Gå til innhold

anwak

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av anwak

  1. Ble plutselig ganske blå på begge hendene, vises ikke så godt på bildet. Har ikke på meg blåe klær, er ikke kald eller varm. Det er en svak sviende følelse, men det kan være bare fordi jeg skjenner etter, merket ingenting før jeg så det.

    post-422815-368744_thumb.jpeg

  2. har en heel haug papirer jeg må makulere, det er snakk om 100+ permer fulle. Makuleringsmaskina tar kun 5 ark om gangen, må tømmes hvert 10 min og stopper fordi den er for varm etter rundt 30 min.. så vil helst unngå å bruke den.

     

    Det å brenne dem tror jeg ikke er lovlig, det er heller neppe effektivt.

    Noen som har noen kreative ideer?

    Jeg ser også at det finnes firma som kan gjøre det for meg,noen som har peiling på ca pris?

  3. jeg leste en artikkel for en stund tilbake siden, hvor en restaurant selger frokost og lunsj, for å så bruke pengene på å fore og huse fattige om kvelden: https://www.google.no/amp/s/amp.theguardian.com/world/2016/dec/01/madrid-robin-hood-homeless-cafe-charge-rich-feed-poor

     

     

     

    nå tror jeg at i Norge er ikke dette like lett, ettersom det er vanskelig å i det hele tatt tjene nokk til å dekke leie, utstyr, arbeidskraft...osv. Så jeg trenger hjelp til ideer!

     

    Jeg vil ha dette som et yrke, så jeg må tjene nokk penger til å leve, men også på en måte som gjør at folk ikke føler seg lurt.

     

     

     

    her er noen ideer jeg har tenkt på:

     

    1. Gjøre som han i artikkelen, men lete etter noen som sponser lokale.

     

    2. Dagens eller ukens kokk. Kokken jobber gratis, men får bestemme hvilken orginisasjon pengene går til.

     

     

     

    lurer også på om noen er i ledelsen av en stor bedrift, som har peiling på hva de hadde vert villige til å bidratt med

     

     

     

    Håper å få mange tips å triks, store å små.

  4. Hei! Jeg har alltid vært utrolig glad i å spise og lage mat. Men har ikke egentlig tenkt på det å bli kokl, før nå. Jeg vil ikke gå vgs på ny for å gå kokkelinja, så jeg lurer på om folk har noen tips til annen utdanning innen for det?

     

    Jeg har helst lyst å starte med ett langvarig kurs, som går over ett par måneder, om det finnes? De fleste kursene jeg finner er for folk som bare vil lære å lage litt mer variert mat hjemme. Jeg vil lære mer «skikkelig», om det gir mening. Kurs som er rettet mot folk som faktisk vil jobbe med det.

    Jeg er åpen for kurs/skole i utlandet, men noe i Bergen eller Stavanger hadde vert supert til å begynne med.

  5. Jeg vil jobbe med fattinge rundt om i verden. Jeg har tro på at man best kan hjelpe dem hvor dem er, så jeg vil flytte.

     

    Jeg leter etter en jobb hvor man bare må ha gjennomført vgs. Jeg vil helst finne noe i Spania, ettersom jeg kan litt spansk, og det er ikke alt for langt hjemmefra. Det er ingen krav at det er i Spania, det kan være hvor som helst i verden:

     

    Det eneste kravet jeg har er att jobben dekker bo og mat. Det kan være veldig low end og billig mat, men jeg vil ikke havne i økonomisk knipe...

     

    noen som har tips til jobber eller noen jeg kan kontakte?

  6.  

    Hver gang jeg ser en film på kino, glemmer jeg hele filmen etterpå. Jeg husker den rett etter, men så forsvinner det, akuratt som en drøm. Jeg sovner aldri på kino, holder ikke på med mobilen eller noe.

     

    Har flere ganger sakt woow jeg fikk skikkelig deja vu nå, for å så få beskjed om at vi har sett denne filmwn før på kino. Men jeg husker absolutt ingen ting.

     

    er det noen som vet hva dette kan komme av?

     

     

     

    jeg sovner også viss jeg legger meg ned når jeg hører på veldig høy musikk med masse bass. Føler meg ikke trøtt men bare plutselig sovner jeg. Vet ikke om det kan ha noen sammenheng?

  7. Hei!

    Jeg er en jente på 21 år som sliter med et problem jeg ikke finner løysningen på. Jeg vokste opp med 2 gutter som naboer, en bror og mine søskenbarn som også var gutter.  Jeg har under hele oppveksten hatt flest guttevenner. Før møtte jeg ofte venner av venner, som etterhvert utviklet seg til å bli mine venner.  jeg savner å ha noen som deler de samme interessene som meg. Jeg drar på ferie for å se fotballkamp, jeg elsker hockey og poker, osv...

     

    Problemet jeg sliter med nå for tiden(i to år), er at når jeg blir kjent med gutter "liker de meg". Når jeg ikke føler det tilbake, så er de borte vekk. Jeg flørter ikke i det hele, og gjør det også veldig klart at det er vennskap jeg er ute etter. Men det som skjer er at de forteller meg om følelsene sine, og vil deretter ikke være venn med meg. Er det noen som har noen tips til hva det kan være jeg gjør feil eller hva jeg kan gjør anderledes?

     

  8. Jeg var ikke pen før. Jeg var ikke stygg, men jeg var høyst upopulær. I rundt to år var jeg relativt stygg, som  følge av at jeg prøvde veldig hardt å være pen, haha! Nå er jeg ganske pen, men selvfølgelig ikke i alles øyne. 

    Jeg hadde mye flere venner før. Jeg har alltid hatt mye flere kompiser enn veninner, nå "liker" de nye guttene jeg blir kjent med meg, derfor blir det ikke noe langvarig venneforhold. Jeg kan ikke fordra baksnakking og mobbing, derfor mister jeg utrolig mange mulige venner. Jeg har blitt utrolig kresen på utseende til gutter, derfor går jeg glipp av en hau med fantastiske personer! Jeg kan ikke fordra sosiale medier, noe de aller fleste som tar kontakt med meg er høyst oppslukt i. Jeg har blitt ensom og alene. Gresset er alltid grønnere på den andre siden?

×
×
  • Opprett ny...