg må kunne ringe opp igjen personen. Da blir det svært problematisk at jeg ikke får sett nummeret som ringte...

     

     

    Får også ukjent. men det står da et telefonnr under og et + tegn som viser legg til?.

    jeg bruker uansett 1881 til å sjekke ukjente anrop siden du kan følge opp anropene der...

     

    Fikk dette før, men dette har nå forsvunnet. Har begynt å bruke gulesider som automatisk sjekker nummer jeg ikke har, men er litt usikker på om dette skjedde samtidig som jeg innstallerte appen deres...

  3. Sliter med ett lite problem på min Desire for øyeblikket. Hvis noen ringer meg og jeg ikke får tatt telefonen så logger den at jeg har tapt anrop, men hvis jeg ikke har den personen som ringer i telefonboken min så logger den det kun som ukjent, og jeg kan ikke finne nummeret til den som ringte. Noen som har en løsning på dette?

     

    Har en jobb hvor jeg ofte blir ringt opp av mennesker som jeg ikke har i telefonboken min, og dette er ofte viktige telefoner hvor jeg må kunne ringe opp igjen personen. Da blir det svært problematisk at jeg ikke får sett nummeret som ringte...

  4. En så fordomsfull selger som er såpass nedlatende til kundene sine har jeg vanskelig for å tro eksisterer...

     

    Så det at han faktisk ønsker å kartlegge kundens behov er nedlatende? Hadde jeg møtt en sånn selger den gang jeg kjøpte telefon, så hadde jeg kanskje sluppet å ende opp med en iphone som jeg alldeles ikke var fornøyd med. Hvorfor skal det å bruke hodet bli sett på som at man angriper deres hellige ku? For veldig mange er iphone veldig fint, men for mange så er faktisk iphone praktisk talt ett svært dårlig produkt, ut i fra de behovene de har

  5. Jeg kjører nå Win 7 Pro 64bit, og så langt ser jeg at ressursbruken er mindre enn RC'en -men jeg har en del hang-ups. Foreløpig har jeg ikke funnet årsaken til dette, men jeg har stort sett brukt den samme hardwaren både på XP Pro, og Win 7 RC uten problemer.

     

    Hang-ups var det vel ikke 100% fritt for i RC heller, men nå får ofte "blablabla.exe" (not responding) og så løsneer det som regel etter en liten stund. Dog får jeg litt vel ofte black screen på FEAR 2, men det løses gjennom CTRL+ALT+DEL og så inn igjen...

     

    Ikke lenge etter at jeg skrev posten min så fikk jeg beskjed om at en ny oppdatering av Win 7 lå klar til installering. Installerte denne, og nå fungerer alt mye bedre. Har bare kjørt det i ca 20 min nå, men plutselig virker alt å være som ved RC-kandidaten.

     

    Skulle nesten trodd at Microsoft hadde folk som plukket opp slikt og sendte ut oppdateringen med engang. Snodige greier. Får bare håpe at det holder seg sånn

  6. Kjørte tideligere Win 7 RC med stort hell. Maskinen fungrerte bedre enn noen gang, og ressursbruken var langt lavere enn da jeg kjørte Vista. Installerte Win 7 pro for ett par dager(clean install).

     

    Erfaringene så langt er at Win 7 pro bruker langt mere ressurser enn Win 7 RC. Viftene går langt oftere, laptopen blir fortere varm og systemet går generelt tregere, spesielt hvis jeg kjører tunge spill eller flere oppgaver samtidig. Også systemressurs-widgeten på høyre side viser større ressursbruk enn den gjorde på Win 7 RC.

     

    Noen som har noen tanker rundt hvorfor dette skjer? Er nesten kommet dit at jeg ønsker Win 7 RC tilbake, da dette begynner å gå meg på nervene. Hva kan jeg eventuelt gjøre for å bedre dette?

  7. Ikke glem at en 17" har vesentlig høyere oppløsning enn en 15" også, så om maskinene har ca like gode ytelser på papiret vil da 15" kjøre ifra 17" på spillytelse da den ikke trenger å kjøre spillene på den høye oppløsningen :)

     

    -Øivind-

     

    Får ta en vurdering igjen på det i dag. Skal ha med madammen ned slik at også hun får et ord med i laget, selv om det i utgangspunktet blir min laptop. Fikk i går kveld beskjed om at hun ønsket en sånn rosa Dell-maskin.... :cry:

  8. Skjermkortene er omenrtent helt like, så om du har lyst på 17" er det jo et lett valg!

     

    Husk at 17" blir mer slepbar en bærbar :p

     

    Det er alldeles ikke noe problem. Stor sterk kar, og uansett så blir det hovedsakelig en sofa-pc. Så vidt jeg har skjønt så er skjermkortene ikke akkurat av nyere dato, men så lenge jeg ikke skal hive meg på Crysis, så burde vel dette gå greit. Sparer 2000-3000 per pc i forhold til prisen på linkene. Er det verdt det?

  9. Vurderer for øyeblikket to laptoper. Sikkert noen som vil rynke på nesen angående pc'ene, men grunnen til at jeg vurderer disse to er at jeg får begge til en langt bedre pris enn det de i utgangspunktet koster.

