Gå til innhold

Accordvvti

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Accordvvti

  1. Og samme kan benevnes her ..Psykotesten er ferdig for min del og jeg tror det gikk i dass.

     

    IQ -testene og mekanikk-fårståelsen er jeg trygg på ,og besvarte vel 65-70% av matte oppgavene og det samme med norsk testen.

     

    Simultankapasitet greiene gikk veldig dårlig , trur jeg ryker pga det ..

     

     

    Men men .. Da har jeg i alle fall prøvd det . Og vi får se hva slags svar vi får på onsdag

  2. Da har jeg også kommet meg videre til neste steg.

     

    Intervjuet var ikke noe formalitet og de var ganske røffe og rett frem. Kanskje det er avhengig av hvem du får men disse to karene var veldig rett frem og spurte og gravde. Det er på en måte jobb intervjue bare enda grovere . Anse det som om de skulle ansette deg i en direktør-stilling .

     

    Har man noen hull i CVn så bør man kunne forklare hvorfor, og har man mye fravær på VGS så vil de være veldig interessert i det også. Karakterer ser de også på og har du svake karakterer i et eller anna fag så vil de vite hvorfor.

    Også er de også veldig opptatt dine holdninger til sikkerhet, og akkurat den biten er det bedre å overdrive på en noe annet.

     

    Konklusjon: Vær ærlig og ikke lek superman.

     

    Men jeg trodde ikke at jeg skulle komme videre utefra det inntrykket de ga meg.

     

    Nå gjenstår den harde biten og det spørs om jeg ikke faller derfra, men tiden vil vise. 31 mars er den skjebnesvangre dagen.

     

    Helsetesten burde for min del gå greit , siden jeg sist tok en likedan i november.

  3. Jeg er 24 år ,har både generell studiekompetanse og bakgrunn fra mekaniske fag/kjøretøy. I tillegg til det så har jeg 6 års erfaring fra service yrket (som 50% deltid) , og har også tatt religionsfag ved UiO - Jobber pr i dag som t-banefører. Men jeg har ikke sendt noe dokumentasjon på førerkortet for T-bane (klasse A) . Litt uheldig fordi det kan ha mye å si .

     

    Men blir jeg ikke kalt inn i år så skal jeg søke til neste år og da skal jeg sende med bekreftelsen og kjøretillatelsen.

     

     

    Karakterene mine er omtrent 4 i snitt på fagskolen , Og på universitet er de ganske så greie .

     

    20 år og kalt inn ? Så heldig du er

  4. PetterP minner meg om de sure bussjåførene som er konstant irriterte og hater jobben sin. Trolig er du i feil yrke min gode venn. Bitterhet er ikke sunt

     

    Men jeg er dels enig med PetterP ,mange av de som søker nå gjør det pga lønna .

     

    Jeg er ikke Lokfører nei,men jeg er t-banefører og har da som oppgave å fremføre "tog" - Det er ikke så stor forskjell fra en lokførers jobb ,bortsett fra vi er underbetalte og undervurderte i forhold til ansvaret .Mange av oss kjører rundt materiell som opptil 40 år gammelt og har mye feil . Men til tross for det så har T-banen 70-80 % fornøyde kunder, mye av det skyldes ansattes stå-på-vilje.

     

    Når har jeg ikke noe opplevd erfaring fra lokfører-yrket eller jernbaneskolen. Men jeg har noen bekjente som har det, og jeg viderefører kun deres erfaring og meninger.

     

    Kan nok dels være enig med deg at jeg ikke 100% grunnlag for å uttale meg men jeg velger å stå ved det jeg sier.

  5. Jeg vil bli lokfører fordi jeg elsker Tog og tyngre maskineri.. Og jeg er fra før t-banefører (kanskje ikke helt populært her, men det er mye av det samme). Lønna er for min del er ikke den største motivasjonsfaktoren, jeg hadde gått inn for det om de hadde gitt meg 300-350 k i året.

     

    Drømmen er å kjøre Bergensbanen men det er vel de gamle kara som sitter på det. Så for min del så er det kun NSB som gjelder (hvis jeg kommer inn).

     

     

    Er veldig dumt at folk vil bli lokførere fordi det er bra betalt. De gamle kara som er lokførere brenner for det, og på sikt så går man lei hvis den grunnleggende interessen er fraværende . Så jeg vil råde alle til å revurdere valget.

     

    Og er du teknisk inkompetent så er ikke dette yrket noe for deg . Og som herr Aasgård nevnte ; skolen er hard og det er mye mye høyre tempo en vgs/ universitet - Og har du ikke interessen for det tekniske så kan det være problematisk å tilegne seg stoffet ,og er motivasjonen fraværende så faller man sannsynligvis av lasset.

     

    Man bør ta i betrakting at yrket kan være belastende og man bør være meget sterk rent psykisk, daglig kjører lokførerne over dyr og innimellom så er det mennesker som velger å ta livet sitt - Og det går inn på oss ,vi er tross alt mennesker og mange vil bli preget av slike hendelser livet ut .

     

    Og når togene streiker eller systemet ikke fungerer helt tilfredsstillende så er presset stort . Og man har mas fra alle kanter ..

