Gå til innhold

Bjørn Ove T

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjørn Ove T

  1. Lotteritilsynet forslag er implementert i Lyconet 2.0, så det skal være ok. 

    Selskapet kjører innenfor reglene for direktesalg. 

    Ett av verdens største handelsnettverk,  15 millioner medlemmer i over 50 land.

    Bringer butikk og forbruker i sammen.

    Hvor forbruker får et helt gratis medlemskap uten forpliktelser, kjøper kun de varene han ellers skulle ha alikevell, men nå til rabatterte priser.

    Ser for meg en lys fremtid for selskapet. 

    Mitt motto er at man handler der man får mest for pengene sine.

     

    Apostelen 

     

     

    • Liker 1
  2. Hei

    Jeg har vært med nå i litt over to år, er veldig fornøyd, er man bruker av cash back card så får man opp til 5% tilbake av varens verdi, samt man får shopping poeng som man samler opp, og de kan brukes i samme eller andre butikker som har reduserte priser på kampanje produkter når man man kjøper med disse shopping poengene. Dette er nesten som ved Coop kortet eller for Triumph kortet, men her har vi en kommentar vri i tillegg, som går på at man kan gi kort til venner og bekjente, og når de handler, så får du 0,5% av kjøpesummen (tilsvarer 5kr for hver 1000kr enn har kjøpt for)

    Det beste er at man får rabatter på varene man skulle kjøpe allikevel, men varen ble kjøpt i den butikken som hadde Lyoness tilknytning, og butikken får dermed økt kundemasse samt mere lojale kunder.

    Man får anledning å spare penger, samt tjene litt på andre du har gitt kortet til, når de bruker sitt cash back card. Nevner at medlemskapet som kunde er gratis, ingen gebyrer ved bruk av kortet, heller ingen årsavgifter, og du velger selv når og hvor du bruker kortet i de 47 landene de er åpne i, deriblant Norge ☺

×
×
  • Opprett ny...