Gå til innhold

_Mayhem_

Medlemmer
  • Innlegg

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _Mayhem_

  1. Hei.

     

    Jeg hadde noen problemer med den gamle installasjonen av win XP på maskina mi. I går skulle jeg legge den inn på nytt. Alt gikk fint med installasjonen. Etter alle drivere og alt var lagt inn, sto pc'en og surra og gikk i en halvtime. Da låste den seg totalt. Jeg restarta, fikk en pen liten blå skjerm, der det sto at det var noen problemer og windows ikke kunne starte av sikkerhetsgrunner. Jeg restarta for og se om den kom igjen, da fikk jeg ikke noe skjermbilde, kun helt svart skjerm.

     

    Jeg testa med et annet grafikk-kort jeg vet fungerer, og en annen skjerm. Men nei, det forble svart. Hva kan være galt?

     

    Defekt hovedkort? Gåen prosessor?

  2. Er det noen her som har problemer med LCD-smartie og VFD displayet fra vendur.no? Funker en liten stund, så får jeg bare humus-tegn på displayet, resetter LCD-Smartie, funker en liten stund, også får jeg samma dritten igjen. HJELP!

    Høres kjent ut. Husker displayet mitt oppførte seg litt sånn da jeg testet det sist. Trodde bare det var paralellporten på laptopen som ikke var helt i form. Har ikke fått testet den i maskinen da den ikke er helt oprativ enda. Hvis du finner ut av dette hadde jeg satt stor pris på om du kunne sende meg en PM.

    Det skal jeg gjøre veit du. Men tror det er programvaren jeg da. Virker litt sånn..

×
×
  • Opprett ny...