Gå til innhold

raidmax

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av raidmax

  1. Sats på Samsung'en!!! Har akkurat fått denne selv, og må si jeg ble POSITIVT overrasket.. :dribble: Virker meget solid og har BRA bilde.. Spiller ikke så mye, men har jo 2ms responstid. Ser mest film og tv serier på denne, og må si at bilde ikke kunne vært bedre.. Klemte denne opp påveggen med et b-tech feste, og synes den ser bare SUPER ut der den lyser imot meg :new_woot:

     

     

    PS: netshop har denne som ukens tilbud :)

  2. Hei. Jeg har det samme kortet med passiv kjøler... Vet ikke hva som er normalt for et slikt kort, men mitt ligger på 74 celsius.. Synes dette er VELDIG varmt.. Systemet ligger på ca 44 grader sammen med en overklokket 64 x2 black edition, som også holder 44 grader..

    Kan det være noe galt med kortet mitt, eller kjører det på heftig overklokk uten at jeg har gjort noe med det?? Har kun endret innstillingene på prosessoren.. Bør også nevnes at jeg ikke kjører noe slags form for spill.. Eneste som vises på skjermen er vanlige brukeroppgaver i vista, ingenting ressurs-krevende... noen som har noen løsning??

    Legger med screenshot av everest

    post-42421-1199745703_thumb.jpg

  3. Har opplevd samme problemet på min hyundai.. Har akkurat samme tv'n, men har en yamaha dvd... Har en mistanke om at feilen ligger i filmene, siden det bare er et fåtall som oppfører seg slik.. Kansje et spes format eller no sånnt?? vet ikke helt. Har ennå ikke funnet ut hva som forårsaker dette.. Men har et lite antall filmer liggende, som jeg ikke har fått sett uten å koble til RGB via scart.. :mad:

  4. Denne tv'n har jeg virkelig tro på :)

    Etter det jeg kan se, er dette samme tv'n som lyd og bilde har testet.. Bare en oppgradert modell, med 2 HDMI kontakter. Hadde det vært denne modellen de hadde testet i bladet, hadde den sansynligvis fått enda bedre karakter. En av tingene som var listet opp som negativt var nemlig "bare 1 HDMI"

     

    Har nå lagt inn bestilling på ett eksemplar :) :) :)

  5. Har bestilt denne hos min lokale expert butikk:) Venter ennå på svar om den er mulig å skaffe... Et raskt søk på nettet viser iallfall at det ikke er noen nettbutikker som selger denne ennå:( Håper den kan leveres, ettersom min w880i henger løst i kabelen i bilen foreløbig.... ingen permanent løsning akkurat :(

×
×
  • Opprett ny...