Gå til innhold

39Y54FXB

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 39Y54FXB

  1.  

    "Ingen vet hva det koster å bygge ut kraftnettet for elbiler: Hydrogen-forkjemperne etterlyser regnestykket"

    Men samtidig er det tydeligvis nok strøm til hydrogen...

     

    El biler lades hjemme hos hver enkelt. Hydrogen produseres på en plass, så fyller folk slik de gjør på bensinstasjoner i dag.

    Men produksjon av hydrogen er seks ganger så energikrevende ift lading av batterier....hva med å lade seks enheter i stedet for en ved bruk av samme energimengde?

    • Liker 2
  2. Interessant at Skoda LNG/bensin får høyere miljøscore enn Tesla.

    Ellers ser vi at BMW som vanlig er svært bra på NOx, og at Mercedes kommer. Mye tyder på at mange bilfabrikker vil fase ut diesel, det viktigste er at vi nå får skikkelige krav og tester som luker ut jukserne!

     

    Jaggu fant du Tesla nevnt her også. Men det blir vel litt feil å sammenligne feks BMW X5 og BMW i3?

    Like feil å sammenligne Skoda Octavia mot Tesla S. En stoor syvseter med bagasjeplass i tillegg. Dessuten finnes ikke Skoda LNG i Norge....

  3. For all del bra at Mazda hiver seg på trenden. Men det hele virker veldig halvhjertet, og jeg kan ikke tenke meg at Mazda kommer til å ta noen posisjon i dette markedet, når de til og med sier åpent at "Elbil er ikke vårt kjerneprodukt. Og det selges ikke i alle markeder." Faktisk en ganske latterlig passiv holdning til en utvikling som kommer uansett om Mazda ønsker det eller ikke. Men vi får vente og se og gi bilen en sjanse.

     

    Helt enig, se hva Huyndai har fått til med Ioniq electric, ser ikke så imponerende ut på papiret, men den knuser feks Leaf med 30 kWt batteri!

  4. Dette er bare spam! Det holder at du skriver under nicket MH77 på hegnar.no om du ikke skal holde på her på TU også!

     

    Elbiler er bare tull! Hydrogen og syntetisk drivstoff fra overskuddskraft og BTL-drivstoff fra avfall er fremtiden. Mye mer miljøvennlig og brukervennlig enn elektrisitet, da man bruker ressurser som ellers vil gå tapt.

     

    Svenskene og finnene ler av oss som subsidierer elbiler mens de bygger opp en superlønnsom industri som produserer miljøvennlig drivstoff. Samtidig kutter de CO2-utslippene langt raskere og billigere enn oss nordmenn.

     

    Elbiler er kun noe middelklassen med carport og lademulighet kan bruke. Fullstendig meningsløst og aldri konsekvensutredet. Elbilsubsidiene henger igjen fra redningsaksjonen for Think-fabrikken, og har ingenting med miljøvern å gjøre.

     

×
×
  • Opprett ny...