Gå til innhold

Evo80

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evo80

  1. Hei!

    Har en iphone som gikk i lås etter oppdatering. Denne må tydeligvis kobles til itunes for å få åpnet den igjen. Prøver å laste ned itunes på min pc, men får melding om at det allerede er itunes på pc’en. Jeg har ikke lastet det ned før, og finner heller ikke itunes på pc’en..

    Noen datakyndige som har gode tips? HP bærbar med Windows 10.

    Måtte kjøpe meg ny tlf, men har en del notater og kontakter på gamle tlf jeg gjerne skulle hatt.

    iclud har vært fullt lenge, så finner ikke igjen alt der heller...

  2. Hei!

    For 2 uker siden byttet jeg fra iphone 5s til iphone 7, og etter det har forbruk av mobildata skutt i været. Har 1gb i abonementet, med 5s holdt det ofte en hel måned til mitt bruk, nå har jeg brukt 2gb, på 2 uker... har ikke brukt appene mer enn før, så noe må stå og dra data konstant på denne telefonen, men har noen peiling på hva det kan være? Har sett over innstillinger, og har samme appene som før... noen tips?

  3. Yes, men har ei annleggsmaskin som bruker litt adblue... kjøpte 5 stk 10 liters kanner som jeg tenkte å fylle ved behov. Blir jo så mye tomkanner skal jeg kjøpe 5 litere... og er jo begrenset hvor lenge en kan lagre adblue, så 200 eller 1000 liters fat syns jeg blir for mye... så da tenkte jeg dette var en bra løsning, om jeg bare får fyllt dem da!

  4. Driver et lite firma som har en facebook side jeg prøver å bli flinkere til å bruke.

    Har lyst til å lage et fint bilde jeg kan bruke som forsidebilde på facebook siden.

    Har et par bilder jeg kan tenke meg å slå sammen til et, og vil gjerne få med firmalogo også.

    Noen forslag til apper som kan brukes til dette?

    Og ellers noen gode tips?

    Kan legge til at jeg er ganske fersk i redigerings faget?

  5. Jeg er iallefall redd for å bli såret igjen. Om det blir en ny runde med av og på.

    Nei, pr dags dato har jeg ingen flere alternativer, og det har jeg heller ikke hatt den tiden jeg holdt på med henne.

    Innrømmer jeg er redd for å bli alene ja! Når det er sagt, så er jeg ikke desperat (ennå) og jeg har ikke plass til hvem som helst i livet mitt. Ser på meg selv som en oppegående fyr, så det burde gå an å finne andre damer. Har bare ikke prøvd, for jeg liker best en om gangen!

  6. I vår traff jeg igjen ei jente jeg kjente i ungdomstida, men ikke hatt kontakt med på 7-8 år.

    Vi begynte å date, og var mye sammen. Hele tida var det mye opp og ned. Hun visste ikke hva hun ville, var ikke klar for et forhold osv..

    det fortsatte sånn til i oktober, da en av venninene hennes kom bort til meg for en prat.vennina kunne fortelle meg at hun jeg datet, ikke hadde bare meg, men samtidig som hun fortsatte å gi meg forhåpninger, hadde hun datet, og hatt sex med ca 10 andre. Hun hadde ingen forpliktelser til meg, så greit at hun treffer flere, men 10 syns jeg er mange. Ble etterhvert enig med henne om å avslutte hele greia. Fortalte aldri at jeg visste om de andre, da hadde det blitt trøbbel for venninna. Når vi avsluttet, holdt hun visst på med 2 andre, pluss meg. Når jeg gikk inn i dette, visste jeg hun var litt "løs" i ungdomstida, men jeg håpet hun hadde forandret seg. Hun har barn, og jeg ble veldig knytta til både henne og barna. Derfor har jeg slitt veldig med å komme meg over dette. Hun har hele tiden holdt kontakten etter vi avsluttet, får stort sett 1-5 snapper hver dag, men det er mest generelle, som jeg tror går til halve vennelista.nå har hun hintet om at hun kan tenke seg å prøve igjen. Første tanken min er å løpe som om mannen med ljåen er bak meg! Men det er vanskelig, ble jo veldig glad i henne.

    Hva hadde dere gjort i en sånn situasjon? Er sånne damer noe å satse på, eller blir det bare mer styr? Kan vel også nevnes at hun er litt ubesluttsom, er mye trøtt og klar, litt rotete, og økonomisk sliter hun visst litt.

    Jeg ønsker meg noe stabilt, og mener selv jeg er en bra fyr, så sånn sett er det kanskje hun som taper mest, om det ikke blir mer...

    Tips??

×
×
  • Opprett ny...