Gå til innhold

Mouse

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mouse

  1. Det jeg tror kunne vært veldig interesangt er å teste en av disse viftene sammen med en Delta. Ser at den kjører på 4000rpm mens mist viftene topper ved 2000. Vil en Deltasom under voltes til å kjøre på 1500 f.eks. kunne konkrere på kjøleevne pga at det er 2 sett viftebader i den, uten at den bråker mye mer.

    Planlegger å kjøpe meg ny PC om ikke altfor lenge så det kunne vært interesangt å vite.

  2. I Kina er det blit stor industri å piratkopiere merkevarer. Det som skjer er at store firmaer lager en fabrik i Kina og lærer de som jobber der å produsere deres produkter. Deretter tar de kinesiske fabikk eierne å bruker den oppskriften som hans vestlige arbeidsgivere stoler på at han skal holde hemelig, og går til en annen fabrikk og produserer nøyaktig det samme produktet. Problemet er at de da selvølgelig bruker billigere råvarer og produksjons teknikker, som fører til at produktet ved første øyenkast ser ut som orginalen, men er betydelig dårligere.

    Dette begynner faktisk å bli et så stort problem i kina at mange firmaer heller lager nye farikker i andre land, selv om det gjerne er mye dyrere å produsere tingene deres der.

     

    Et morsomt eksempel er at i Kina er det umulig å få kjøpt en "ekte" flaske Cola, etter som at Coca-Cola selv bruker en "fake" oppskrift i kina. som smak ca likt, og ettersom at ingen i Kina hvet om det eller bryr seg så funker det fint.

  3. Vil anta at for 2 stk 64 GB flashdisker i raid, kunne man kjøpt 2 TB vanlig harddiskplass... :)

     

    Men tanken er god.

    5678226[/snapback]

     

    Men så har ikke to slike i RAID og 2TB lagring noe serlig med hverandre å gjøre heller.

     

    Om man vil ha mye lagring kjøper man det, om man vil ha en disk som kan hente ut småfiler utrolig kjapt kjøper man det.

  4. Er vel hovedsakelig beregnet på bedrifter som kjører presentasjon/reklame osv på paneler/projektorer som står langt unna et egnet sted for en signalkilde.

    De fleste hjemmebrukere vil nok klare seg fint med 10m.

    Litt rart at de ikke har brukt fiber istedet, kunne fint kjørt mye lengre strekk da.

    5566787[/snapback]

     

    Er strengt tatt ikke rart at det ikke er fiber her.

    fiber er vanskligere å få tak i. dyrere og blir lettere ødelagt. og 50 meter holder lenge i de aller fleste situasjoner.

  5. Skuffende ytelse, selv til vifteløst å være, og som vanlig: Kjipt at de ikke leverer det med 2x DVI-I. Man blir jo aldri fornøyd når man hele tiden må velge mellom pest og kolera. Enten yter det bra og bråker som et uvær eller så er det stille men yter elendig og mangler vitale tilkoblingsmuligheter. :(

     

    Når skal vi få et passivt kjølt Geforce Go 7800GTX med gode tilkoblingsmuligheter til stasjonære PCer?

    5506237[/snapback]

     

    Det finnes allerede vifteløs 7800 GT og den har dual DVI. Fikk faktisk litt lyst på den selv.

  6. Hm... Kortet støtter 16GB minne? Det finnes ikke engang 2GB minne-brikker enda, og innen den tid 16GB blir nødvendig (enten det er desktop eller server), så er nok hovedkortet utdatert. Klager dog ikke, var bare en observasjon. :)

     

    Er også enig med det folk har skrevet ovenfor, du/dere burde testet med SLI oppsett.

    5134609[/snapback]

     

    EEEhhm men jo det finnes 2gb minne brikker. Har vert det en stund nå, er bare ikke spessielt mange som har det enda.

     

    Har tenkt å kjøpe ny PC til nyåret og da er nok dette kortet meget aktuelt hvis prisen på 7800 kortene synker en del.