     

    Bruken min går hovedsakelig ut på litt spilling, mye nett og nedlastning og ellers noe kontorarbeid. Altså ikke for krevende bruk. Dog, ønsker jeg å kunne kjøre litt nyere spill hvis jeg finner noe som frister. I tillegg er jeg avhengig av å kunne koble den opp til tv'en.

     

    Alternativ 1: http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...q8AAAEOguI03xiL

     

    Alternativ 2: http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...q8AAAEOguI03xiL

     

    Spesifikasjonsmessig ser de for meg relativt like ut. Dog er jeg usikker på skjermkortene. Heller litt mot LG'en da det frister med 17' skjerm. Hva tror dere?

  10. Sliter litt her. Har akkurat lastet inn Media Monkey. Jeg har en mp3-samling bestående av flere tusen sanger. Tenkte å få ordnet opp i denne da mye mangler info, og derfor ikke kommer opp med info når de spilles. Trodde det bare var å merke alle filene og sette det til å tagge, men da trodde jeg feil. Alle filene får jo samme info. Plutselig har jeg ødelagt masse filer ved at infoen dem er helt feil. Alle får samme info som den første filen jeg merket. Går det ann å fikse dette, eller må man ta sang for sang?

  11. Er på utkikk etter ny bærbar. Har noen kriterier jeg vil oppfylle, men er for tiden såpass utdatert på hva som gjelder på flere av punktene. Har funnet noe som frister, men som har masse tull jeg ikke ønsker som for eksempel Blue-ray, intergrert webcam og annet som jeg føler drar opp prisen unødig.

     

    Kriterier:

     

    -Helst 17' skjerm, men går også med 15,4'

    -4GB Ram

    -gjerne 320 GB Harddisk

    -God kvalitet

    -HDMI-utgang

    -Drar stort sett det meste av spill(ikke nødvendigvis på maks grafikk)

     

    Noen som vet om noe skikkelig knalltilbud i forhold til disse kriteriene?(Mye for pengene)

  12. Dette kom så plutselig at jeg er redd for at pc'en fortsatt ikke er som den skal være. Noen program jeg burde kjøre eller noe jeg burde gjøre for å forsikre meg om at pc'en forblir i samme stand som tidligere?

    Det beste du kan gjøre er å installere et skikkelig antivirus med program med branvegg og holde deg unna sider der du kan laste ned "ulovligheter" som serials, craks ol.

     

    Dette har jeg allerede så regner med at det ikke var problemet. Kjørte grundige tester i forhold til virus og spyware med flere forskjellige program etter at jeg fikk den opp å gå igjen, men ingen problemer der. Satser på at maskina fortsetter et bekymringsfritt liv videre uten at lignende ting skjer=)

  13. Da jeg skulle slå på PCen min i dag tidlig så ble den bare stående å boote loop. Det kom en bluescreen hvor følgende melding stod:

     

    "A problem has been detected and WIndows has been shut down to prevent damage to your computer

     

    UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

     

    If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

     

    Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.

     

    If problems continiue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.

     

    Technical information:

     

    *** STOP: 0x000000ED (0x8A7CE030, 0xC0000006, 0x00000000, 0x00000000)"

     

    Etter å ha lest både her og på andre forum fant jeg ut at jeg burde laste ned Hirens boot CD da jeg ikke finner WIN-cd'en min. Ser kanskje ut som om jeg har fått pc'en opp å gå igjen nå. Det jeg lurer på da er hva jeg burde gjøre nå?

     

    Dette kom så plutselig at jeg er redd for at pc'en fortsatt ikke er som den skal være. Noen program jeg burde kjøre eller noe jeg burde gjøre for å forsikre meg om at pc'en forblir i samme stand som tidligere?

  14. Kansje du kunne prøvd og ringt teknisk avdeling hos nettleverandøren din. De bruker å ha peiling på instillinger på rutere og diverse andre fancy ting. Om du kommer til riktig person da såklart ;)

    7239541[/snapback]

     

    Det er alltids en mulighet. Dog så har jeg generellt liten tiltro til telesupport. Sjelden at den som sitter i andre enden av røret har noe fornuftig å komme med. Antar at det sitter folk her inne med langt mere ekspertise på slike saker. Dog skal det vurderes hvis det ikke dukker opp et lyst hode her inne med løsningen jeg søker....

  15. Takk for tipset QBab, emnet er nå endret.

     

    Ellers til Makky, jeg har ett kort som støtter høyere hastighet enn det som blir oppgitt. På samme kortet, med samme type router fikk jeg oppgitt langt høyere senest før sommeren. Ellers kan jeg opplyse om at jeg allerede har byttet router hos forhandleren en gang i høst. Probleme er de samme, så nå tviler jeg vel egentlig på at routeren er problemet. Muligens det har noe med innstillingene å gjøre, men jeg kjører så vidt jeg husker eksakt samme innstillinger som på den forrige routeren....

