Gå til innhold

MisteR_H

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MisteR_H

  1. On 1/15/2022 at 12:22 PM, Tobias@Kristiansand said:

    Hallo folkens! Jeg kjøpte Pixel 6 fra Proshop og den koblet ikke opp til mobilnettverket i det hele tatt (ICE). Suport kunne ikke hjelpe, men returen og pengene tilbake prosessen gikk fint 🙂 Siden jeg bestilte min Pixel ligger nå 6 modellene ute med advarsel om at de ikke fungerer på ICE nettverket. Hadde jeg vist om dette tidligere hadde jeg bare byttet abonnement siden jeg har lyst på ny mobil og Pixel 6/6 Pro er det eneste som frister. Jeg er ikke redd for å satse på et nytt Pixel 6 kjøp, men etter å ha lest tråden forstår jeg at det gjelder å holde tungen rett i munnen. Noen har nå hatt Pixel 6 i flere måneder og har erfaring så jeg har noen konkrete spørsmål:

    1) Kan jeg bestille i hvilken som helst norsk nettbutikk å forvente å få en mobil med "rett" produktnummer som passer norsk mobilnett?

    2) Kan alle få Bank ID til å virke?

    3) Er det andre apper som ikke virker?

    4) Hvilket mobilnettverk er best? 

    5) Anbefaler dere Pixel 6?

    Takk for info! Jeg har hatt inne en bestilling hos mytrendyphone siden launch og fikk fredag beskjed om at den endelig er tilgjengelig. Jeg er for tida låst til ICE, så da sparte du meg for et bomskudd. Har venta på Pixel siden gen 1 nå og er rimelig klar for offisielt salg i Norge. 

    Om noen klarer å få 6 eller 6 pro til å funke med ICE er det ekstremt hyggelig om dere deler!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...