  7. Når vannkjølinga kommer, så vil viften i front bli byttet ut med en vanntank.

    Radiator kommer på undersiden. Det blir en noe spesiell tank, men dette blir dere pent nødt å vente på.

    Skal du da ha en tank laget av plexi i hullet slik at det går ann å se igjenom tanken. Det kunne blitt virkelig tøft. Ettersom at du skal ha gønne leds kunne du ha grønn uvreaktiv veske i vannet slik at det lysser opp litt. Putte en lite 10cm uv katode under tanken f.eks.

    Personlig hadde jeg nok fåretrukket blå, men det er nå opp til deg da.

  8. Jeg leste en test av "bong" systemet til vann kjøling. Hvor man bruker et rør eller noe lignende som vannet blir tatt og pumpet ut i systemet i fra bunnen og deretter spyttet ut på toppen av røret slik at det faller i frifall en stund og kjøler seg ned. Dette systemet funket vistnok mye bedre enn readiatorer.

     

    Måten jeg tenkte på var at man kjøper seg et digert rør (så stort som overhode mulig) og setter det i kjelleren eller utenfor etc. I bunnen har du en eller fler pumper som pumper fannet ut i systemet og deretter går in i en høytrykkspyler som blåser vannet oppover inne i røret. Slik blir vannet fordelt veldig bra utover i små vann flugg og blir lenge i luften. Hvis du tenker deg et stort rør i akryl som står i kjelleren og går gjennom opp til første og stopper i mellom ettersene (eller går videre) dette ville jo sett utrolig stilig ut og alle støykjildene ville blitt flyttet langt vekk i fra deg.

     

    Hvis det er noen som driver å planlegger å bygge et hus i den nære fremtiden ville jeg anbefale dette på det sterkeste ettersom du antagelig ville fått den mest stabile og definetivt tøfeste vankjølingen i verden.

  9. Problemet med isopropynol er at det går veldig lett over til gass form. Så om du har det i en tett boks som ikke kan utvide seg så vil boksen etter en stund sansyneligvis sprenge om det ikke er litt rom for den til å utvide seg på. Da kommer vi til neste problem som er at når det fordamper og blander seg med oxygenet i luften blir det veldig explosivt. Så om kjølingen din skulle slutte å virke i noen minutter mens du er på do f.eks. og temeraturen i kassa de nermer seg 300 grader (hvor isopropynol selvantener) så sliter du ganske bra. En CPU som ikke får tilstrekkelig kjøling lager veldig for mye mer en 300 grader.

    Men om du klarer og sette dette inne i en beholder med absolut ingen oksygen og som har mulighet til å utvide seg uten at den slepper in luft. Så kan dette bli bra.

     

    Hadde vert gøy å se deg få til dette, men lurer på om det ikke blir for mye slit og ikkeminst risikabelt til å gjenomføre.

  10. Skal ha et HK til min P4 2,8ghz på 800fsb.

    Lurer veldig på hvilket som er best for denne typen prosessorer til overklokking. Har tenkt på å kjøpe meg et Abit IC7 Max3 men er ikke sikker ettersom at den er kanskje litt for dyr for meg. Skal helst ha under 1500kr men kan jo gå litt over hvis det er noe som er ekstremt bra.

    Noen forslag??

  11. Har vurdert det. Må fikse mindre versoner av dem. Men stikker du til www.home.no/mousey så får du opp små versoner som du kan kilkke for å få større. skal se om jeg får tid til å fikse bilder direkte her i morra.

    Var en kamerat som sa at sia loada forferdelig sakte. Men hvet ikke om det var bare han eller om det er slik for alle.

    Varene fra microplex er foresten i sarpsborg nå. Så er vel her (i lillehammer) på mandag eller tirsdag.

    *edit

    her er foresten noen bilder av kassa sammensatt. Mangler bare hullet i toppen nå.

    http://www.home.no/medlem/hjemmesidegenerator.cgi?start=Y

    og

    http://www.home.no/medlem/hjemmesidegenerator.cgi?start=Y

    legg merke til fotarbeidet ;)

×
×
  • Opprett ny...