Gå til innhold

titan2k

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av titan2k

  1. En grov oversikt fra departementet :

    The current conservation project will:

    -repair problems which cannot be fixed while the clock is in action

    -conserve key elements designed by Charles Barry and Augustus Welby Pugin, including stone carvings, the clock dials and the gilded spire

    -repair and redecorate the interior, renew the building services, and make improvements to health and safety and fire protection systems

    -improve energy efficiency to reduce the Tower's environmental impact

    -provide better access for maintenance and emergency services by installing a lift.

    Når de bruker 2 uker på å håndlage hver sten som skal skiftes, går det raskt noen kroner.

    Mer detaljer på

    https://www.parliament.uk/about/living-heritage/building/palace/big-ben/elizabeth-tower-and-big-ben-conservation-works-2017-/

  2.  

    Hvilken Android versjon krever dette? Eller må man installere en app?

     

    Ettersom det i artikkelen står: "...kunngjorde Microsoft en ny app kalt Your Phone – ", så er det vel rimelig å anta at det er snakk om ein app...

    Du trenger en app "Your Phone Companion" fra Microsoft (søk i play.google.com) installert på telefonen og en app i Windows 10 som heter "din mobil" i "norsk" W10. (https://www.microsoft.com/nb-no/p/your-phone/9nmpj99vjbwv). Mobil og Windows kobles sammen via en Microsoft konto (den støttet 2-faktor).

    Dessverre må telefonen være tilkoblet trådløst nettverk for at det skal fungere pga "ikke støtte for forbruksmålt...". Da forsvinner fort noe av nytten med å finne igjen telefonen som de også reklamerer med. Windows versjon må være 1803 eller nyere.

     

    -H

    • Liker 1
  3. Da er det bare snakk om tid før noen endrer på usb pluggen slik at de kan laste in virus på alle telefoner, 

    Jeg plugger aldri min telefon inn i USB uttak som ikke er kjent

     

    Det finnes løsninger for dette. Fjerne dataoverføringspinner i kabel/plugg for å hindre mulighet til overføring av data. F. Eks. https://www.amazon.co.uk/kenable-Power-Charging-Cable-Extension/dp/B005HRSI3C

     

    Gjenværende risiko er da feil spenning i usb uttak, men antakeligvis ikke stort problem på kollektivtrafikk i Norge.

  4. Min (gamle) Xperia Z2 har også ultra stamina modus som gir flere dager bedre batteritid i bytte mot redusert funksjonalitet. (Kamera, meldinger og noen andre fungerer). 

    Imidlertid gjelder samme prinsippet som i alle år at dersom det er dårlig dekning, (les manglende), der du er så vil batteriet tappes relativt kjapt uavhengig av strømsparemodus. Eneste som hjelper da er flight mode, eller å skru av mobilen.

  5. "Ferden vil være på cirka 2000 kilometer og vil ta rundt 90 dager".

    Kanskje slenge på noen nuller til bak 2000, da distansen mellom jorda og titan grovt sett ligger på rundt 1 277 000 000 km?

    Eller har de kanskje ordnet seg et lite ormehull etter oppgraderingen av LHC :)

     

    Angående nye sensorer etc som ble nevnt tidligere i diskusjonen, så antar jeg at de sender opp velprøvd teknologi uten barnesykdommer pga kostnaden ved å feile, istedenfor det siste av det siste innen sensorer.

    • Liker 1
  6. Ser at flere mener at en bør sammenligne med et høyere prisnivå på andre tjenester, men for å få over pirater fra "gratis" til betalt så bør nok heller innholdsleverandørene med de høyere prisene vurdere å senke disse.

    Det er på tide med litt ordentlig konkurranse i dette markedet.

    De betaler nok gladlig 50-100 kr pr mnd, men da for et bred utvalg og serier som kommer maks en dag etter USA release. Alternativt lavere prisnivå for forsinkelser.

  7. Jepp, fikk oppdatert den i går kveld jeg også. Liker muligheten for å deaktivere mange av appene som kommer med telefonen. Ser fremdeles at endomondo + wifi ikke går helt bra sammen, akkurat som om at telefonen blir overbelastet etter å ha kjørt tracking og dermed ikke greier starte opp wifi-biten. Restart fungerer som vanlig for å løse problemet. Ellers savnes tidligere mulighet for å sette telefonen i lydløs modus fra låst skjerm.

    Hastighet - som før

    Utseende - pent

    Sånn totalt sett - fornøyd

×
×
  • Opprett ny...