  16. Har som dere sikkert skjønner problemer med et hjemmenettverk. Bor i ett kollektiv med 4 andre, og jeg fungerer som ansvarlig for de datarelaterte utfordringene vi har. Tok dette bildet tidligere idag av oppkoblingsstatusen.

     

    Oppkoblingsstatus

     

    Som dere ser er det en hengelås på linjen mellom datamaskinene. I tillegg vil hastigheten aldri bli over 11Mbps. Dette stemmer dårlig da internettlinjen vi har er langt større. Nettverkskortet jeg har på maskinen klarer opp til 100Mbps og ruteren også skal klare langt høyere hastighet enn dette.

     

    Ett annet problem vi har er at flere av beboerene ikke kommer seg på nettet uten kabel hvis vi bruker en WEP-kryptering. Slår vi denne av så kommer alle seg på nettet, men dette er ikke en aktuell situasjon da vi ikke ønsker å kjøre ett usikret nettverk. Den trådløse routeren er en D-Link Dl-624 som har siste oppdaterte firmware.

     

    I fjor kjørte vi med eksakt samme innstillinger, og da uten problem. Hadde samme type router også(måtte kjøpe ny da eieren av ruteren flyttet)

     

    Noen som kan ha noen tips til hva som er feil?

     

    Er meget frustrert etter å ha sittet uttalige timer denne høsten for å få alt til å funke optimalt

     

    Hjelp! Takker på forhånd for alle svar!

  17. Har en kamerat som har en Medion MIM 2040 Notebook. Han fikk litt problemer med denne og resultatet ble at vi måtte reformatere hele skiten og installere alt på nytt. Da det var på tide å installere driverene fant vi ut at drivercd'en han hadde fått med PC'en var defekt. Har i hele dag leita med ihjel etter driverene, og har nå funnet alle med ett unntak. Lyddriverene er det rett og slett umulig å finne....

     

    Noen som kan hjelpe meg med dette? Kanskje du selv har en medion og kan sende over filene eller vet hva disse driverene heter?

     

    Alt av informasjon hjelper....

  18. Jeg skriver mer eller mindre aldri her inne, men da jeg så alt dette så måtte jeg bare logge meg inn og svare...

     

    Formulerer meg bedre da ettersom du tydeligvis ikke ville lese setningen "Jeg syns PES-realismen suger pølse" (som var et hint på at jeg mente Fifa er mye mer realistisk enn PES): Min mening er at Fifa er mye mer realistisk både i bevegelser, samspill, fysikk, kommentering, helhetsfølelse, målscoring, innlegg, pasninger, og en del ting til.  Fornøyd?

     

    -Er det overhodet mulig? Har du i det hele tatt prøvd PES? Virker mer eller mindre som du sitter med hodet opp i rassen og nekter å ta det ut. At det i det hele tatt er mulig å komme med slikt som du gjør her vitner kun om ekstrem uviten/ignorans angående enten fotball, spill eller så har du rett og slett ikke prøvd PES. Selv fanboys på store internasjonale spillforum har ett mer edruelig forhold til FIFA enn deg, og det sier faktisk en del da diskusjonene der er knallharde i forhold til på dette forumet. Det eneste punktet du har rett på er kommenteringen, og heller ikke på FIFA er den spesielt imponerende(dog bedre enn på PES)

     

     

    Jeg kjenner mange som har samme mening som meg, flere og flere har gått over fra PES/TIF til Fifa etter 2005.

     

    -Greit nok at folk går fra TIF til FIFA, men fra PES til FIFA? Muligens du har en kamerat som har gjort det, men i det store bildet så er det uten tvil motsatt. Folk som har spilt PES gjennom flere år går sjeldnere over til FIFA enn det finnes tilfeller av spilleroverganger mellom Liverpool og Manutd de siste 50 årene.

     

    Greit nok at du foretrekker FIFA, det skal du få lov til, men ikke kom trekkende med slikt oppspinn for fremme FIFA. Jeg anbefaler deg bare å ta deg en tur rundt på nettet og les rapporter på siste års PES-spill kontra siste års FIFA-spill. Så å si uten unntak så blir det dratt frem at PES er langt mere realistisk og har ett bedre gameplay enn FIFA. De punktene FIFA blir trekt frem i forhold til PES er antall ligaer og spillere, lisenser, kommentatorene og interfacedesign(menyer o.l). Det er en grunn til at FIFA blir sett som arcadealternativet innenfor fotballspillscenen, og at PES blir sett på som det mer realistiske alternativet med en langt brattere læringskurve

  19. Har PES 4 på pc, men har alltid spilt med tastaturet. De fleste som kjenner til spillet vet at man da ikke får en fullgod opplevelse da det er flere ting man rett og slett ikke kan utføre. Tenkte derfor at jeg skulle anskaffe meg gamepad til pc'en slik at jeg kan spille spillet på lik linje med det man kan på ps2. Noen som kjenner til dette og kan gi meg noen tips om hva som må anskaffes??

     

    Tror dere dette kan være noe?

     

    http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=302767&cks=PLC]Gamedpad hos komplett[/url]

×
×
  • Opprett ny...