Gå til innhold

Kristian5

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristian5

  1. Banken ber deg vel gjerne om å taste inn koden en gang til, før eventuell betaling gjennomføres. Fortrinnsvis med en ny kode, vil jeg tro, forskjellig fra den som evt. ble phishet eller hacket.

     

    Hvis det implementeres på alle betalings- og overføringsoperasjoner så bør det vel fortsatt være rimelig sikkert, eller?

     

    Vet ikke med din bank. Men min bank sparebanken vest har fjernet den ekstra beskyttelsen ved ny kode ved betaling. Tidligere måtte jeg taste inn ny kode for å gjenomføre en betaling. Men det ble da fjernet for flere år siden
  2. Noen som vet hvordan man kan ta opptak av skjermen samtidig som man tar video av oss selv på splitscreen ? slik som man ofte ser på YT når noen spiller ?

     

    da tenker jeg blandt annet på VR gear slik som på bildet her.

     

    Fant en app som heter MirrorOP sender for Galaxy, men den krever at jeg rooter mobilen før den vil koble til, og jeg er ikke interesert i å roote den.

    post-422594-0-95222600-1517343250_thumb.jpg

  3. Noen som har peiling på om Mancini Big Foot 500 CC ATV har 4WD drift og om den har kjede eller kardang.

     

    både 300 og 550 modellen står at er 4WD, men står ingenting om 500 har dette også.

     

    Har bestilt meg denne ATVen. men glemte å spørre om den hadde 4WD i farten.

     

    Vet at dette er en rimelig ATV, men bruken min er ikke så veldig krevende da jeg bare skal bruke den til å komme fra A-Å i by bildet. Men hadde vært fint om den i tillegg hadde 4WD slik at jeg ikke møtte på de første store problemene i vinter da jeg ikke kommer opp bakker

  4.  

    Så gavmildt av Telenor å gi meg muligheita til å bruke opp heile datakvota slik at eg må betale ekstra dersom eg skulle være så uheldig at eg streamer over mobilnettet i staden for på wifi.

     

    Hadde vært artig å få tak i noke statistikk som viser kor mange kundar som overstiger datakvota si når det blir tilbydt fri hastigheit? Eg rekner med at det dette er eit tilbud fordi det gir meir inntekter enn det koster.

     

    Du bruker da ikke mere data selv om hastigheten er høyere. Filene du laster ned er da like store, tar bare kortere tid å få tak i dem.

    Igjen enda en som ikke vet va de snakker om. Det er ikke alle som bruker mobil data kun å surfe via mobilen. Noen bruker faktisk mobil data via PCen og kansje også dele filer med andre. Har man et abo. på 20gb med f.eks 20mbit da kan man regne ut hvor lenge man kan dele filer med andre før kvoten er oppbrukt, får man derimot 300mbit med samme datakvote på 20gb, da kan vi jo nesten ikke engang gå å spise middag før data kvoten er brukt, mens de ellers da kansje ville tatt noen par uker å dele filene på en 20mbit linje øker man da til 40gb kvote, da tar det kansje en måned å dele disse filene på en 20mbit linje mens det bare ville tatt noen få dager å dele tilsvarende filer på 300mbit med ressultat at man må skaffe ny kvote for å fortsette å dele filene kansje optil 5 ganger ++++ og da ved 20mbit ville 40GB vært nok data resten av måneden. Selv telenor kommenterte til en kunde på FB for en tid tilbake at vedkommende må passe på datakvoten sin når de da fikk raskere hastighet

×
×
  • Opprett ny...