Gå til innhold

Trollmannen13

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trollmannen13

  1. Hei!

    Nettopp kjøpt meg en UE55KU6075. Når jeg ser på live fotball så virker det som det har små lag. Usikker på hva det heter, men ser ut som ballen har et "spøkelse" hengende etter seg. Dette skjer også når jeg har på "sports mode". Noen som vet om det kan bedres dersom jeg endrer på noen innstillinger? TVen fungerer helt fint med både PS4 og Netflix etc. 

    Mange takk på forhånd!

  2. Hei!

    Trenger litt hjelp fra dere som vet mer om TV'er og skjermer enn meg! Skal kjøpe både PS4 og ny TV men sitter litt fast. Her er det jeg lurer på:

    1) Battlefield 1 kjøres i 60 fps - hvor stor forskjell er det om man spiller på en 50 vs 100 hz TV?

    2) Samsung UE55KU6075 / UE55KS7005 noen som har erfaringer med å spille på en av de? Og vet noen om det finnes amerikansk / internasjonal versjon med andre modellnavn (for å lese reviews fra utlandet så får jeg ikke til å søke med modellnavn vi bruker i Norge). 

    3) Har du et annet forslag til en bra TV som er brukbar til gaming, til en rimelig pris?


    Setter utrolig stor pris på om noen har tips til meg, er lite keen på å gjøre bomkjøp!


    Mvh Trollmannen

  3. Er også interessert i å vite mer om denne TV'en. Vanskelig å lese utenlandske tester og da TV'ene har forskjellige modellnavn.

    En ting jeg lurer på er om denne er ok nok til å kunne spille PS4 (Battlefield) med. Finner ikke info om responstid / inputlag og har null peiling på om  50 vs 100 hz er best til spill som spilles i 60fps. Kan noen svare på dette? Mange takk på forhånd. 

×
×
  • Opprett ny...