Gå til innhold

xm8

Medlemmer
  • Innlegg

    427
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xm8

  1. Fikk en lite artig bug i firefox da jeg startet opp i dag tidlig. Kort sagt, så har jeg satt opp firefox til å huske alle åpne faner fra forrige gang jeg hadde firefox åpen. I dag da jeg åpnet firefox, så fikk jeg bare "gjennopprett"-viduet og alle fanene var blanke. Hvis jeg venter ca. 30 sek, så åpner firefox et nytt vindu automatisk, men da med alle fanene slik de skal være. Til gjengjeld så henger da firefox seg opp, og jeg må tvinge lukking av vinduene. Spørsmål:

    1. Er det noen her som har kjennskap til dette problemet?
    2. Noen som vet hvordan jeg kan hente ut alle URL'ene, slik at jeg ikke mister alt?

     

    - xm8

  2. Heh, i løpet av mine 8 år som Steam-bruker har jeg faktisk aldri kjøpt noe som helst via Steam, jeg har alltid vært en smule skeptisk til å handle med kortet. I løpet av sommersalget har jeg derimot svidd av 170€ på spill. If you're going out, go all out. Jeg må innrømme at det er en smule sykt å se at det plutselig dukker opp ca 60 spill i "all games"- lista etter bare noen få tastetrykk...

     

    Så, noen som vet hvor jeg kan få kjøpt litt ekstra tid? :p

  3. Arrrgh! Har endelig klart å komme meg til The Butcher, men den forbaskede enrage-timeren tar knekken på meg hver eneste gang. I beste tilfelle klarer jeg å få helsa hans ned på 50% før gulvet tar meg. Er jeg nødt til å ha utstyr med 1000 i fire-resist for å overleve det der? Det hjelper ikke å gjemme seg i hjørnet heller etter som det tar 30 sek mellom hver potion. Sukk...

  4. Jaja, da sitter jeg helt fast på inferno. Skal inni kapellet i Wortham, men for å få det til må jeg slå 3 stk Berserkers eller hva enn nå de er. Det er klin umulig, har drevet på siden i går ettermiddag men blir tilnermingsvis "one-shotta" hver eneste gang jeg prøver meg. Jeg går ut i fra at jeg trenger bedre utstyr, men hva slags utstyr er det?

     

    post-42538-0-17458100-1339330739_thumb.jpg

  5. Vet ikke helt om dette er det rette subforumet, men jeg prøver meg alikevel. Det har seg nemlig slik at min far ønsker seg en CD eller CD/DVD-opptaker, slik at han kan ta opp musikk og video fra parabolen til eget bruk. Får man i det hele tatt fatt i slike opptakere lenger? Er det mulig å ta opp musikk og brenne det på en CD/DVD sporvis på slike opptakere?

  6. Jaja, da var det slutt på morroa, det ser ut til at strømforsyningen har tatt kvelden. Det kommer kun et kort blink i lysdioden på strømforsyningen og så skjer det ikke noe mer. Ingen tegn til lading eller varmeutvikling. Så spørsmålet er da; Hvor kan jeg få tak i en ny strømforsyning? Hos forhandler der jeg kjøpte maskinen? (Komplett.no). Har hatt maskinen en knapp måned og så skjer dette, surt!

  7. Jeg så i en video at man kan bruke noe slags skills ved et bord, for å gjøre om ting til "fine" kvalitet, er det noen som veit hva dette går ut på? Hadde håpet på at man slapp å reparere ting på samme måte som i Oblivion.

     

    Det er ikke noen form for reparering og vedlikehold. Man kan forbedre eksisterende items ved å velge perks i smithing-treet, man øker effektiviteten, så å si.

×
×
  • Opprett ny...