     

    Til alle her som tror det er bare å trykke dødmannsknappen og bremse på hver stasjon.. Tenk igjen

  6. Ikke lenge til søknadsfristen går ut nå .. Og hvis det er 300 søker og de skal fylle 3 kull a 66 plasser så vil jeg er sjansen for å komme in er ca 20% . Da har jeg selvsagt ikke regnet med at det vil antagligvis være flere søkere som ikke oppfyller de formelle kravene - og noen av dem kan ha diabetes ,høy blodtrykk, overvekt etc . Og dermed er man ute av leken.

     

     

    Er jo ganske spent selv ,og det spørs om jeg i hele tatt blir kalt inn og om jeg blir kalt inn så er faren for å stryke relativ stor ..

     

     

    Men på en annen side så er det bedre å ha prøvd det .. Og stryker man på disse "testene" så er det jo fair sak .

  7. Nå har det gått ca 1 mnd, og jeg har vært i kontakt med SHG danmark 4 ganger. Og saken har fortsatt ikke løst seg.

     

    Saken er veldig enkel ; Jeg kjøpte en vare,og pga for lang leveringstids så angret jeg. Varen ble nektet mottatt og de ble sendt tilbake. SHG skal da overføre 2000 kr tilbake til kontoen .

     

    Men det har gått 3 uker siden de fikk varen tilbake og jeg har sendt 4 mail,og ringt og ringt. Supportmedarbeiderne er noen uduglige geiter ,antagligvis er de underbetalte så de gir pur-faen. Har blitt kasteball mellom support og bokholderiet og ingen av avdelingene tar ansvar.

     

    Er vel noen jævlig frustrert .

     

    ALDRI mer SHG ..Og dette er ikke første gangen de gjør feil .

  8. Sitter i samme klemma ...ALDRi Mer SHG

     

    Bestilte kabinett + PSU fra dem ,og i ettertid så viste det seg at dem hadde ikke varen inne til tross for at det sto 35 på lager. Det gikk 2 uker før jeg fikk varen, og i mellomtiden bestemte jeg meg for å drite i å vente på dem og kjøpe heller fra netshop ..

     

    Helvete starter med å få pengene mine tilbake ,vi snakket om 2000 kr her .Har gjort følgende så langt :

     

    1- Ring daglig i 2 uker uten å få svar

     

    Får følgende beskjed ; Vi har dessverre ingen ledie kundekonsulenter , legg igjen kundenr og gjerne telefonnr så kontakter vi deg så fort vi kan. Dette har nå pågått i over 2 uker.

     

    2- Sendt dem 3-4 mail men heller der er det ikke noe svar

     

    Er nå jævlig frustrert ,siden dette her har pågått i snart 4 uker . En gedigen drittbutikk

     

     

    Betalte heldigvis med kredittkort og har dermed litt flere rettigheter .. Siste utvei blir å klage og få tvangløst de pengene .

  9. Jeg gikk igjennom 2 Dfi kort .. Kortene i seg selv var veldig bra men levetiden var dog ganske kort .

     

    På det første kortet så sluttet karajan modulen å virke ,deretter tok chipsetvifta kvelden (ble byttet ut) og til slutt så røk kortet . Og på det andre kortet så røk chipsetvifta etter 7 mnd så begynte kortet å bli ustabilt ,enden av visa var utallige blåskjermer og omsider så leverte jeg kortet tilbake .

     

    Jeg bruker kvalitets psu så det kan neppe være årsaken .

     

    Men nok om det .. Kan ha vært at jeg uheldig med de 2 kortene jeg var igjennom men jeg har mine tvil.

     

    Har mye bedre erfaring med MSI , Gigabyte ,QDi (billig skitkort) ,Asus og ABit .. Men disse DFi kortene var sann helvete .

  10. Min ligger på 41 grader ved idle og kan gå opptil 60-65 grader load . Q6600 er veldig varm .

     

    Jeg bruker Thermalright Ultra 120 Extreme med Noctua 120mm/1200rpm . Er egentlig ikke fornøyd med tempen ,hadde håpet på 30-35 grader slik at jeg kunne klokke den til 4.0 ghz .

     

    Jeg klarer å klokke maskina til 4.0ghz men med idle temp på 60 grader så er det litt vel mye for å oppnå 400mhz .

     

    Noen her med forslag? Vannkjøling er ikke aktuelt , meningen med overklokking er at man skal få kraft til billig penge .

  11. Jeg kan anbefale deg HD3870 ( Powercolor PSC) .. Jeg kjøpte den fra komplett da de hadde superweekend til 1499,00 . Og jeg er særdeles fornøyd med kortet ,bygde ny maskin på lørdag og klarta 12 657 i 3dmark-06 , CS:Source = Average FPS = 258 .

     

    Har ikke overklokket kortet ennå men spørs om det ikke blir en volt-mod .

     

    HD3870 er nok den beste allarrounderen med tanke video og spill. 8800GT er grei kort det men ATI har mye bedre bildekvalitet men en må ofre litt fps.

  12. Nå tenkte jeg på å overklokke disse brikkene og samtidig ha stramme timings .. Der vil jeg tro XP brikke er bedre en SP .

     

    SP - brikkkene er ikke noe dårlige brikker og de ser ut til at klokker helt greit .Og hvis man hverken har tenkt å klokke eller bryr seg om de marginale forskjellene så er det helt klart at SP brikkene er en bedre deal.

×
×
  • Opprett ny...