Gå til innhold

Xibit

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xibit

  1. Hei.

     

    Noen som vet hvor lenge et slikt MSDN abonnement er gyldig? Er det ett år? Finner nemlig ikke noe på disse sidene.

     

    Skal handle inn en del programvare, og lurer i den forbindelse hvor MSDN premium er rimelig (alt er relativt...). Har kikket litt på www.ravenholm.no, men regner med at det finnes billigere alternativer.

     

    Takk.

  2. Verdensrekorden er på 16317, www.powerballs.com .

     

    Det skal oppgi et helt tall, så enten er din uoriginal eller så er telleren helt forskrudd.

     

    At det lå en rekord inne kan tyde på at den er brukt ja.

     

    EDIT: sjekket bildet hos netshop, og det så ikke ut som den originale powerball. For det andre er den for billig til å være "ordentlig", da de koster 350-400 kr.

  3. Jeg har aldri hatt problemer med vanlige dvd plater som er billige, eller cd-r plater back in the days. Selvsagt kan det dog være et problem i visse tilfeller. Det jeg vil er å teste disse ut, så finner jeg jo fort ut om de er "ubrukelige".

     

    Jeg kjøpte 5 stk TDK plater for ca 240 her om dagen, de var ikke spesielt gode. Opplevde en feilbrenning, midtveis i brenneprosessen.

     

    Når jeg da kan få 5 stk Verbatim for 147, ser jeg på dette som en del bedre enn å kjøpe TDK til 240.

     

    Men vet noen om man får ok plater enda billigere noe sted?

  4. I og med at du tydeligvis vet _akkurat_ hvordan det er, så regner jeg med at du jobber for Qtek, deres importører i Norge eller HTC?

     

    At de legger til et nytt theme er jo en helt annet sak enn om de endrer rutinene i diverse funksjoner i OS'et. Vil ikke gi bedre ytelse eller fikse noe som helst. Uansett så kan det virke som at I-mate er raskere med å spy ut nye ROM'er. Som du nevner, så kan man jo flashe I-mate med Qtek og vice versa.

     

    Jeg har "angrepet" Qteken litt i denne tråden, fordi jeg kjenner flere som har Qtek og noen med I-mate. De 3 av 4 med Qtek er misfornøyd og har returnert den eller solgt den. De med I-mate er fornøyd foreløpig. Generelt virker det også å være en større misnøye blant Qtek eierene enn I-mate eierene. Kan dog være at Qtek folket er mer aktive på diverse fora.

     

    Får min I-mate i morgen, så jeg får leve med evt. problemer som måtte oppstå. Liker I-mate sitt utseende ørlite bedre enn Qtek. Fikk også en knallgod deal på en.

     

    Spb benchmark koster penger tror jeg, usikker på om det finnes en demo. Så du må evt. ta deg en tur innom Usenet e.l. og se om det svirrer en kopi der.

  5. Hvorfor i all verden skal Qtek/I-mate gjøre endringer på en offisiell service pack?

     

    Det blir jo det samme som at f.eks. Psdata som selger Tundra pc'er eller at Whitebox endrer på service packs til Windows XP.....

     

    Tror ikke du skal gi Qtek altfor stor kreditt for testingen sin, da jeg husker at de ikke hadde satt inn dato formatet riktig engang. Det viste f.eks. 01.01.2006å, altså 5 siffer til årstall istedenfor 4. Ganske banal feil som burde oppdages dersom man tester så bra som du tydeligvis mener at Qtek gjør.

     

    Skjønner jo at det kan være vanskelig å være objektiv når du har en Qtek 9100 selv....

     

    EDIT: kan du ikke bare kjøre en test på Qtek'en din, og poste resultatet her? Selvsagt uten at den er overklokket e.l.

  6. Nå er det vel ikke alltid at en ny ROM nødvendigvis gir bedre ytelse, men heller retter opp feil og gir mer funksjonalitet. Så hvis du har en test som viser at Qtek yter likt eller bedre enn I-maten så er det bare å poste i vei....

     

    Du hinter jo noen poster lenger oppe til at de burde yte _omtrent_ likt uansett hvem som har laget ROM'en. I følge testen over ser ikke dette ut til å være tilfellet.

    Dessuten er det jo i hovedsak Microsoft som gir programvaren, hovedparten av resten er HTC (som er felles for begge), og så kommer I-mate vs. Qtek.
  7. Fikk LOS fiber for 3 dager siden.

     

    De klusset med bestillingen i starten, men etter litt frem og tilbake var det på plass bare noen timer senere. Hjelpsomme er de iallefall...

     

    Og hastigheten er upåklagelig for min del iallefall, ligger som regel litt over det jeg skal ha. Har 10 mbit for øyeblikket....

     

    Pinging www.hw.no [194.24.252.207] with 32 bytes of data:

     

    Reply from 194.24.252.207: bytes=32 time=15ms TTL=57

    Reply from 194.24.252.207: bytes=32 time=15ms TTL=57

    Reply from 194.24.252.207: bytes=32 time=15ms TTL=57

    Reply from 194.24.252.207: bytes=32 time=15ms TTL=57

     

    Kan ikke klage på 15 ms ping :)

     

    Driver og å spiller litt online, og på en del norske counter-strike: source servere får jeg 4-10 ms i ping. Det er omtrent lan tilstander :)

     

    Så langt er iallefall jeg storfornøyd.

     

    Heisann Hans Erling, hvis det er den Hans Erling jeg tror det er...

     

    Morten

  8. PS: Grunnen til at X800 XL slår 6800Gt i enkelte spill forklarer jeg med følgende: Ati er flinke til å lage kort som slår NVidia i typiske benchmark spill, og så godt som ingen andre.

    Herregud, en av de mest latterlige kommentarene jeg har sett..... :roll:

  9. Flott H2H!

     

    Det som er tingen, er at jeg allerede har fått server for de neste 6 mnd. De har 7 dagers pengene tilbake garanti, dersom man skulle ombestemme seg. Det betyr at jeg må ha bestemt meg innen lørdag.

     

    Altså, vil helst ha serveren, men gidder ikke dette hvis ikke jeg får med meg noen folk som kan skape trafikk på serveren. Og så er jeg ikke veldig interessert i å betale alt alene....men er ikke snakk om mye per hode, dersom vi er noen stykker....

     

    Høres dette greit ut?

     

    Adressen til serveren er forresten : 217.161.41.67:27015

×
×
  • Opprett ny...