Gå til innhold

ApeSirkulasjon

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ApeSirkulasjon

  1. Hei,

    Har endelig fått satt en dag til installasjon av fiber i huset, og tenker kanskje å gjøre noen endringer mtp hjemmenettverk.

    Som jeg kan se får jeg en sentral for nett og TV. Kan noen si meg hvordan de vil gjøre det med TV siden jeg i dag går på parabol og sentralen vil nok bli koblet opp i andre siden av huset. Har ikke rør til TV i veggen.

    En annen ting som er mer relevant i dette underforumet: sentralen kan jeg fort se for meg blir i hovedetasjen, men vil gjerne ha en nas og en router i underetasjen. Kan jeg sette opp en switch med en router i hovedetasjen og ekstender(med Ethernet) som går ned i routeren nede og koble opp nas til denne? Er ikke sikker på om jeg vil legge kabel ned pga arbeid med x-antall dører og trapp.

    Leverandør er Canal Digital.

  2. I første omgang er det aksjer som er i tankene, men senere også gjerne eiendom og evt egne selskaper om det skylle gå så langt.

    Funnet ut andre steder at det nødvendigvis ikke trenger å være de største utgiftene hvis selskapet(generalforsamlingen) bestemmer at årsregnskapet ikke skal revideres.

    Grenser er vel 5mill.

    Takker for svar! :)

×
×
  • Opprett ny...