Gå til innhold

redhat

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av redhat

  1. Hei, MSN og webcamera fuker fint det bak en brannmur med NAT. Jeg har iptables med NAT og på en klinet bak denne har jeg webcamera som jeg bruker mes min MSN.

    Jeg kommuniserer med mange og de har ikke samme camera.

    MSN funker fint det, bare husk å fjerne alt av "kryss" på instillingene til MSN

    Hva har du gjort for å prøve da? Og hvorfor vil du ikke bruke MSN?

  2. nei du er ikke på jordet. Og det med dårlige maskiner mot en god terminalserver stememr bra.

    Jeg satte opp to klasserom med linux terminalserver før jul. Der består "serveren" av p3 1GHz med 2GB ram. Denne tjener 15 233MHz maskiner med 64MB ram. Og det virker flott. Klientene her bruker kun "kontor" applikasjoner, skal det tyngre programmer til bør serveren være større.

  3. Tenk deg at du har en server (terminal/applikasjonsserver). Så har du noen klienter uten harddisk og cdrom. Når du starter opp en klient søker den etter terminalserveren, får kontakt og laster opp OS'et og er oppe å kjører. Alt som blir kjørt går fra serveren, ikke noe blir lagret lokalt.

     

    Du kan lese litt om dette på www.skolelinux.no . Der er en løsning forklart. Det er sikkert flere terminalløsninger og ikke bare en.

  4. Tips til deg. Finn frem en gammel 200MHz maskin med 64/128 RAM, HD og 2 NIC. Last ned ISO filen smoothwall express 2.0 (GPL)og innstaller denne. Dette er en meget bra brannmur, enkel å kofigurere med et webgrensesnitt. Jeg har jobbet mange år med denne brannmuren, ALDRI problemer! Og det er sant :-)

     

    Er det noe så spør, lykke til.

×
×
  • Opprett ny...