Gå til innhold

riktor_1

Medlemmer
  • Innlegg

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av riktor_1

  1. Hei,

     

    Etter å ha slitt ut min Scott P3 07, har jeg bestemt meg for å kjøpe en ny sykkel og planlegger å bruke rundt 10k på den. Jeg sykler mest på asfalt (både til jobb og lengre turer), men liker også å sykle på skogsveier og lignende innover i marka. Etter å ha lest litt rundt på nettet har jeg kommet frem til at en hybrid er det beste alternativet med budsjettet jeg har (selv om en cyclocross frister veldg), men jeg er helt grønn på sykkel og klarer ikke å finne ut av hvilken som er best.

     

    Den jeg synes virker best er Everes Attitude Disc, men jeg har som sagt ikke så mye greie på dette. Har noen her erfaringer med den, evt. tips/erfaringer med andre sykler i samme prisklasse? Det eneste jeg har som krav er at sykkelen har skivebremser.

     

    På forhånd takk for hjelpen.

     

    -Kristian

  2. Hei,

     

    Jeg har bestemt meg for å pensjonere min fantastiske Nokia 20" og investere i en LCD TV. TVen skal primært brukes til spilling, så det hadde vært kjekt med HDMI/komponent (helst 2/1) . I tillegg har jeg noe utstyr fra jobben som trenger en svideo-inngang.

     

    Jeg har tittet litt rundt og prøvd å lese meg opp, og ser at den her "Sony Bravia 32" KDL-32V2500" og "Samsung 32" LE32R71W" har fått bra kritikk, i tillegg virker den her interessant "Samsung 32" LE32R88BDX". Noen som har noen erfaringer med de eller andre alternativ?

     

    Jeg har satt et tak på 10 000 og rommet TVen skal stå i er såpass lite at 32" er mer enn nok.

     

    På forhånd takk for hjelpen.

     

    -Kristian

  3. Tenkte meg en tur bort til butikken etterpå - kan noen gi en sammenligning av Wii og PS3/360-utgaven? Er det samme spillet eller er det verdt å kjøpe "en av hver"?

     

    Edit: Trodde det var 4. mai i går. Doh!

  4. Hei,

     

    Jeg skal kjøpe meg en ny PC som primært skal brukes til og spilles på. Maskinen skal ikke kjøpes før om enn tre-fire måneder, men jobben skal betale den for meg og takket være den enorme papirmøllen jeg må gjennom må jeg begynne å planlegge litt nå.

     

    Jeg er ikke ute etter nøyaktig hvilke komponenter jeg må kjøpe (mye av det finnes jo ikke ennå heller, som DX10), men heller et overslag på hvor mye en mer eller mindre tipp-topp PC kommer til å koste i starten av 2007.

     

    Fra den gamle maskinen min kan jeg ta med meg skjerm, HDD, DVD-brenner, lydkort, mus og tastatur. Det vil si at jeg trenger CPU, hovedkort, RAM og skjermkort, og taket ligger mellom 8k og 10k (men selvfølgelig, jo billigere, jo bedre).

     

    Jeg er helt grønn på dette her, men siden prisene på de passe gode CPU-ene, de gode skjermkortene osv. pleier å være konstant, håper jeg noen har noen gode råd å komme med.

     

    På forhånd takk.

  5. Sakset fra MPX.no:

     

    Eksakt leveringsdato og pris er ikke bestemt, men mer infor kommer angående dette. Prisen vil vi justere til markedspris når vi vet mer

     

    I tillegg holder det ikke bare å legge til 25% moms. Som noen sier her så er prisene i utgangspunktet høyere i Europa, og de fleste butikkene vil i tillegg ha litt mer avanse enn det RRP gir.

     

    Jeg tror at den havnet på 2500 med samme bundle som i USA, og at Elkjøp/Expert/whatever kommer til å ha en liten priskrig.

  6. Hei,

     

    Det var jeg som skrev saken på Spillmagasinet, og jeg så, etter å ha lest denne tråden, at det hadde sneket seg inn en feil. Feilen gjorde gjorde så det så ut som jeg skrev at FSX kommer på 360, noe som (foreløpig?) ikke stemmer.

     

    Jeg har rettet den opp i den nå, og Spillmagasinet beklager.

     

    Mvh.

    Kristian

  7. Jeg husker ikke hvilken utvikler det var, men de sa ihvertfall at sine multiplattformspill kommer til å kjøre i 720p siden det er det maksimale av hva Xbox 360 klarer. Derfor gidder de ikke pushe grafikkmotoren noe hardere når bare PS3 kan vise 1080p, ihvertfall ikke enda.

     

    Jeg er stygt redd for at det blir normen, ihvertfall på multiplattformspill og til de ser hvordan det går med PS3. Blir den en hit kommer de sikkert til å fokusere mest på spillene til den.

  8. Et spill skal også være et spill, og på det område feiler Drømmefall så katastrofalt at jeg nesten skjemmes over å være norsk.

     

    Er du ute etter en god historie kan du heller kjøpe en bok eller se en film. Det er mye billigere og forteller sinnsykt mye bedre fortellinger enn Drømmefall, som strengt talt bare kan sies å ha en god historie fordi historiene i de fleste dataspill suger.

     

    Hadde den blitt gitt ut som bok, hadde den antakeligvis solgt fem eksemplarer til venner og bekjent av forfatteren og så blitt glemt.

  9. Det er ikke snakk om at alle teksturene skal ligge i minnet på en gang, det er snakk om at det være veldig mange høyoppløslige teksturer for og skape store og troverdige omgivelser av type GTA. San Andreas er såpass stort at Rockstar i starten hadde trøbbel med å få det inn på en DVD-plate (begge lagene selvfølgelig), og skal de teksturene være tilgjengelig i en enda høyere oppløsning (jeg vet ikke hva oppløsningen er på PS2, men vi forventer mer fra 360) så sier det seg selv at 9GB (eller hvor mye det er) kan bli litt lite). Nå kan de antakeligvis komprimere bedre på 360, siden CPUn er raskere, men neppe så mye bedre.

     

    Ang. kkrieger. Demo-gruppen som har laget det har etter det jeg har fortstått benytte ulike DirectX-funksjoner og annet fiks-fakseri for å genere teksturene on-the-fly. Det er med andre ord antakeligvis noe som ikke vil funke i praksis hvis du skal lage store og "ordentlige" spill.

     

    Men uansett, denne diskusjonen har gått av å ligge død i noen måneder. Oblivion ser ut til å by på en stor, åpen og omfattende verden, med andre ord det folk tviler på om det er plass til på en DVD. Klarer utviklerne å holde det på en plate, byr fortsatt DVD på mer enn nok lagringsplass. Må det strekkes utover flere plater kan en derimot begynne å spørre seg selv om Microsoft ikke heller burde ventet litt og lagt inn en HD-DVD-spiller i maskinen.

  10. Jeg har spilt PGR3 nesten hver dag to måneder

    5341685[/snapback]

    Det var voldsomt så fort tiden suste avgårde hos deg da :)

    Xbox360 ble lansert i USA 22.November og 2.Desember i Europa

    tilogmed om du har prestert å skaffe deg en Xbox 360 fra USA så har du ikke hatt sjangs til å ha spilt på den i mer enn 1 måned.

    5342309[/snapback]

     

    Men så må du tenke på at noen, pga. av jobbene deres, får boksene litt før ;)

×
×
  • Opprett ny...