Gå til innhold

Mæ95

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mæ95

  1. Heisann, har vært noen få ganger å fisket i Baklidammen i år og har fått 4-5 ørreter på ok størrelse. Tenkte å dra dit å fiske en dag nå i løpet av vinteren og lurer på om jeg da skal bruke noe agn eller flue? Og om det er sjangs for å få fisk uten å gå ut på isen og borre hull.... Så noen i fjord vinter som bare sto på demningen og fisket med draget der det ikke blir is og hadde fått 2 ørret fin størrelse.

     

    ser jo nå at vannet er Rotenon Behandlet og er fritt for fisk.... Må da også vite hvor jeg kan ellers fiske ørret på vinter med vanlig stang. Er meg selv og min sønn på snart 5 som skal dra å fiske :)

  2. 25.desember 2016... jeg å dama ligger i senga og skal sove rundt kl 0200 og plutselig utenfor vinduet kommer det blitz. Var nesten rett ved rom vinduet, jeg reiser meg for å se ut og blir stående en stund, det kom blitz i skyene lenger bort fra oss, ved trærne til naboen og ja flere plasser nære og lenger unna oss, forskjellig høyde osv... dette skjedde med 0% alkohol i kroppen... hva kan dette være? Skjedde i Trondheim... hadde også 2-3 ganger den 23.desember mens vi så film at det skjedde...

×
×
  • Opprett ny...