Gå til innhold

03 Johnsen

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 03 Johnsen

  1. Oki..men dsp 500 er bare helt konge gutter! Fytte for en rå lyd, finnes sikkert bedre men er storfornøyd, skikkeli trøkk i bass :devil: og leverer diskanten som bare jeg kan elske,he he,nei dette var headsette sitt, bra i spill sammenheng..

    høre nesten hvor folk står henn ;)

    Huva huva!

  2. Halloen.. jeg vurdere flashe skjermkortet mitt(Radeon9600*128sapphire_)

    Har fått en del alternative verktøy for selveste overklokkinga(her på HW forum)

    Men lurer på om der finnes ett 3parts programvare for å følge med på temperaturer på skjermkort? Har prøvd aida32, men får jo ik se tempen på skjermkortet :no:

  3. Den e go` Reznor15, men sinnsykt lagging når jeg bruker Fraps.. skal jo spille også ikke bar gå rundt å vente på når neste frame kommer opp :laugh:

    Mulig det er jeg som bare har en tassemaskin, amd 2500Xp,radeon 9600 128,512Mb ram.. men frapsen e jo virkelig genial da.

  4. Hei! Når jeg kjøpte skjermkortet mitt(Radeon sapphire atlantis 9600*128) fikk jeg med en cd som inneholdt software fra redline, med muligheter for overklokking.

    Men har klart det kunst stykke å miste Cd coveret med nøkkelen :blush:

    Noen som vet hvor jeg kan få tak i "ny" nøkkel?

  5. He he Herli! Nu bynne vi å prate :p Holder det med enterprise versjon eller?

    Skal jeg laste ned alle de dr 3 programmene?

    Fant forresten pc doctor progr. på MSI sin side..

    Men AIDA32 virker som ett veldi nyttig progr. der man kan avsløre om maskinen har flaskehalser.

  6. Halloen.. Der finnes vel programmer som lar deg holde ett øye til diverse temperaturer på maskinen, hvis noen vet om ett slikt program som er lett tilgjengeli, hadde jeg satt stor pris på om noen kunne henvise til en link eller no,

    dr jeg kan få tak i ett slikt program

  7. Hei, går rundt å lurer på stort sett alt som har me overklokking av skjermkort, har veldig lyst å flashe kortet mitt(Radeon Sapphire 9600Atlantis128), men er uerfaren bruker og er usikker,selv med alle disse Guidene som ligger her som forresten er vanvitti inspirerende :laugh: Maskinen min består av Amd 2500bartonxp,Msi KTAV4-333Mhz,1G DDr Ram,120G HD,og dette skj,kortet og får en score i 3dmark03 på 2381 (m/1024x768 i res.) er det bra eller dårli?

    Har nu aldri liksom blitt imponert over dette skjermkortet, sku kjøpt Pro kort :(

  8. Hoff jeg bliver rar, det gikk ikke med sikkermodus og heller ikke med powerstrip,da det virket som at det ikke var kompatibelt med driverne jeg bruker til kortet, prøvde også og avinnstalere/innstalere display driverne til skjermkortet på nytt,med siste driver update som er tillgjengelig til det.

    :roll: Blir rar i bollehode, skjønner ikke,kossn skal æ si d...pcen e på tur ut i sneskavla snart :devil:

    Oki greit, open gl er jo beste performence i spill sammenheng eller?

    Når jeg spiller cs så er jo video stilt inn på open gl i options meny i steamen, så bruker skjermkortet direct 3D da open gl er ett alternativ,men ikke tilgjengelig for meg....må jeg registrere kortet liksom eller no for å få tilgang eller??

    Uansett så setter jeg stor pris på tilbake meldingene, powerstrip hadde jo vanvittige me muligheter da!

  9. Nei fikk ik hjelp hos noen, skreiv alt sjøl :devil: Hehe...

    Ja innlegget hva vel ikke helt lett forståelig, men ja innstillingene går automatisk tbake, har ikke powerstrip liknanes programmer,hva er det forresten, eneste innstilling/konfigurering av skjermkortet mitt har jeg tilgang på ved egenskaper for skjerm, dr jeg går på avansert osv.På vanlig måte.Altså har ikke noen tilleggs programmer for konfig av skjermkortet,så vidt jeg vet :roll:

    Har prøvd RE installere driverne....

  10. vsync betyr "Vertical Sync"

    vsync er hovedgrunn er til at mange har lite fps. F.eks. jeg hadde 70 fps før jeg skrudde av vsync, etter det hadde jeg 99.

     

    For å skru det av går du på:

    Høyreklikk på skrivebordet - Egenskaper - Innstillinger - Avansert - <Ditt skjermkort> - OPENGL

    Se litt rundt der, du burde finne: Vertical Sync et eller annet sted. Sett dette på: "Allways off".

    Hei! Har problemer..får ikke til stille skjermkortet til egendefinerte verdier i OPEN GL, for å få vert.sync alltid av, da det virker som om at 3d innstillingene er alltid er på, alltså går inn i open gl for egendefinerte innstillinger gjør du anbefaler i innlegget ditt,men når jeg går tilbake er skjermkortet stilt inn på 3D igjen..

    Er det jeg som tuller nå og er en udugeli sau som ikke burde hatt pc i det hele tatt :dontgetit:

    Radeon sapphire atlantis 9600 er kortet jeg har forresten :scared:

×
×
  • Opprett ny...