Gå til innhold

Heis1

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heis1

  1. Både Telenors Nettbutikk og Xiaomi shop i Oslo, skal selge Xiaomi Mi 11 Ultra og Telenor har sågar en bytterett på mobilen om en er misfornøyd, slik jeg oppfatter deres løfte på siden deres, innen 60 dager. Under betingelse av at en ikke har påført mobilen skade og - en returnerer alle delene og sikkert også i orginalpakken. Men det er litt usikkert når de får mobilen, både Telenor og Xiaomi-shop'n i Oslo. De har heller ikke noe deksel som beskytter skjerm eller linsen og begge deler kan være verdt å beskytte, jf at linsen stikker jo så langt ut. Den silikonbeskyttelsen som følger med, dekker bare baksiden på mobilen og går så lite opp på sidene, at skjermen stikker ut godt over - med tanke på fall i gulvet eller når en legger mobilen fra seg med skjermen ned.

    Det står at prisen på Xiaomi Mi 11 Ultra er dyrere enn konkurrentene, altså S21 ultra og Iphone 12 Pro Max. Men på prisjakt koster Samsung S21 Ultra med 12GB ram og 256 GB harddisk, 13490 kroner og 12 Pro Max koster med 6GB ram og 256 GB, 13890 kroner - rmot Xiaomi Mi 11 Ultras 12990 kroner. Og da er altså en kjapp lader inkludert; lader fra 0 til 100% på rett over halvtimen.

    På dxomark, gir de Xiaomi'n her, klart bedre score zooming og detaljegjengivelse på lang avstand - enn både S21 ultra og Pro 12 Max. Det står også om Xiaomi Mi 11 Ultra at den vil få 12.5 MIUI og at Kina-versjonen av Xiaomi'n - allerede har fått den oppdateringen.

  2.  

    Rundt 5000 kroner = 4000 kroner til 9000 kroner?

    Ikke rart den ble vinner når den koster over dobbelt så mye som den rimligeste..

    Vi skylder litt på Acer akkurat her. Vi ba ettertrykkelig om å få i3-versjonen, men de sendte oss likevel den dyrere i5-utgaven. Likevel er det, som vi forklarer i teksten, slik at i3-utgaven hadde hevdet seg helt i toppen den også - og den har vært under 5000 kroner inntil veldig nylig.

     

    /Stein Jarle, testansvarlig Tek.no

    Da kan jo alle de andre PC-produsentene/butikkene i ettertid bare sende bedre&dyrere maskiner enn Dere ber om og så får dere ikke testet det dere ønsket og alle maskinene scorer laaangt bedre enn Dere ventet og så blir det skryt og toppkarakterer over hele linjen.

     

    Når Acer ikke sender en PC som dere har bedt om, så tar dere ikke den PC-en med i testen - for den har ingenting der å gjøre. Dét er Acers ansvar at de ikke sender en maskin dere ba om, men det er Deres ansvar at dere da tar denne usammenlignbare maskinen med i testen.Dere burde derfor trekke den aktuelle Acer-maslinen UT av testen og altså ikke ha den med idetheletatt.

     

    MvH Heis1.

     

    P.S,Gitt at de aller fleste er avhengige av å reklamere på sine PC-er i PC-ens levetid og gitt at en gjenganger av innvendinger fra kommentarfeltene om nettopp Acer-maskiner har vært både dårlige maskiner og dårlig service - hvorfor ikke ta en test av maskinenes holdbarhet og de ulike merkenes service? Det krever selvsagt en test over lengre tid mht maskinenens holdbarhet, men man kan vel framprovosere noe og?D.S.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...