Gå til innhold

piril87

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av piril87

  1. Jeg opplevde det i går i senga. Var til stede men alikavel så fjern og borte fra virkeligheten veldig redd og sliter mye med helseangst og dødsangst og blir enda redere da jeg føler tunga blir påvirka :D for et jævla mas den angsten er og hva stress i tillegg kan føre til blant annet disse anfallene :/ blir så til de grader redd. Hadde dette en gang i våres også på grunn av mye stress rundt medesinendringer også gikk jeg i en slags forsvarsmekanisme. I går reagerte med at jeg plutselig ikke klarte og prate, repeterte orda jeg sa sånn kjempe fort , krampeanfall, skjelvninger, ikle så mye skum men blir så redd for når tunga driver og tuller. Så redd for at den skal dette bakover :( var helt i tåka følte som jeg glemte alt også lå jeg bare lamslått i senga :/ også tenker eg hva fader er det klokka for meg :(

  2. Hei jeg sliter med angst. Og spesielt helseangst. Jeg har den siste tiden følt meg ustø til beins , mister fort ting i gulvet, jeg har dotter i ørene , stikker av og til i ørene. Føler at jeg ikke har noe spesielt fokus eller klarer det ikke føler det er en slags tåke inni hodet en sånn letthetslelse. Jeg gråter lett nå for tiden fordi jeg blir redd det skal være noe alvorlig gærnt med meg. og angsten blir bare enda værre og da tror jeg det værste. Jeg var hos legen alt var font med meg blodtrykk normalt , intet tegn på blodprøver , ikke infeksjon i kroppen . Hjerte og lunge fint. Kan legge til at jeg tok mr for noen Mnd siden og der var intet funn det var på grunn v en test jeg skal ta i forhold til angst og sånn. Men han sa at jeg hadde litt irritert øre og han spurte meg om jeg hadde fått vann i øret. Kan det tåkehodet , ustøheten, mangel på konsentrasjon skyldes øre og er det flere som har vært borti det? Når eg har angst i tillegg så blir det mye verre det er en pinefull hverdag. Jeg reagere ofte med på lyder lys og mye støy. Blir fort litt uvel av det. Har alltid vært litt sensitiv av meg. Nå så slo jeg av lyset det er halvmørkt i stuen det var deilig takk for svar og håper noen kan komme med noen gode ord og tanker hilsen desperat 87 modell.

  3. Hei :) jeg sliter med angst. Og spesielt helseangst. Jeg har den siste tiden følt meg ustø til beins , mister fort ting i gulvet, jeg har dotter i ørene , stikker av og til i ørene. Føler at jeg ikke har noe spesielt fokus eller klarer det ikke føler det er en slags tåke inni hodet en sånn letthetslelse. Jeg gråter lett nå for tiden fordi jeg blir redd det skal være noe alvorlig gærnt med meg. :( og angsten blir bare enda værre og da tror jeg det værste. Jeg var hos legen alt var font med meg blodtrykk normalt , intet tegn på blodprøver , ikke infeksjon i kroppen . Hjerte og lunge fint. Kan legge til at jeg tok mr for noen Mnd siden og der var intet funn det var på grunn v en test jeg skal ta i forhold til angst og sånn. Men han sa at jeg hadde litt irritert øre og han spurte meg om jeg hadde fått vann i øret. Kan det tåkehodet , ustøheten, mangel på konsentrasjon skyldes øre og er det flere som har vært borti det? Når eg har angst i tillegg så blir det mye verre :( det er en pinefull hverdag. Jeg reagere ofte med på lyder lys og mye støy. Blir fort litt uvel av det. Har alltid vært litt sensitiv av meg. Nå så slo jeg av lyset det er halvmørkt i stuen det var deilig :) takk for svar og håper noen kan komme med noen gode ord og tanker :) hilsen desperat 87 modell.

×
×
  • Opprett ny...