Gå til innhold

S70

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av S70

  1. Denne da? Ut fra egen erfaring har den lavt støynivå, ganske mange børstemoduser, overlegen batteritid, svært lett av og på knapp (bortsett fra grytidlig om morgenen), middels pulseringsfrekvens og relativt stødig mekanikk:

    2537659.jpg

     

    Ja, dette er jo en SilverCare tannbørste. Den skiller seg jo også ut fra dem du får i dagligvareforretningen. SilverCare har sølvbelagt og utskiftbart hode, som har en selvrensende effekt, samtidig som det sparer miljøet å kun skifte selve busten ved behov ?

  2.  

     

    Dere har jo glemt Ankarsrum Assistent Orginal (Gamle Electrolux Assistent)? Dette er jo den eneste maskinen som faktisk er brukende. Kenwood lever maks 5 år, og er billig importvare.

    Kenwood billig og kortlevd importvare?

    tydelig en dårlig spøk som er ute å går her...

    (skal vel sies at alt av kjøkkenmaskiner er importvare. Ankarsrum\Electrolux må framdeles importeres fra Sverige)

    eneste som er "kortlevd" på en Kenwood er vispen... som har en lei tendens til å falle fra hverandre sånn etter 30 års bruk.

    Kenwood er ikke de peneste, ikke de stilleste men de bare går og går og går.

    kan være Ankarsrum er minimalt "bedre" men koster mer, man får langt mindre tilbehør uten å måtte ut av landet eller lete seg skvett ihjel for å få tak på det.

    men begge vil nok leve lenger en deg om en behandler de riktig.

    et minus med Ankarsrum\Electrolux Assistent er den roterende bollen. null problem på et storkjøkken eller til annet proffbruk men med småunger rundt på kjøkkenet som hjelper til med matlaging er det et unødvendig faremoment.

    ville dog langt mer anbefalt Ankarsrum\Electrolux over hva som helst KitchenAid har kommet med.

    Hei du,

    Ingen dårlig spøk, jeg jobber i elektrobransjen og registrerer stadig service på kjøkkenmaskiner. Jeg kan fortelle deg med sikkerthet at levetiden på Kenwood har gått fra 30 år til 5 år etter at produksjonen ble flyttet til Asia, og produksjonskostnadene ble redusert. I løpet av 2016 har jeg ikke registrert en eneste service på assistenten, men en god del på Kenwood. Kan godt påpeke det du sa også angående visp, men det samme gjelder for eltekrok. Kenwood har et drev som er godt under halve størrelsen til assistenten, så det er ikke vanskelig å se for seg hvorfor det skjer.

    Prisen er heller ikke så forskjellig sol du skal ha det til, assistenten med alt utstyr ligger på 7500, Kenwood titanium ligger på omtrent det samme.

     

    Husk at watt effekt har minimalt og si, da assistenten sitt moment går i selve bollen med et msssivt drev, og ikke i selve vispen.

    e for at det selges 

    God jul :-)

     

    Det er jo utrolig trist dersom dette er tilfelle :-( For Kenwoods maskiner HAR jo virkelig hatt en superb kvalitet. Men når du sier du får langt færre Assistenter til service: Da har du selvsagt tatt høyde for at det etter all sannsynlighet selges vesentlig flere Kenwood-er?

×
×
  • Opprett ny...