Gå til innhold

Humbug

Medlemmer
  • Innlegg

    318
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Humbug

  1. Noen som har noen synspunkter på oppgavene som kommer i morgen. Vet ikke om alle har "gåter".

     

    Første siden eller to setter Vitenskap opp mot relgion på "skapelsesgåten". Er kanskje en artikkeloppgave hvor man skal vurdere påstander for og imot begge teoriene. Hvordan kommer kjærlighetsteorien inn i bildet? Er edringen av synet på skapelsen grunnlag for en drøfting?

     

    Ingen ide om hva Myst og odin tekstene skal gi oppgaver om. Noen ideer?

     

    "Skriv et kåseri om hvordan vitenskapen har funnet bevis for kjærligheten"? Kan ikke komme på noen gode oppgaver il side 6 heller.

     

    Kan hende vi skal skrive artikkel om hvordan mystikken gjør seg gjeldene i vår moderne værden eller noe?

  2. Godspillet "no respect" er vel kongen av haugen.

     

    Ellers var "gangsters" også røtent fordi jeg ikke forsto overhodet hvordan man gjorde ting der. Det hjalp ikke at jeg kjøpte det i en sånn discountpakke hvor manualene til 12 spill hadde blitt slått sammen til en. Så tutorialene mange ganger men ble ikke noe klokere.

  3. Tror jeg må være den eneste som ikke håper på multiplayer i GTAIV untatt kanskje som en bifunksjon hvor man kan kjøre om kapp og ha små deathmacher alla MTA. SA med multiplayermod setter ganske store krav til bandwidth og den skal bare holde styr på spillerne og deres biler. Tenk hvis en server skal holde styr på all trafikk og fotgjengere innen synsvidde for alle spillere i serveren. Tror noe av stemningen kan gå tapt.

     

    Det jeg savner er mye mer interaksjon med menneskene rundt. At noen sitter i baren og drikker når du kommer inn, folk som faktisk handler i butikkene, folk som flytter, hus som bygges og gamle som rives, konserter og slikt utenfor oppdrag, varetransport til butikker, slike ting.

  4. Warhammer 40k Dark Crusade

     

    Utviklerne har forandret en del siden Dawn of War. Det er selvfølgelig nye raser og brett, men istedenfor en tradisjonell kampanje er det et kart som deler inn planeten kronus i forskjelige områder hvor de forskjelige hærene slåss om kotroll. Du kan selv bestemme hvor du vil angripe og noen av de forskjellige områdene gir fordeler (angripe to ganger pr omgang osv). Ettersom du kan velge vilken rase du vill spille som ( motsettning til DoW hvor du måtte spill space marines) øker gjenspillverdien betraktelig.

     

    Problemet blir at "destroy enemy hq" blir kjedelig i lengden og selv om en del av brettene har andre oppdrag forsvinner litt av "personeligheten" fra vanlige kampanjer. Untaket er når man må ødelegge "fortet" til en av fiendene, oppdrag som er mer tradisjonelle i utformingen, men gjerne sinnsykt mye vanskeligere enn de andre oppdragene. Vaskelighetsgraden er også en av problemene med spillet. Jeg er ikke veldig dreven på strategispill, men bestemte meg for å prøve "normal". Etter å ha fått juling to ganger prøvde jeg kampanjen på easy i steden. Det var så mye lettere at jeg trodde jeg måtte ha jukset. Man blir nesten aldri angrepet og en gjeng space marines kan kappe seg gjennom allt. Et par flere innstillinger på AI hadde vært fint.

     

    Lyd og grafikk er upåklagelig, selv om det blir mange "for the dark gods". LAgene er også godt balansert selv om noen nokk vil mene necrons er et hakk tøffere å sloss mot.

     

    Et god spill men litt lett/vanskelig 7,5/10

  5. er ganske enig. Nå har jeg ikke prøvd noen av spillene du nevner, men jeg synes også de nye spillene jeg har testet har vært bra. Flatout 2 er etter min mening mye bedre enn eneren. Nesten hver gang jeg drar fram en gammel klassiker blir jeg skuffet. Jeg tror man stort sett husker de possitive aspektene ved dem. Testet både Vice city og Blood på nytt her om dagen og ble litt skuffet over hvor mye mindre bra de var en jeg husket dem. De eneste klassikerne jeg har dratt fram som har innfridd har vært battlezone og Grim Fandango. Startet nettopp å spille meg gjennom Monkey Island serien og tror jeg liker treernen best selv om de fleste fansene liker 1\2 best. Tror det har noe med at grafikken er såpass at man kan se hva som skjer og at det har tale. Tror mange som drar fram doom nå kan finne på å bli skuffet.

  6. Står på et par 3 år gamle(?) 4frnt steele spence promodel jeg fikk overraskende billig med noen streite rosignolbindinger oppå. Har noen litt for stive Lange støvler og en grå hjelm(var det Giro?). Kjøpte et par røde Oakely Crowbar i fjord etter å ha fått røde irriterte øyne etter kjøring med jallabriller i høyfjellsol.

     

    Ser for øyeblikket etter ny jakke. Vurderer boblejakke fra bergans

    post-42462-1165166262_thumb.jpg

  7. Driftingen i carbon er ganske håpløs. Ser du etter vil du se at hjulene står andre veien av den rettnigen du svinger. Det betyr ikke at det ikke går ann å få bra score. Slet med mye det samme som deg, men så stillte jeg om dekkkene fra "grip" til "drift" og understell til "oversteer" så gikk det bedre. Prøv å brukke brekket før du entrer svingen også. Har nå en rek på 180k på en linked drift downhill.

     

    Edit: skrytebilde

    7264564[/snapback]

     

    bra score den siste der.sliter med og få 150.klarte 144 :p

    7264988[/snapback]

     

    Heh, testet nå om jeg klarte hele banen på en drift. Jaggu gikk ikke det.

    post-42462-1163269992_thumb.jpg

  8. Driftingen i carbon er ganske håpløs. Ser du etter vil du se at hjulene står andre veien av den rettnigen du svinger. Det betyr ikke at det ikke går ann å få bra score. Slet med mye det samme som deg, men så stillte jeg om dekkkene fra "grip" til "drift" og understell til "oversteer" så gikk det bedre. Prøv å brukke brekket før du entrer svingen også. Har nå en rek på 180k på en linked drift downhill.

     

    Edit: skrytebilde

    post-42462-1163264490_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...