Gå til innhold

blomkåla

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av blomkåla

  1. Ja, får bare si det rett fram og være ærlig. Han poster ikke private ting, men likevel privat nok for min del - ønsker ikke at forholdet vårt skal deles i alle verdens kanter. Hvis det ikke skulle fungere mellom oss (man vet jo aldri, vi har bare kjent hverandre under en måned), så ligger så mye på nett og det kommer til å bli så rart.

     

    Blir han fornærmet så får det være, jeg liker ikke å bli delt på nett sånn. Selv om han bare har gode tanker.

  2. Jeg dater en mann som jeg er ufattelig glad i og har det veldig bra med, men har begynt å irritere meg litt over én ting - og jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til han uten å forærme han. 

     

    Han skriver om meg og datingen vår overalt på nett... Jeg vet han er glad i meg og alt det der, men det blir så mye; å hele tiden se navnet mitt poppe opp så alle kan se. "Er så glad i henne dere aner ikke" "er så forelska" "jeg har møtt en så flott dame" og flere mer personlige ting. Først var det søtt, men nå er det noe hele tiden... Jeg tror folk vet med 100 % sikkerhet at han liker meg godt nå. Folk er faktisk begynt å bli lei av å høre om det... Men han fortsetter bare.

     

    Jeg setter pris på at han liker meg, men hvordan kan jeg si til han at jeg vil være litt mer "privat" - at ikke alt trenger å ende opp på nett? 

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...